- 4 Mart 2018
- 256
- 199
- 53
- 36
Normal tabi belirti olsa bile bebek oldugu icin degil ilaclardan dedogim gibi..hic belirti olmayip pozitif alan okadar cokki..takilma ona dinleme kendini
Kesinlikle dedigin gibi onemli olan kan ama insan idrarda gorunce en azindan oldu diye dudunur diyodum ama yaaa haklisin ki simdi oyle diyince vaz gectim..ben pazartesiyi bekleyecegimInşallah canım benim:))
Sali gününe kadar nasıl bekliycemm:)) idrarda çiksa bile kanda katlamadıkça bi önemi yok ki. Test günü olumsuz olsa kanda erken sevinmiş olmak istemiyorum ayrıca bu yüzdende yapmıyorum ben yoksa geçen seferde çok.yapmistim hep silik gördüm ..
Jelden kaynakli akintim var hemde çok fazla..Canım peki senin akinti şeklin nasıl var mı yoğun beyaz akinti
Jelden kaynakli akintim var hemde çok fazla..
Evet jel hem geri geliyo gibi hemde sivı ama çünkü jel daha sıvı ya ondan diye düşünüyorum..Senin 2. Deneme ha peki ilkinde kimyasal mi olmustuBence de tatlım bekleyelim.. erkenden sevinmek çok kotu birşey ..
Nasıl akinti bende progestan 200 fitil kullanıyorum o geri geliyor onun haricinde birşey yok.. seninki su gibi mi
Evet jel hem geri geliyo gibi hemde sivı ama çünkü jel daha sıvı ya ondan diye düşünüyorum..Senin 2. Deneme ha peki ilkinde kimyasal mi olmustu
Sen bilirsin canim 5.gun embriyosuysa cikar buyuk ihtimalYapimmi simdi bi idrar testi acaba??
5. Gun evet..dayanabilirsem yapmicam ama heran degisebilir fikrimSen bilirsin canim 5.gun embriyosuysa cikar buyuk ihtimal
Amin inşallah. Belirtileriniz varmı ?Ayyyy test gunu bekleyen 3 kisiyizz...Hamişlerede hayirlı olsun bizede nasib etsin insallah
Bende ara sıra adet olacakmışım gibi karın/kasık ağrısı oluyor sadece göğüslerim büyüdü o kadar bence bunlarda belirti değil.. Sende varmı değişiklikAmin inşallah. Belirtileriniz varmı ?
Dün bi ara hafif kasık ağrım oldu onundışında hiçbi belirti yok.Bende ara sıra adet olacakmışım gibi karın/kasık ağrısı oluyor sadece göğüslerim büyüdü o kadar bence bunlarda belirti değil.. Sende varmı değişiklik
Kızlar dün transferden sonra verdikleri kağıtta bu bilgiler var nasıl sizce
canim sen nasılsın? cinsiyeti belli olmystur heralde ??Cok iyi bence canim benimde 1 tanesi cozdurulmustu 100de 100 sorunsuz cozuldu dediler. Allah a sukur de transferim tuttu insallah seninkide tutar canim benim
Iyiyim canim daha kontrole 2 haftamiz var canim en son gittigimde 12 haftaliktik bagdas kurdugu icin goremedik. Bebek kiyafetleri gordukce merakim daha cok artiyor. Sen nasilsin iyimisincanim sen nasılsın? cinsiyeti belli olmystur heralde ??
yaaa cok heyecanlı nasıl gecer o iki hafta degil mi? :) sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun sana insallah... ben gayet iyiyim canim bulanti kusma hicbir sey yok sadece çocuklardan grip bulasiyor sürekli hastayım öksürük vs... ikili test falan yaptrmadin o zaman?Iyiyim canim daha kontrole 2 haftamiz var canim en son gittigimde 12 haftaliktik bagdas kurdugu icin goremedik. Bebek kiyafetleri gordukce merakim daha cok artiyor. Sen nasilsin iyimisin
Ilacla alakasi yoktur cnm bende bebe aspirini ve progestan fitil kullaniyorum sadece ilk test 96 ikinciyi yarin yapacagim ve hic yatmadim calisiyorum da.umudunu kaybetme kanda belli olur herseybende hiçbir ağrı da yok, günde 900 mg progestan alıyorum ve 4 tamede estrofem alıyorum, baska birsey kullanmıyorum belkide bunlar yeterli değildi.
Cnm aslinda idrarda cikar seninki mersktan kurtulurdunBenimde 9. Günüm bende sabredemiyorum:)) belirtileriniz var mi??
Cnm aslinda idrarda cikar seninki mersktan kurtulurdun
Ilacla alakasi yoktur cnm bende bebe aspirini ve progestan fitil kullaniyorum sadece ilk test 96 ikinciyi yarin yapacagim ve hic yatmadim calisiyorum da.umudunu kaybetme kanda belli olur hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?