TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Bende test günü bekliyorum kızlar dün transfer oldu 2 tane 4. gün embriyosu. Ayın 19 una gün verdiler 12 gün sonraya ama o kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum :)))

Transferin hayırlı olsun canım. Inşaallah güzel haberler alırsın.
Bende test günü bekliyorum kızlar dün transfer oldu 2 tane 4. gün embriyosu. Ayın 19 una gün verdiler 12 gün sonraya ama o kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum :)))

Arkadaşlar size sorun olacak kayseri acıbademde tüp yaptırmayı düşünüyoruz nisan ayında ön görüşmeye gidecegiz eşimde varikosel var tüp bebek tutması zor mudur sayı hızdan dolayı sorunu olan arkadaşlar var mı tüp bebegi tutan

Akıntı kesildi zaten çok azdı bugün 10. Gündü idrar testi yaptım silik bile çıkmadı negatifi gördüm.
Kanda baktirmadik henuz var mi yok mu bilemiyorum.

Akıntı kesildi zaten çok azdı bugün 10. Gündü idrar testi yaptım silik bile çıkmadı negatifi gördüm.
Kanda baktirmadik henuz var mi yok mu bilemiyorum.
Hayirlisi olsun canim.insallah kan da cikar . Her seyde bir hayir vardir. Rabbim senin icin en iyisinin hayirlisini nasip etsin.

Kızlar kahverengi akintim var 6+5 olduk bugün normal mi ne olur dua edin acile geldik

Kızlar kahverengi akintim var 6+5 olduk bugün normal mi ne olur dua edin acile geldik
Normal canim benimde gelmisti ama iyiki acile gitmissin bebegini gorursun kafan rahat olur. Cikinca bizede haber ver canim

Tamm canım yoğun muydu seninde akıntı çok.korkttum
Yok canim azdi ama insanin elini ayagini titretmesine yetiyordu. Insallah devami gelir sag salim kucagina alirsin bebegini canim

Benimde pencereye sildikçe geliyor çok panik olduk nasıl hastaneye geldik bilmiyorum
Benimde yatinca gelmiyordu wcde geliyordu proluton depot vuruldum ve cok dinlendim cok sukur gecti eminim seninde gecici bir durumdur. Ben suan senin icin kotu hic bisey dusunmuyorum:)

Benimde yatinca gelmiyordu wcde geliyordu proluton depot vuruldum ve cok dinlendim cok sukur gecti eminim seninde gecici bir durumdur. Ben suan senin icin kotu hic bisey dusunmuyorum:)
Bende haftada bir pruloton deport vuruluyorum.
Çok sağol canım içime ferahlık verdim Allah razı olsun:))Inşallah hiç birşey yoktur

Bende haftada bir pruloton deport vuruluyorum.
Çok sağol canım içime ferahlık verdim Allah razı olsun:))Inşallah hiç birşey yoktur
Insallah canim benim prolutonu vuruluyorsan hic korkma Allahin izniyle. Ne zaman girceksin muayneye bende heyecan yaptim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…