Pardon cnm yanlış anlamışım hakkın hayırlısı buymuş demek zor durum Allah yardımcın olsun.çabuk toparla insBugün 14.gun canım test günüm
CANIM DARISI BİZE OLSI-UNN İNŞALLAH :) SENİN 5. GÜN EMBRİYOSUYDU DEĞİL Mİ TEK Tİ ? 6. GÜNLERDEN NİYE KOYMAMIŞLAR ACABA SONUÇTA GELİŞİMİ DAHA İLERİ YA ONU MERAK ETTİM???Canim sükür pozitif evet..cok tesekkur ederim
CANIM NİYE Bİ TANE YAŞINDAN DOLAYI MI YOKSA SEN Mİ İSTEMEDİN RABBİM OL DER OLUR SEN KALBİNİ KARARTMA BAKARSIN KENDİLİĞİNDEN OLUR CANIM BENİM
hayirlisi olsun canim benimCanım sonucumu aldım negatif maalesef hcg 0.100
Vardır bir hayır mutlaka..
Çok sağol canım
Cnm cok uzuldum vardir bundada bir hayir allah bu yolda herkezin yuzunu guldursunCanım sonucumu aldım negatif maalesef hcg 0.100
Vardır bir hayır mutlaka..
Çok sağol canım
Arkadaslar benimde bugun transferimin 2.gunu 20 mart test tarihim hamisler banada dua edin
Insaallah cnm dunden beri grip ve baş agrisi cekiyorum Rabbim yavrularimi bana bagislasinHayırlısıyla tutar inşallah canım
Kızlar 7.günüm testime bakarmısınız
Insaallah cnm dunden beri grip ve baş agrisi cekiyorum Rabbim yavrularimi bana bagislasin
Şuan bende görüyorum ve gözlerime inanamıyorummmmmmmmmBen gördüm :)))) sen 6. günde yapmış mıydın test
Şuan bende görüyorum ve gözlerime inanamıyorummmmmmmmm
resimde silik elimdeki daha koyu
evet dün erken gebelik testi yapmıştım üstelik.
bugün 7.günüm ve ucuz testlerden yaptım biraz önceee
sanırım bayılıcam heycandan
İnşallah cumartesi günü kanda da güzel bir değer çıkar hala inanamıyorum canım gözümüz aydın :)Ahahha sakin ol canım benim ikinci çizgini tebrik ederimay darısı başıma benim bugün 6 kimsenin göremediği ikinciyi bende gördüm bakalım yarın benim ki nasıl çıkacak :)))
İnşallah cumartesi günü kanda da güzel bir değer çıkar hala inanamıyorum canım gözümüz aydın :)
Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsınnnn
Hayırlı olsun belirtiniz var mıydıKızlar 7.günüm testime bakarmısınız
5.gün embriyosuydu kuzum 12 gün sonraya verdilerAmin canım inşallah sana 12 gün sonraya mı gün vermiş oldular test için 3. gün embriyosu muydu
Teşekkür ederim canım hayır hiçbir belirtim yokHayırlı olsun belirtiniz var mıydı
5.gün embriyosuydu kuzum 12 gün sonraya verdiler
Hayirli olsun darisi basimaTeşekkür ederim canım hayır hiçbir belirtim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?