Bende grip oldum cok sukur gecti canim . Ikili test yaptirmadim ucluyude dortluyude yaptirmayi dusunmuyorum seker yuklemesi ve renkli ultrasona da gerek duymuyorumyaaa cok heyecanlı nasıl gecer o iki hafta degil mi? :) sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun sana insallah... ben gayet iyiyim canim bulanti kusma hicbir sey yok sadece çocuklardan grip bulasiyor sürekli hastayım öksürük vs... ikili test falan yaptrmadin o zaman?
Bazi insanlarin bunyesi erken hissedebiliyor canim belirtileri. Benim ablaminda 3.haftada mide yanmasi bulantilari baslamisti yani normal bunlarİyi akşamlar 2
14 şubat transferim yapildi 10günü şükür kanda gebelik cikti transferimin 21.günü bugün ve ben sürekli kusuyorum midem çok fena daha doktora gitmeme var doktorumla hic gorusmedik ultrasyonla bakilmadi yani bu bulantilar normalmi çok erken degilmi
İnşallah canım:)Bazi insanlarin bunyesi erken hissedebiliyor canim belirtileri. Benim ablaminda 3.haftada mide yanmasi bulantilari baslamisti yani normal bunlar
Ikinci sonucumu aldim cnm 237.94 olmus galiba hamileyim iki hasta so ra ultrasona cagirdiCanım progestan fitil kullaniyorusn ya akintin nasıl? Sadece geri geliyor ya o şekilde mı ayriyetten yoğun şu gibi akintin var mı? Bende progestan kullanıyorum.
Getirme aklına öyle şeyler.. Bence hamilesin çok güzel bir artış olmuş baksanaKizlar o kadar kimyasaldan sonra 10.gun testim 96.11 11.gun 237.94 cikti galiba hamileyim insallah bos kese felan olmaz cok korkuyorum
Insallah iki hafta naskl vececek bakalim allahtan calisiyorumda biraz unutuyurumGetirme aklına öyle şeyler.. Bence hamilesin çok güzel bir artış olmuş baksana
Ikinci sonucumu aldim cnm 237.94 olmus galiba hamileyim iki hasta so ra ultrasona cagirdi
Kizlar o kadar kimyasaldan sonra 10.gun testim 96.11 11.gun 237.94 cikti galiba hamileyim insallah bos kese felan olmaz cok korkuyorum
tebrik ederim allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallahKizlar o kadar kimyasaldan sonra 10.gun testim 96.11 11.gun 237.94 cikti galiba hamileyim insallah bos kese felan olmaz cok korkuyorum
Sonucun cok guzel cikmis canim benim hadi gozun aydinKizlar o kadar kimyasaldan sonra 10.gun testim 96.11 11.gun 237.94 cikti galiba hamileyim insallah bos kese felan olmaz cok korkuyorum
Tesekkur ederim cnm seninle ayni zamanda oldu tedavimiz ama ben biraz geriden geldim senin 3 ay oldu sanirimSonucun cok guzel cikmis canim benim hadi gozun aydin
Evet canım 3.5 aylık olduk çok şükür. Olsun geç olsun güç olmasın . Hic stres yapma ne kadar rahat olursan okadar güzel gidiyor herşey. Bol bol su iç. Kabız olmamaya dikkat et canım.Tesekkur ederim cnm seninle ayni zamanda oldu tedavimiz ama ben biraz geriden geldim senin 3 ay oldu sanirim
Bende grip oldum cok sukur gecti canim . Ikili test yaptirmadim ucluyude dortluyude yaptirmayi dusunmuyorum seker yuklemesi ve renkli ultrasona da gerek duymuyorumben relax takiliyorum
Özel hiçbişey yapmadim aklıma gelince ananas yiyiyorum 1 dilim şu iciyorum ki hep icerim yrn test günüm bakalım bu rahatliga nolmusKızlar transfer sonrası nelere dikkat ettiniz
Ben ilk gün yattım hep sonraki günler evin içinde dolandım zaman zaman yine uzandım kendimi yormadım yani
1 bardak portakal suyu 1 tane yumurta 1 tane havuç 1 dilim ananas yiyorum ve bol bol su içiyorum
Baska tavsiye edeceğiniz şeyler var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?