selam, benim bugün 9.günüydü transferin ve 5 günlük embriyoydu, yine early predictorde çıkmadı pozitif. Topu topu iki gün kaldı kan testine ama bana kalırsa gösterirdi predictor diye düşünüyırum, bence negatif sonuc.Hiç bilmiyorum çıkar mi? Sizde herhangi bir ağrı var mı bel kuyruk sokumu agrisi mesela? Ben de 6. Gunumdeyim
bende hiçbir ağrı da yok, günde 900 mg progestan alıyorum ve 4 tamede estrofem alıyorum, baska birsey kullanmıyorum belkide bunlar yeterli değildi.selam, benim bugün 9.günüydü transferin ve 5 günlük embriyoydu, yine early predictorde çıkmadı pozitif. Topu topu iki gün kaldı kan testine ama bana kalırsa gösterirdi predictor diye düşünüyırum, bence negatif sonuc.
yok dpndurulmus olacagı için 45 gün sonra baslandı bende progestana.canım peki hangi ilaçları kullandın progestan tarlusal falan kullandın mı opu sonrası
Benim de dondurulmuş canım ama opu dan beri 12 gün kullan bırak dedi bana yanında duphaston ve clexane de kullandım bideyok dpndurulmus olacagı için 45 gün sonra baslandı bende progestana.
Ayyyy test gunu bekleyen 3 kisiyizz...Hamişlerede hayirlı olsun bizede nasib etsin insallahKizlar öncelikle transferiniz hayirli olsun diliyorum.
Insallah hayirlisiyla transferimiz tutar hayirli ve saglikli evlatlar dunyaya getiririz .
Hadi bakalim kizlar transferi olanlar test gunlerini yazsin birlikte bekleyelim birbirimize destek olalim insaAllah ..
TEST GUNUNU
P Polyannaaa_ Test Gunu : 13 Mart
Circassian girl Test Tarihi : 12 Mart
@-WhiteSwan- Test Gunu : 15 Mart
HAMILELER
@kuzununannesi
@Mucizeolsakeske
@sus_panda
@aryemuh
@Gamze020
@p0ly__
@kortopcu
@gmysticall__82
@Crn07
@fatoceren8888
@gmysticall__82
@Karak87
@dejavu_one
@Hande1166
@hpinar
@EdilaH
@sevgikelebegiolmaklazim
@zzelalee
@Melindanaz
@Genczey
@sakvsr
@-Gul-
@Fenomenal
@naturelll
@cemile___
@siyah_pisicik
@Askubra
@batirfilay
@duysin
@Mucizem35
@silimo
@madammorsi
@Lawinya34
@filizim26
@Esmeralda1004
@zi_san
@beatiful81
@limonlutarcinlikek
@CURANDERA
@31dedeanne55
@Vakitgece
@ruyagokk
@Karamel79
@Bal10cukkk
@pillar
@nonay
@yarenimmm
@ZHR83
Yaaa düne kadar çok kararliydim ve sakindim ama bugün sabirsizlanmaya başladım bende nedenseBenimmm daha bugün 1.günüm 18 mart test tarihim
Nasıl geçicekk bilmiyorummn
Günler ilerledikçe normal heralde canım bende senin gibi sabırsızlanırdımYaaa düne kadar çok kararliydim ve sakindim ama bugün sabirsizlanmaya başladım bende nedense
Yaaa düne kadar çok kararliydim ve sakindim ama bugün sabirsizlanmaya başladım bende nedense
Yaaaa test günume kadar test yapmamaya kararlıydim ama simdi icim içimi yemeye başladı niye böyle oldum ya...offff sabretmem lazım..8. Günum bugün acaba idrar testimi yapsam ki
Yapimmi simdi bi idrar testi acaba??Bende senin gibi 7.gune kadar bisey yoktu cok sabirliydim . Hatta testi birak kan vermeye bile gununde gitmicektim sozde :) 8.gun aksami yaptim ve cikti. Insallah seninde pozitif olur insallahhh
Yapimmi simdi bi idrar testi acaba??
Normal dongümde olsaydim bugun adet günumdu ve inanılmaz adet olacakmisim gibi karnım...göguslerimde kocaman oldu ama belirtiler ilaçlardandir ya cok belirti aramiyorumBenimde 9. Günüm bende sabredemiyorum:)) belirtileriniz var mi??
Bende sorsam izin vermez yaparsam gizli yapicam pozitif olursa soylicemSen bilirsin canım eşim izin verse bende yapcam ama yapamıyorum gizli mi yapsam:))
Normal dongümde olsaydim bugun adet günumdu ve inanılmaz adet olacakmisim gibi karnım...göguslerimde kocaman oldu ama belirtiler ilaçlardandir ya cok belirti aramiyorum
Normal tabi belirti olsa bile bebek oldugu icin degil ilaclardan dedogim gibi..hic belirti olmayip pozitif alan okadar cokki..takilma ona dinleme kendiniBenim hiç belirtim yok çok korkuyorum hele goguslerimde ufak bir ağrı bile yok.. normal mi bilmiyorum ama içim içimi yiyor
Normal tabi belirti olsa bile bebek oldugu icin degil ilaclardan dedogim gibi..hic belirti olmayip pozitif alan okadar cokki..takilma ona dinleme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?