TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Cnm peki belirtilerin varmiydi ve varsa yazarmisin

Belirtiyse eğer çok var :) kasık ağrısı ama kesinlikle regli olacakmış gibi değil. Batma hissi bişeyler çekiliyormuş gibi dik duramıyorum tam dik dursam gerilsem içerisi yırtılacak sanki ve yanma hissi kasıkta leğen kemiğinin orada. Böbreğe ağrı vuruyor gibi oldu sırtıma kramp girdi gibi oldu ve her gece rüya rüya kabus devamlı uyanmalar sanırım benim belirtiler bunlar. Rabbim devamını nasip etsin.

canım yaa maşallah maşallah 4. gün embriyosu için burdayım/burdayız diyorlar

çok sevindim gözün aydın ama sana tavsiyem test günün gelmeden kan verme yükseldi yükselmedi stresine girme canım

Çok teşekkür ederim tatlım aynen bende yapmak istemiyorum. Evde bu testlerle vakit geçirim gününe kadar :)

Bademellaa Canım test yaptınmı bugün ?

Yaptım canım yükledim. Bir önceki sayfada sanırım :)

Ay canım hayırlı olsun sevindim tatlımın.. :))
Senin ikinci denemeden hemen sonra mi atıldı ?

Çok teşekkür ederim canım yaa darısı sana en yakın zamanda inşallah :)
Ben ikinci denememi geçen yıl Mayıs'ta yaptırdım. Doktoru değiştirdim sonrada değiştirdiğimi değiştirdim :)) Ocak sonu yeni tanıştığım merkezle ani kararla yaptırdım 3.yü. burda çok şükür herşey yapıldı.

Ay maşallah maşallah maşallah sübhanallah Rabbim devamını nasip etsin ikimizede inşallah
Aminnn inşallah canım benimm Rabbim sağlıkla kucağımıza lamyıda nasip etsin inşallah
Benimki dünki teste göre bugün biraz daha koyu çıktı

Aminnn inşallah canım benimm Rabbim sağlıkla kucağımıza lamyıda nasip etsin inşallah
Benimki dünki teste göre bugün biraz daha koyu çıktı

Evet tatlım öyle çıkmış maşallah kucağımıza da aldığımız günleri görelim inşallah

Benim sonucum 5.20 çıktı bugün 11.gün testi yaptırdığım hastanedeki doktor pozitif değil ama negatifde diyemem dedi 2 gün sonra tekrar yapalım dedi. Böyle olupta sonradan yükselen varmı ?

Benim sonucum 5.20 çıktı bugün 11.gün testi yaptırdığım hastanedeki doktor pozitif değil ama negatifde diyemem dedi 2 gün sonra tekrar yapalım dedi. Böyle olupta sonradan yükselen varmı ?
insaAllah yukselir canim .

Kendi doktorunla görüştün mü o ne diyor. Hayırlısı olsun inşallah senin için cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…