TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Hayirlisi olsun canim vardir bir hayir insallah kanda cikar.erken gebelik testimi aldin

Hayır canım erken genelin testi değil adet günü geçtikten sonra gösterenlerden. Varsa hiç yoktan silik çıkardı bence demek ki yok tek.cizgiyi gördüm

Vardır bir hayır mutlaka napalim

Hayır canım erken genelin testi değil adet günü geçtikten sonra gösterenlerden. Varsa hiç yoktan silik çıkardı bence demek ki yok tek.cizgiyi gördüm

Vardır bir hayır mutlaka napalim
Erken gebelikte cikiyor digerinde cikmaya bilir cnm erken karalar baglama

Kacgun gecti transferin üzerinden? Kaldıkı bu testte çıkmadı sonra kanda çıktı yaşadığınız bu stresin bebeğe napacan ini dusunuyormusunuz?

Haklısınız ama ben iki.kere kimyasal yaşadım değerim 20 iken bile idrarda çift çizgiyi gördüm. O yüzden yoktur diye düşünüyorum. Bugün 11. Günü idi. Salı günü test gününm

Haklısınız ama ben iki.kere kimyasal yaşadım değerim 20 iken bile idrarda çift çizgiyi gördüm. O yüzden yoktur diye düşünüyorum. Bugün 11. Günü idi. Salı günü test gününm
Kötü deneyimler insanı böyle tedirginlestiriyor umarim ii sonuçlar karşınıza çıkar anlıyorum sizi ama yinede en güvenilir olanı kan testi çok beklemeyelim diyosan z bugün verin kanı madem 11.şimdide 12 oldu içiniz rahatlasin

Cnm bak bende anlattim hikayemi 5.de buldum sukur .kimyasal gore gore zamani varcir insallah seninde yuzun guler.ben kese kalp gormeden hala bile inanamiyofum bu arada kasiklarim da agriyor bugun insallah normaldir

Kızlar benim transferden sonra verilem kağıtta
Çözülem embriyo kalitesi:4AA-E.B-5AB yazıyor nasıl sizce ? Özellikle e.b ne oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…