TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Cnm bak bende anlattim hikayemi 5.de buldum sukur .kimyasal gore gore zamani varcir insallah seninde yuzun guler.ben kese kalp gormeden hala bile inanamiyofum bu arada kasiklarim da agriyor bugun insallah normaldir

Canım.benim hikayeni biliyorum çok haklısın kesinlikle zamanı var biliyorum bilmmem mii... üzülmedim ki bu sefer geçen seferde çok uzulmustum ama nedense bunda trasnferde bile cok rahattim. Doktorla konustuk bugun kandan baktirma dedi test gununu bekle bizde vazgeçtik tahlil için salı günümü bekleyeceğiz.. Rabbim.hayirlisini nasıp etsin inşallah herkes icin:)))

Insallah cnm birsey sormak istiyorum .sizde bobrek agrisina benzer sag tarafinda agri oluyormuydu. Kasik mi bobrekmi anlayamiyorum tedirginim cumartesi ultrason var ama bisey olacak korkusu var her an
Inşallah normaldir korkma Allahın izniyle keseyide goreceksin kalp atisınida duyacaksın hatta bizzat bebeğini kucaklayacaksın Rabbimin izniyleee:))

Insallah seninde sali gunu testin pozitif olurda rahat bi nefes alirsin cnm

Insallah cnm birsey sormak istiyorum .sizde bobrek agrisina benzer sag tarafinda agri oluyormuydu. Kasik mi bobrekmi anlayamiyorum tedirginim cumartesi ultrason var ama bisey olacak korkusu var her an
Benim kasiklarim her hafta bir iki gun agriyor okadar canim. O da cok asiri bir agri degil. Sen kendini usutme. Kotu biseyde dusunme insallah hersey guzel olacak. Rabbim sana bunu nasip ettiyse vardir bir hayir.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…