Hayirlisi olsun canim vardir bir hayir insallah kanda cikar.erken gebelik testimi aldinAkıntı kesildi zaten çok azdı bugün 10. Gündü idrar testi yaptım silik bile çıkmadı negatifi gördüm.
Kanda baktirmadik henuz var mi yok mu bilemiyorum.
Gecmis olsun cnm allah acil sifa versinKızlar kahverengi akintim var 6+5 olduk bugün normal mi ne olur dua edin acile geldik
Çıktı canm herşey normal dedi çok şükür.alttan ultrasona baktı canım kalp atışı var dedi Çok şükür bin şükür Rabbime normal dedi .Iyi bakalim simdi sonuc cikmistir insallah guzel sonuclar almissindir
Sağol canm Allah razı olsun inşallahGecmis olsun cnm allah acil sifa versin
Hayirlisi olsun canim vardir bir hayir insallah kanda cikar.erken gebelik testimi aldin
Erken gebelikte cikiyor digerinde cikmaya bilir cnm erken karalar baglamaHayır canım erken genelin testi değil adet günü geçtikten sonra gösterenlerden. Varsa hiç yoktan silik çıkardı bence demek ki yok tek.cizgiyi gördüm
Vardır bir hayır mutlaka napalim
Erken gebelikte cikiyor digerinde cikmaya bilir cnm erken karalar baglama
Kacgun gecti transferin üzerinden? Kaldıkı bu testte çıkmadı sonra kanda çıktı yaşadığınız bu stresin bebeğe napacan ini dusunuyormusunuz?Ama silik de olsa çıkmazmiydi
Kacgun gecti transferin üzerinden? Kaldıkı bu testte çıkmadı sonra kanda çıktı yaşadığınız bu stresin bebeğe napacan ini dusunuyormusunuz?
Kötü deneyimler insanı böyle tedirginlestiriyor umarim ii sonuçlar karşınıza çıkar anlıyorum sizi ama yinede en güvenilir olanı kan testi çok beklemeyelim diyosan z bugün verin kanı madem 11.şimdide 12 oldu içiniz rahatlasinHaklısınız ama ben iki.kere kimyasal yaşadım değerim 20 iken bile idrarda çift çizgiyi gördüm. O yüzden yoktur diye düşünüyorum. Bugün 11. Günü idi. Salı günü test gününm
Bak ben demistim :) hadi gozun aydin hep iyi seyler duy insallahÇıktı canm herşey normal dedi çok şükür.alttan ultrasona baktı canım kalp atışı var dedi Çok şükür bin şükür Rabbime normal dedi .
Demiştin valla canım.çok sağol . inşallah hep birlikte hep iyi şeyler duyalim inşallah :)))Bak ben demistim :) hadi gozun aydin hep iyi seyler duy insallah
Kötü deneyimler insanı böyle tedirginlestiriyor umarim ii sonuçlar karşınıza çıkar anlıyorum sizi ama yinede en güvenilir olanı kan testi çok beklemeyelim diyosan z bugün verin kanı madem 11.şimdide 12 oldu içiniz rahatlasin
Yaaaa hadi insallah yaaa..zaman gecmiyo bizde kendimizi sokaklara vurduk..haberlerini bekliyorum canımBugün vericem inşallah canım..
Cnm bak bende anlattim hikayemi 5.de buldum sukur .kimyasal gore gore zamani varcir insallah seninde yuzun guler.ben kese kalp gormeden hala bile inanamiyofum bu arada kasiklarim da agriyor bugun insallah normaldirHaklısınız ama ben iki.kere kimyasal yaşadım değerim 20 iken bile idrarda çift çizgiyi gördüm. O yüzden yoktur diye düşünüyorum. Bugün 11. Günü idi. Salı günü test gününm
Aminnn canim benim:))Demiştin valla canım.çok sağol . inşallah hep birlikte hep iyi şeyler duyalim inşallah :)))
:)) 12 sinde var insallah guzel sonuclar alir herkesBugun topik sessiz test sonucu yaptiracak yokmu yakinda
Insallah cnm birsey sormak istiyorum .sizde bobrek agrisina benzer sag tarafinda agri oluyormuydu. Kasik mi bobrekmi anlayamiyorum tedirginim cumartesi ultrason var ama bisey olacak korkusu var her an:)) 12 sinde var insallah guzel sonuclar alir herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?