6 haftalikken baktırma nedeniniz nedir?Kızlar kadınlar günümüz kutlu olsun 6 haftalık gebelikte beta 1,400 normal mi
Tesekkur ederim cnm insallah gercekten hamileyimdir kalp atisina kadar inanamayacagim sanirim o kadar pozitif sonra negatif olunca tedirgin oluyor insan .haftaya cumartesi kontrolum var kalp atisi duyulurmu 6 haftalik taEvet canım 3.5 aylık olduk çok şükür. Olsun geç olsun güç olmasın . Hic stres yapma ne kadar rahat olursan okadar güzel gidiyor herşey. Bol bol su iç. Kabız olmamaya dikkat et canım.
Ayyyy hadi bakalım yarın güzel haberinle coşsun buralarÖzel hiçbişey yapmadim aklıma gelince ananas yiyiyorum 1 dilim şu iciyorum ki hep icerim yrn test günüm bakalım bu rahatliga nolmus
Temkinligillerden ben pozitif gorsemde sevinemiycem kötü deneyimler sağolsun kalp atisi herşey yolunda dediklerinde hamileyim diyebilirim sanırım. 2 embriyo transferi yapıldı cnm.valla belirti falan yok arada kasikta batma oluyor okadar bnm cucukler sessiz sakinAyyyy hadi bakalım yarın güzel haberinle coşsun buralar
Belirtin var mı ? Bide kaç embriyo transfer edilmişti ?
Canımm inşallah hersey yolunda gider ve sağlıkla kucağına alırsın kuzularınıTemkinligillerden ben pozitif gorsemde sevinemiycem kötü deneyimler sağolsun kalp atisi herşey yolunda dediklerinde hamileyim diyebilirim sanırım. 2 embriyo transferi yapıldı cnm.valla belirti falan yok arada kasikta batma oluyor okadar bnm cucukler sessiz sakin
Hakkına hayırlısı olsun cnm ne diyebilirim ki bir an önce toparlan hazir hissedersen yine denersinBugun 11.günde test yapıldı ve sonuç negatif. 0,3 çıktı. zaten trasferin ertesi günü nerden grldiğini anlamadıgımız bir kırmızı leke vardı bir restoranda oturdugum koltukta, camasırımda pantalonumda birsey olmadıgı için yeni birsey diye yormadım, ama heralde benimle alakalıydı
Canım benim biraz karışık ya önceki konularımda6 haftalikken baktırma nedeniniz nedir?
canım benim biraz karışık önceki msjlarda var aslında ben transfer olalı dün tam bir ay oldu değerlerim hep düşüktü keseyi görmüştük cuma dr gittim kese bozuk dedi kürtaj yada düşük olur denildi pazartesi tekrar k dr gittim son durum için dr baktı kalb atımlarını gördüm bekleyelim dedi beta 1050 idi çarşamba tekrar gittim baktı kalb atımlarını göremedim dedi ama bekleyelim dedi tekrar beta yaptık 1,400 çıktı çarşamba tekrar çağırdı durum değerlendirmesi için normalde şuan 6 haftalığız bundeğer çokmu düşük yada bu haftalarda kaç olmalı6 haftalikken baktırma nedeniniz nedir?
