- 16 Ocak 2015
- 1.845
- 2.757
- 133
- 39
Benimde 1 tane grade1 7 hücreli 3. Gün embriyosu transfer edilmişti 3 Mart’ta endometrium 10 mm di 8 martta( transferin 5. Günü) e2 181 progesteron 11.9 du. 15 mart test tarihim. Ara ara kasık ağrılarım oluyo göğüslerimde de hassasiyet var. Ama ilaçlardan olabilirmiş. Sizce tutma ihtimali nasıl ? Elimde şuan gebelik testi var ama yapıp yapmama konusunda kararsızımYapsam çıkarmıki ??
10. Günümdü bugün ama 3. Gün embriyosu transfer edildi banaKaçıncı günün bugün cnm. 7. günden sonra çıkmaya başlıyor bazı şanslı kişilerde :)
Amin canımmmmmm herbirimiz saglıcakla kavuşalim inşallahhhTebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini..
10. Günümdü bugün ama 3. Gün embriyosu transfer edildi bana
Ben yaptırmadım gerek duymadı dr bnmde 2.denemem ama genel olarak bu yöntemi kullanıyorlar tekrarlayan negatiflerde.Kizlar benim ikinci negatif denememden sonra doktorum histereskopi yapıp rahme çizik atalım dedi? Bunda şans nedir çünkü bana iki sene önce yapıldı temiz cıktı ama simdi doktorum yenilemek istedi..hemde çizik atıp şansı artırmak adına.. sizce yaptırsam mi hamilelige olumlu etkisi var midir
O testi atma 1 saat sonra falan tekrar bak bence. Erken bakanlarda geç belirebiliyomuş diye duymuştum. Kaçıncı gün embriyosu?Merhaba benim bugün transferden sonra 8. Günüm predictor express testini yaptım bu sabah sonuç negatif ama test beklenen adetten 1 gün geçtikten sonra yapılıyomuş, yani predictorun 6 gün öncesi test değil, acaba fark eder mi? Normalde kan testini 19 martta yaptırmam gerekiyo, yardımcı olursanız çok sevinirim
3. Gün, 1 saat geçti ama hiç bişi belirmemişO testi atma 1 saat sonra falan tekrar bak bence. Erken bakanlarda geç belirebiliyomuş diye duymuştum. Kaçıncı gün embriyosu?
Benimde 3. Gün transfer edildi bugün 11. Günüm dün gece test yapıp yapmama konusunda o kadar kararsız kaldımki hatta burdada yazdım. Ama en son yapmamaya karar verdim çünkü pozitif olsa bile çıkmama ihtimali vardı. Bugün hastaneye gidip kan testi yaptırıcam. Sende sakın üzülüp kafanı takma çünkü idrar testi için henüz erken. Birde bizimkiler 3. Gün embriyosu. O testler Doğru sonucu gösterir diye bişeyde yok.. şimdiden stres olup bebeğinide sıkıntıya sokma sakın..3. Gün, 1 saat geçti ama hiç bişi belirmemiş
HAYIRLI OLSUN CANIM İNŞALLAH SAĞLIKLA TUTUNMUŞTUR KUZUN SANA10. Günümdü bugün ama 3. Gün embriyosu transfer edildi bana
Kizlar benim ikinci negatif denememden sonra doktorum histereskopi yapıp rahme çizik atalım dedi? Bunda şans nedir çünkü bana iki sene önce yapıldı temiz cıktı ama simdi doktorum yenilemek istedi..hemde çizik atıp şansı artırmak adına.. sizce yaptırsam mi hamilelige olumlu etkisi var midir
Aminn Canımm çok teşekkür ederim..HAYIRLI OLSUN CANIM İNŞALLAH SAĞLIKLA TUTUNMUŞTUR KUZUN SANA
Aayyy inanmıyorum çok ama çoookk Sevindim canım tebrik ederim.. inşallah bende hayırlı bi haberle dönerim biraz sonra hastaneye gidip test yaptırıcam :)
Hayirli olsun darisi başimiza tekmi ciftmiydi cnm
Aayyy inanmıyorum çok ama çoookk Sevindim canım tebrik ederim.. inşallah bende hayırlı bi haberle dönerim biraz sonra hastaneye gidip test yaptırıcam :)
Hayirli olsun darisi başimiza tekmi ciftmiydi cnm
Cnm peki belirtilerin varmiydi ve varsa yazarmisinYa bende inanamıyorum öyle tuhafım ki ne yapacağımı bilmiyorum şuan elimi kolumu nereye koyacağımı şaşırdım :)) testi yaptım yüzümü yıkadım sildim bir baktım çizgi var ben şok
Amin canım tüm isteyenlerin inşallah2 embriyo transferi oldu bence ikiside benimle
canım yaa maşallah maşallah 4. gün embriyosu için burdayım/burdayız diyorlar
Benimde 3. Gün transfer edildi bugün 11. Günüm dün gece test yapıp yapmama konusunda o kadar kararsız kaldımki hatta burdada yazdım. Ama en son yapmamaya karar verdim çünkü pozitif olsa bile çıkmama ihtimali vardı. Bugün hastaneye gidip kan testi yaptırıcam. Sende sakın üzülüp kafanı takma çünkü idrar testi için henüz erken. Birde bizimkiler 3. Gün embriyosu. O testler Doğru sonucu gösterir diye bişeyde yok.. şimdiden stres olup bebeğinide sıkıntıya sokma sakın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?