Sağol canım aminnnn inşallahhhHayirli olsun darisi basima
Aynen öyle ay hala gözlerime İnanamıyorum ve hala teste bakıp duruyorum :)))Benimde 4. gün embriyosu 12 gün sonraya gün verdiler ayın 19una denk geliyor. Beklemek çok zor iyi ki bu testler var insan fikir sahibi oluyor :))
Aynen öyle ay hala gözlerime İnanamıyorum ve hala teste bakıp duruyorum :)))
Bende gördüüüüümKızlar 7.günüm testime bakarmısınız
Canım 5. Gün embriyosu tekmi çift mi kalitesi neydi hadi yaz bizeAynen öyle ay hala gözlerime İnanamıyorum ve hala teste bakıp duruyorum :)))
Canım 2.tane 5.gün embriyosu biri 5AB diğeri 4AACanım 5. Gün embriyosu tekmi çift mi kalitesi neydi hadi yaz bize
Ay darısı bize olsun ya canım pko mu vardı sende bende pko görüntüsü var daCanım 2.tane 5.gün embriyosu biri 5AB diğeri 4AA
Yok tatlım benim tüplerimden 1 tanesi tıkalıAy darısı bize olsun ya canım pko mu vardı sende bende pko görüntüsü var da
Aminnnn inşallah bütün kalbimle diliyorumYok tatlım benim tüplerimden 1 tanesi tıkalı
Canım ngs yapılmıştı demi embriyoyaTeşekkür ederim canım hayır hiçbir belirtim yok
O ne demek canımCanım ngs yapılmıştı demi embriyoya
Genetik tarama cnm.O ne demek canım
Aminnnn rabbim tüm isteyenlere versin..Evet tek konuldu ilk oldugu ve yaş 34 olduğu icin ve 5. Gün konuldu 5. Gün 6. Güne oranla daha iyiymiş ilk tercihim o olacak demişti..6. Gune gidenler 5. Gune istenilen kalitede gelemeyenler oluyor,daha geriden geldikleri icinmişCANIM DARISI BİZE OLSI-UNN İNŞALLAH :) SENİN 5. GÜN EMBRİYOSUYDU DEĞİL Mİ TEK Tİ ? 6. GÜNLERDEN NİYE KOYMAMIŞLAR ACABA SONUÇTA GELİŞİMİ DAHA İLERİ YA ONU MERAK ETTİM???
Ohh ohhh masllah masallah..hadi bakalım tebrik ederimKızlar 7.günüm testime bakarmısınız
Çoookk teşekkür ederim canımmOhh ohhh masllah masallah..hadi bakalım tebrik ederim
Yok canım yapılmadıGenetik tarama cnm.
Çok sevindim senin adına.. inşallah kan değerlerinde çok iyi çıkar sağlıkla kucağına alırsın bebişleriniKızlar 7.günüm testime bakarmısınız
İnşallh canım inşallah darısı tüm isteyenlereÇok sevindim senin adına.. inşallah kan değerlerinde çok iyi çıkar sağlıkla kucağına alırsın bebişlerini
Tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini..Aminnnn rabbim tüm isteyenlere versin..Evet tek konuldu ilk oldugu ve yaş 34 olduğu icin ve 5. Gün konuldu 5. Gün 6. Güne oranla daha iyiymiş ilk tercihim o olacak demişti..6. Gune gidenler 5. Gune istenilen kalitede gelemeyenler oluyor,daha geriden geldikleri icinmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?