Ahh hatırladım seni pardon cnm küçük mucizenin annesi.cnm senin değerler hep düşüktü ama ama bak kalbi attı herkes gibi çok umut dolu konuşamıyorum malesef daha önceki hamileliligimde bnm değerler normaldi ama kalp 7.haftada durdu10.hafta kürtaj oldum.büyük ihtimalle bir sıkıntısı var kuzunun dilerim herşey duzelir ama hazirlikli ol yaşayacağın süreçlere ben inanıyorum sana.Canım benim biraz karışık ya önceki konularımda
canım benim biraz karışık önceki msjlarda var aslında ben transfer olalı dün tam bir ay oldu değerlerim hep düşüktü keseyi görmüştük cuma dr gittim kese bozuk dedi kürtaj yada düşük olur denildi pazartesi tekrar k dr gittim son durum için dr baktı kalb atımlarını gördüm bekleyelim dedi beta 1050 idi çarşamba tekrar gittim baktı kalb atımlarını göremedim dedi ama bekleyelim dedi tekrar beta yaptık 1,400 çıktı çarşamba tekrar çağırdı durum değerlendirmesi için normalde şuan 6 haftalığız bundeğer çokmu düşük yada bu haftalarda kaç olmalı
Duyulur canm ben 6+1 de gitmistim duymustumTesekkur ederim cnm insallah gercekten hamileyimdir kalp atisina kadar inanamayacagim sanirim o kadar pozitif sonra negatif olunca tedirgin oluyor insan .haftaya cumartesi kontrolum var kalp atisi duyulurmu 6 haftalik ta
Aynen canim kesinlikle grip oldugunu soyle doktora. Sen takil bana bosver milletiidolümsün o zaman...
benim grip hic de gececege benzemiyor yarın kontrol var i zaman dr bir sey söyler belki
Allah razı olsun canım evet şimi içimde bir şüpe pazartesi kalb atımınıngören dr çarşam göremedim dedi acaba durdumu demeye dilim varmıyor ama durda değer yükselirmiki dr bile soru soracak cesaretim yok aynı şekilde başka bir dr gidecete cesaretim yok ölece oturdum bekliuorum pazartesiyi benle transfer olanlar nerdeyse kalb arışlerını dinleyecekler ben hala beta ölçttürüyorum Allah yarımcımız olsun kuzum sende kötü şeyler yaşamışsınAhh hatırladım seni pardon cnm küçük mucizenin annesi.cnm senin değerler hep düşüktü ama ama bak kalbi attı herkes gibi çok umut dolu konuşamıyorum malesef daha önceki hamileliligimde bnm değerler normaldi ama kalp 7.haftada durdu10.hafta kürtaj oldum.büyük ihtimalle bir sıkıntısı var kuzunun dilerim herşey duzelir ama hazirlikli ol yaşayacağın süreçlere ben inanıyorum sana.
Allahim yardimcin olsun xnm seni cok iyi anliyorum careaizligin nedemek oldugjnu iyi bilirim allahtan umut kesilmez cnm duadan baska siginacak kapimizmi var.senin icin de dua ediyorumAllah razı olsun canım evet şimi içimde bir şüpe pazartesi kalb atımınıngören dr çarşam göremedim dedi acaba durdumu demeye dilim varmıyor ama durda değer yükselirmiki dr bile soru soracak cesaretim yok aynı şekilde başka bir dr gidecete cesaretim yok ölece oturdum bekliuorum pazartesiyi benle transfer olanlar nerdeyse kalb arışlerını dinleyecekler ben hala beta ölçttürüyorum Allah yarımcımız olsun kuzum sende kötü şeyler yaşamışsın
Allah razı olsun canım öyle rabbim hrpimize sabır versin ne hamileyim diyebiliyorum ne değilim sürekli içimde bir şüphe beni bırakıp gidecek korkusu önceden tranferler negatif olunca olmadı diyordum topluyodum kendimi şu 3 haftadır ne yerdeyim ne gökte bu hepsinden zormuşAllahim yardimcin olsun xnm seni cok iyi anliyorum careaizligin nedemek oldugjnu iyi bilirim allahtan umut kesilmez cnm duadan baska siginacak kapimizmi var.senin icin de dua ediyorum
Canım adet tarihin ne zaman benim test tarihin adetten bir gün önceydi tabi ben erken test yaptım negatif olunca ilaçları bıraktım ve adet günüm de oldum hemenKizlar lekelenmem var ama bu sefer çok az küçücük ve adet ağrılarıma benzer ağrılar!! Test günüm 13 mart. Test gününden önce adet olunur u?
Canım adet tarihin ne zaman benim test tarihin adetten bir gün önceydi tabi ben erken test yaptım negatif olunca ilaçları bıraktım ve adet günüm de oldum hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?