TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Benimde 4. gün embriyosu 12 gün sonraya gün verdiler ayın 19una denk geliyor. Beklemek çok zor iyi ki bu testler var insan fikir sahibi oluyor :))
Aynen öyle ay hala gözlerime İnanamıyorum ve hala teste bakıp duruyorum :)))

Benimde 1 tane grade1 7 hücreli 3. Gün embriyosu transfer edilmişti 3 Mart’ta endometrium 10 mm di 8 martta( transferin 5. Günü) e2 181 progesteron 11.9 du. 15 mart test tarihim. Ara ara kasık ağrılarım oluyo göğüslerimde de hassasiyet var. Ama ilaçlardan olabilirmiş. Sizce tutma ihtimali nasıl ? Elimde şuan gebelik testi var ama yapıp yapmama konusunda kararsızım Yapsam çıkarmıki ??

CANIM DARISI BİZE OLSI-UNN İNŞALLAH :) SENİN 5. GÜN EMBRİYOSUYDU DEĞİL Mİ TEK Tİ ? 6. GÜNLERDEN NİYE KOYMAMIŞLAR ACABA SONUÇTA GELİŞİMİ DAHA İLERİ YA ONU MERAK ETTİM???
Aminnnn rabbim tüm isteyenlere versin..Evet tek konuldu ilk oldugu ve yaş 34 olduğu icin ve 5. Gün konuldu 5. Gün 6. Güne oranla daha iyiymiş ilk tercihim o olacak demişti..6. Gune gidenler 5. Gune istenilen kalitede gelemeyenler oluyor,daha geriden geldikleri icinmiş

Tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…