- 16 Ocak 2015
- 1.845
- 2.757
- 133
- 39
Bende test günü bekliyorum kızlar dün transfer oldu 2 tane 4. gün embriyosu. Ayın 19 una gün verdiler 12 gün sonraya ama o kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum :)))
Hadi bakalim bekliyoruz bizde sonucu insallah guzel sonuclanir.Inşallah canim yarın test yapcam.
Transferin hayırlı olsun canım. Inşaallah güzel haberler alırsın.
Belki tutunma lekesidir cnm korkma dinlenKizlar lekelenmem var ama bu sefer çok az küçücük ve adet ağrılarıma benzer ağrılar!! Test günüm 13 mart. Test gününden önce adet olunur mu?
Hayirli olsun xnm transferin allah yuzunu guldursunBende test günü bekliyorum kızlar dün transfer oldu 2 tane 4. gün embriyosu. Ayın 19 una gün verdiler 12 gün sonraya ama o kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum :)))
Hayirli olsun xnm transferin allah yuzunu guldursun
Hayirlisi olsun canim.insallah kan da cikar . Her seyde bir hayir vardir. Rabbim senin icin en iyisinin hayirlisini nasip etsin.Akıntı kesildi zaten çok azdı bugün 10. Gündü idrar testi yaptım silik bile çıkmadı negatifi gördüm.
Kanda baktirmadik henuz var mi yok mu bilemiyorum.
Normal canim benimde gelmisti ama iyiki acile gitmissin bebegini gorursun kafan rahat olur. Cikinca bizede haber ver canimKızlar kahverengi akintim var 6+5 olduk bugün normal mi ne olur dua edin acile geldik
Tamm canım yoğun muydu seninde akıntı çok.korkttumNormal canim benimde gelmisti ama iyiki acile gitmissin bebegini gorursun kafan rahat olur. Cikinca bizede haber ver canim
Yok canim azdi ama insanin elini ayagini titretmesine yetiyordu. Insallah devami gelir sag salim kucagina alirsin bebegini canimTamm canım yoğun muydu seninde akıntı çok.korkttum
Benimde peçeteye sildikçe geliyor çok panik olduk nasıl hastaneye geldik bilmiyorumYok canim azdi ama insanin elini ayagini titretmesine yetiyordu. Insallah devami gelir sag salim kucagina alirsin bebegini canim
Benimde yatinca gelmiyordu wcde geliyordu proluton depot vuruldum ve cok dinlendim cok sukur gecti eminim seninde gecici bir durumdur. Ben suan senin icin kotu hic bisey dusunmuyorum:)Benimde pencereye sildikçe geliyor çok panik olduk nasıl hastaneye geldik bilmiyorum
Bende haftada bir pruloton deport vuruluyorum.Benimde yatinca gelmiyordu wcde geliyordu proluton depot vuruldum ve cok dinlendim cok sukur gecti eminim seninde gecici bir durumdur. Ben suan senin icin kotu hic bisey dusunmuyorum:)
Insallah canim benim prolutonu vuruluyorsan hic korkma Allahin izniyle. Ne zaman girceksin muayneye bende heyecan yaptim:))Bende haftada bir pruloton deport vuruluyorum.
Çok sağol canım içime ferahlık verdim Allah razı olsun:))Inşallah hiç birşey yoktur
12.30 da kan çıkacak ondan sonra ultrason a alayim dedi. Inşallah can inşallahInsallah canim benim prolutonu vuruluyorsan hic korkma Allahin izniyle. Ne zaman girceksin muayneye bende heyecan yaptim:))
Iyi bakalim simdi sonuc cikmistir insallah guzel sonuclar almissindir12.30 da kan çıkacak ondan sonra ultrason a alayim dedi. Inşallah can inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?