- 4 Mart 2018
- 256
- 199
- 53
- 36
Cnm bak bende anlattim hikayemi 5.de buldum sukur .kimyasal gore gore zamani varcir insallah seninde yuzun guler.ben kese kalp gormeden hala bile inanamiyofum bu arada kasiklarim da agriyor bugun insallah normaldir
Inşallah normaldir korkma Allahın izniyle keseyide goreceksin kalp atisınida duyacaksın hatta bizzat bebeğini kucaklayacaksın Rabbimin izniyleee:))Insallah cnm birsey sormak istiyorum .sizde bobrek agrisina benzer sag tarafinda agri oluyormuydu. Kasik mi bobrekmi anlayamiyorum tedirginim cumartesi ultrason var ama bisey olacak korkusu var her an
Insallah cnm insallahInşallah normaldir korkma Allahın izniyle keseyide goreceksin kalp atisınida duyacaksın hatta bizzat bebeğini kucaklayacaksın Rabbimin izniyleee:))
Insallah seninde sali gunu testin pozitif olurda rahat bi nefes alirsin cnmCanım.benim hikayeni biliyorum çok haklısın kesinlikle zamanı var biliyorum bilmmem mii... üzülmedim ki bu sefer geçen seferde çok uzulmustum ama nedense bunda trasnferde bile cok rahattim. Doktorla konustuk bugun kandan baktirma dedi test gununu bekle bizde vazgeçtik tahlil için salı günümü bekleyeceğiz.. Rabbim.hayirlisini nasıp etsin inşallah herkes icin:)))
Benim kasiklarim her hafta bir iki gun agriyor okadar canim. O da cok asiri bir agri degil. Sen kendini usutme. Kotu biseyde dusunme insallah hersey guzel olacak. Rabbim sana bunu nasip ettiyse vardir bir hayir.Insallah cnm birsey sormak istiyorum .sizde bobrek agrisina benzer sag tarafinda agri oluyormuydu. Kasik mi bobrekmi anlayamiyorum tedirginim cumartesi ultrason var ama bisey olacak korkusu var her an
Amin cnm saolBenim kasiklarim her hafta bir iki gun agriyor okadar canim. O da cok asiri bir agri degil. Sen kendini usutme. Kotu biseyde dusunme insallah hersey guzel olacak. Rabbim sana bunu nasip ettiyse vardir bir hayir.
Ben 5.gün normal gebelik testi yaptim silik ikinci çizgi 10 dk sonra belirdiGünaydııınnnnnn kızlarrrr
Bugün 5.günüm erken gebelik testi yapsammı acabaa
Kaçıncı gün embriyosuydu canım bide kaç tane transfer edilmişti ?Ben 5.gün normal gebelik testi yaptim silik ikinci çizgi 10 dk sonra belirdi
5.gün 2 tane transfer edildiKaçıncı gün embriyosuydu canım bide kaç tane transfer edilmişti ?
Canim sükür pozitif evet..cok tesekkur ederimCircassian girl hayirli olsun canim testin pozitifmis . Hadi gozun aydin
P Polyannaaa_ Canim bugun test gunun insallah iyi haberlerle gelirsin. Herseyin hayirlisini versin Rabbim. Dualarimiz seninle. Bizede haber vermeyi unutma :)
CANIM BENİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN RABBİM YAKIN ZAMAN DA DOLDURSUN KUCAĞINI İNŞCanım sonucumu aldım negatif maalesef hcg 0.100
Vardır bir hayır mutlaka..
Çok sağol canım
CANIM BENİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN RABBİM YAKIN ZAMAN DA DOLDURSUN KUCAĞINI İNŞKAÇINCI GÜN EMBRİYOSUYDU KAÇ TANE TRANSFER EDİLDİ CAANIM SANA PPEKİ
3.gün embriosu için 6.gun erken benceÇok sağol canım benim..
Bir tane transfer edildi canim 3.gun embriyosuydu.
3.gün embriosu için 6.gun erken bence
CANIM NİYE Bİ TANE YAŞINDAN DOLAYI MI YOKSA SEN Mİ İSTEMEDİN RABBİM OL DER OLUR SEN KALBİNİ KARARTMA BAKARSIN KENDİLİĞİNDEN OLUR CANIM BENİMÇok sağol canım benim..
Bir tane transfer edildi canim 3.gun embriyosuydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?