TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Kesinlikle dedigin gibi onemli olan kan ama insan idrarda gorunce en azindan oldu diye dudunur diyodum ama yaaa haklisin ki simdi oyle diyince vaz gectim..ben pazartesiyi bekleyecegim

Bence de tatlım bekleyelim.. erkenden sevinmek çok kotu birşey ..
Nasıl akinti bende progestan 200 fitil kullanıyorum o geri geliyor onun haricinde birşey yok.. seninki su gibi mi
Evet jel hem geri geliyo gibi hemde sivı ama çünkü jel daha sıvı ya ondan diye düşünüyorum..Senin 2. Deneme ha peki ilkinde kimyasal mi olmustu

Evet jel hem geri geliyo gibi hemde sivı ama çünkü jel daha sıvı ya ondan diye düşünüyorum..Senin 2. Deneme ha peki ilkinde kimyasal mi olmustu

Evet canım ondan kaynaklı olabilir akinti..
Ilk denememde 10. Gün pembe lekelenmem oldu erteis gün hem idrarda hem kanda baktirdik. Idrarda silik çizgi. Kanda hcg 55 cıktı. 4 gün hamileyim diye dolaştım. Sonra test gününde 22 cıktı değerim ve çok üzüldüm. Direk negatif alsaydım o kadar üzülmezdim inan ki o yüzden bekleyelim canım en iyisi beklemekk

Cok iyi bence canim benimde 1 tanesi cozdurulmustu 100de 100 sorunsuz cozuldu dediler. Allah a sukur de transferim tuttu insallah seninkide tutar canim benim
Kızlar dün transferden sonra verdikleri kağıtta bu bilgiler var nasıl sizce

canim sen nasılsın? cinsiyeti belli olmystur heralde ??
Iyiyim canim daha kontrole 2 haftamiz var canim en son gittigimde 12 haftaliktik bagdas kurdugu icin goremedik. Bebek kiyafetleri gordukce merakim daha cok artiyor. Sen nasilsin iyimisin

İyi akşamlar 2
14 şubat transferim yapildi 10günü şükür kanda gebelik cikti transferimin 21.günü bugün ve ben sürekli kusuyorum midem çok fena daha doktora gitmeme var doktorumla hic gorusmedik ultrasyonla bakilmadi yani bu bulantilar normalmi çok erken degilmi

Iyiyim canim daha kontrole 2 haftamiz var canim en son gittigimde 12 haftaliktik bagdas kurdugu icin goremedik. Bebek kiyafetleri gordukce merakim daha cok artiyor. Sen nasilsin iyimisin
yaaa cok heyecanlı nasıl gecer o iki hafta degil mi? :) sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun sana insallah... ben gayet iyiyim canim bulanti kusma hicbir sey yok sadece çocuklardan grip bulasiyor sürekli hastayım öksürük vs... ikili test falan yaptrmadin o zaman?

bende hiçbir ağrı da yok, günde 900 mg progestan alıyorum ve 4 tamede estrofem alıyorum, baska birsey kullanmıyorum belkide bunlar yeterli değildi.
Ilacla alakasi yoktur cnm bende bebe aspirini ve progestan fitil kullaniyorum sadece ilk test 96 ikinciyi yarin yapacagim ve hic yatmadim calisiyorum da.umudunu kaybetme kanda belli olur hersey

Cnm aslinda idrarda cikar seninki mersktan kurtulurdun

Ya aslında öyle ama geçen seferde idrarda cıktı sonra kimyasal oldu ya o yüzden bir daha yapmamaya söz verdim ;:))
Sen yarın kanda baktircan demi bizide bilgilendir olur mu çok merak ediyorum. Insalalh güzel haberler vereceksin:)) inaniyorumm

Ilacla alakasi yoktur cnm bende bebe aspirini ve progestan fitil kullaniyorum sadece ilk test 96 ikinciyi yarin yapacagim ve hic yatmadim calisiyorum da.umudunu kaybetme kanda belli olur hersey

Canım progestan fitil kullaniyorusn ya akintin nasıl? Sadece geri geliyor ya o şekilde mı ayriyetten yoğun şu gibi akintin var mı? Bende progestan kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…