TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

CANIM NİYE Bİ TANE YAŞINDAN DOLAYI MI YOKSA SEN Mİ İSTEMEDİN RABBİM OL DER OLUR SEN KALBİNİ KARARTMA BAKARSIN KENDİLİĞİNDEN OLUR CANIM BENİM

Evet canım yaşım 28 o yüzden bir tane koydular üçüncü denemede iki tane koyacakalr.
Dinlenicem bıraz öyle tedaviye devam edeceğiz nasipse

Ben gördüm :)))) sen 6. günde yapmış mıydın test
Şuan bende görüyorum ve gözlerime inanamıyorummmmmmmmm
resimde silik elimdeki daha koyu
evet dün erken gebelik testi yapmıştım üstelik.
bugün 7.günüm ve ucuz testlerden yaptım biraz önceee
sanırım bayılıcam heycandan

Ahahha sakin ol canım benim ikinci çizgini tebrik ederim ay darısı başıma benim bugün 6 kimsenin göremediği ikinciyi bende gördüm bakalım yarın benim ki nasıl çıkacak :)))

Ahahha sakin ol canım benim ikinci çizgini tebrik ederim ay darısı başıma benim bugün 6 kimsenin göremediği ikinciyi bende gördüm bakalım yarın benim ki nasıl çıkacak :)))
İnşallah cumartesi günü kanda da güzel bir değer çıkar hala inanamıyorum canım gözümüz aydın :)
Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsınnnn

İnşallah cumartesi günü kanda da güzel bir değer çıkar hala inanamıyorum canım gözümüz aydın :)
Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsınnnn

Amin canım inşallah sana 12 gün sonraya mı gün vermiş oldular test için 3. gün embriyosu muydu

5.gün embriyosuydu kuzum 12 gün sonraya verdiler

Benimde 4. gün embriyosu 12 gün sonraya gün verdiler ayın 19una denk geliyor. Beklemek çok zor iyi ki bu testler var insan fikir sahibi oluyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…