TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Bende grip oldum cok sukur gecti canim . Ikili test yaptirmadim ucluyude dortluyude yaptirmayi dusunmuyorum seker yuklemesi ve renkli ultrasona da gerek duymuyorum ben relax takiliyorum

Bazi insanlarin bunyesi erken hissedebiliyor canim belirtileri. Benim ablaminda 3.haftada mide yanmasi bulantilari baslamisti yani normal bunlar

Kizlar o kadar kimyasaldan sonra 10.gun testim 96.11 11.gun 237.94 cikti galiba hamileyim insallah bos kese felan olmaz cok korkuyorum
Sonucun cok guzel cikmis canim benim hadi gozun aydin

Tesekkur ederim cnm seninle ayni zamanda oldu tedavimiz ama ben biraz geriden geldim senin 3 ay oldu sanirim
Evet canım 3.5 aylık olduk çok şükür. Olsun geç olsun güç olmasın . Hic stres yapma ne kadar rahat olursan okadar güzel gidiyor herşey. Bol bol su iç. Kabız olmamaya dikkat et canım.

Kızlar transfer sonrası nelere dikkat ettiniz
Ben ilk gün yattım hep sonraki günler evin içinde dolandım zaman zaman yine uzandım kendimi yormadım yani
1 bardak portakal suyu 1 tane yumurta 1 tane havuç 1 dilim ananas yiyorum ve bol bol su içiyorum
Baska tavsiye edeceğiniz şeyler var mı ?

Özel hiçbişey yapmadim aklıma gelince ananas yiyiyorum 1 dilim şu iciyorum ki hep icerim yrn test günüm bakalım bu rahatliga nolmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…