TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Hiç bilmiyorum çıkar mi? Sizde herhangi bir ağrı var mı bel kuyruk sokumu agrisi mesela? Ben de 6. Gunumdeyim
selam, benim bugün 9.günüydü transferin ve 5 günlük embriyoydu, yine early predictorde çıkmadı pozitif. Topu topu iki gün kaldı kan testine ama bana kalırsa gösterirdi predictor diye düşünüyırum, bence negatif sonuc.

bende hiçbir ağrı da yok, günde 900 mg progestan alıyorum ve 4 tamede estrofem alıyorum, baska birsey kullanmıyorum belkide bunlar yeterli değildi.

Yaaaa test günume kadar test yapmamaya kararlıydim ama simdi icim içimi yemeye başladı niye böyle oldum ya...offff sabretmem lazım..8. Günum bugün acaba idrar testimi yapsam ki

Ayyyy test gunu bekleyen 3 kisiyizz...Hamişlerede hayirlı olsun bizede nasib etsin insallah

Bende senin gibi 7.gune kadar bisey yoktu cok sabirliydim . Hatta testi birak kan vermeye bile gununde gitmicektim sozde :) 8.gun aksami yaptim ve cikti. Insallah seninde pozitif olur insallahhh
Yaaa düne kadar çok kararliydim ve sakindim ama bugün sabirsizlanmaya başladım bende nedense

Kızlar dün transferden sonra verdikleri kağıtta bu bilgiler var nasıl sizce

Eklentiler

• B95386B3-BE24-4384-8456-346D6E327D34.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 93
Benim hiç belirtim yok çok korkuyorum hele goguslerimde ufak bir ağrı bile yok.. normal mi bilmiyorum ama içim içimi yiyor
Normal tabi belirti olsa bile bebek oldugu icin degil ilaclardan dedogim gibi..hic belirti olmayip pozitif alan okadar cokki..takilma ona dinleme kendini

Normal tabi belirti olsa bile bebek oldugu icin degil ilaclardan dedogim gibi..hic belirti olmayip pozitif alan okadar cokki..takilma ona dinleme kendini

Inşallah canım benim:))
Sali gününe kadar nasıl bekliycemm:)) idrarda çiksa bile kanda katlamadıkça bi önemi yok ki. Test günü olumsuz olsa kanda erken sevinmiş olmak istemiyorum ayrıca bu yüzdende yapmıyorum ben yoksa geçen seferde çok.yapmistim hep silik gördüm ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…