TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Kaçıncı günün bugün cnm. 7. günden sonra çıkmaya başlıyor bazı şanslı kişilerde :)

Kizlar benim ikinci negatif denememden sonra doktorum histereskopi yapıp rahme çizik atalım dedi? Bunda şans nedir çünkü bana iki sene önce yapıldı temiz cıktı ama simdi doktorum yenilemek istedi..hemde çizik atıp şansı artırmak adına.. sizce yaptırsam mi hamilelige olumlu etkisi var midir

Ben yaptırmadım gerek duymadı dr bnmde 2.denemem ama genel olarak bu yöntemi kullanıyorlar tekrarlayan negatiflerde.

Merhaba benim bugün transferden sonra 8. Günüm predictor express testini yaptım bu sabah sonuç negatif ama test beklenen adetten 1 gün geçtikten sonra yapılıyomuş, yani predictorun 6 gün öncesi test değil, acaba fark eder mi? Normalde kan testini 19 martta yaptırmam gerekiyo, yardımcı olursanız çok sevinirim

O testi atma 1 saat sonra falan tekrar bak bence. Erken bakanlarda geç belirebiliyomuş diye duymuştum. Kaçıncı gün embriyosu?

3. Gün, 1 saat geçti ama hiç bişi belirmemiş
Benimde 3. Gün transfer edildi bugün 11. Günüm dün gece test yapıp yapmama konusunda o kadar kararsız kaldımki hatta burdada yazdım. Ama en son yapmamaya karar verdim çünkü pozitif olsa bile çıkmama ihtimali vardı. Bugün hastaneye gidip kan testi yaptırıcam. Sende sakın üzülüp kafanı takma çünkü idrar testi için henüz erken. Birde bizimkiler 3. Gün embriyosu. O testler Doğru sonucu gösterir diye bişeyde yok.. şimdiden stres olup bebeğinide sıkıntıya sokma sakın..

Bana yapıldı canım bu 3. transferim şimdi testi yüklüyorum :)

Aayyy inanmıyorum çok ama çoookk Sevindim canım tebrik ederim.. inşallah bende hayırlı bi haberle dönerim biraz sonra hastaneye gidip test yaptırıcam :)

Ya bende inanamıyorum öyle tuhafım ki ne yapacağımı bilmiyorum şuan elimi kolumu nereye koyacağımı şaşırdım :)) testi yaptım yüzümü yıkadım sildim bir baktım çizgi var ben şok

Hayirli olsun darisi başimiza tekmi ciftmiydi cnm

Amin canım tüm isteyenlerin inşallah 2 embriyo transferi oldu bence ikiside benimle

Cnm peki belirtilerin varmiydi ve varsa yazarmisin

Çok teşekkür ederim umarım yanılmıştır test, sizin içinde hepimiz için hayırlısı olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…