- 16 Ocak 2015
- 1.845
- 2.757
- 133
- 39
Süperr canım maşallaahhhhh
Kızlar 8.günü testimm
Canımmm çok teşekkür ederim amin inşallaahhaayy çok sevindim canım yaa maşallah sağlıkla rabbim kucağında göstersin
Süperr canım maşallaahhhhh
Sen ilk idrarlamı yapıyorsun ?
Ben hiç ilk idrarla yapmadım yaaaEvet canım uyanınca ilk idrarla yapıyorum. Bugün direk ikinci çizgi çıktı
yeni testinide gördüm maşallah arkadaşım allah tamamına erdirsin sağlıklaEvet canım uyanınca ilk idrarla yapıyorum. Bugün direk ikinci çizgi çıktı
Ooo masallAh bugun daha net allah utandirmasin
Evet bugün tekrar verdim bakalım o sonuca göre doktorumu arıcam ama benim hiç ama hiç umudum yokW -WhiteSwan- Canim bugun test gunun ama sen sanirim dun kan vermissin . Insallah degerin katlanirda guzel haberler alirsin . Rabbim yardimcin olsun
Teşekkür ederim bugün görüşecem bakalım ama negatif sonuç. Başka bi beklentim yok zatenKendi doktorunla görüştün mü o ne diyor. Hayırlısı olsun inşallah senin için cnm
Ben hiç ilk idrarla yapmadım yaaa
yeni testinide gördüm maşallah arkadaşım allah tamamına erdirsin sağlıkla
Ooo masallAh bugun daha net allah utandirmasin
Teşekkür ederim bugün görüşecem bakalım ama negatif sonuç. Başka bi beklentim yok zaten
Şimdi bidaha cektim kızlar
Amin kuzum inşallahh. Evet benimde 2 embriyo acaba 2sidemi tuttuOna rağmen yeterince kırmızı :))) hadi gözün aydın tatlım Rabbim devamını nasip etsin inşallah. Seninde 2 embriyo dimi
Amin kuzum inşallahh. Evet benimde 2 embriyo acaba 2sidemi tuttu
Zor aslında ben hep tek olur diyordum Allah içimi biliyor ama hayırlısı kuzum Rabbim ne derse o olur :)Ay inşallah :)) istiyorsan tabi. Benim yüzük ikiz diyor :)))))
Zor aslında ben hep tek olur diyordum Allah içimi biliyor ama hayırlısı kuzum Rabbim ne derse o olur :)
Hadi maşallah sen ikiz istiyormusun peki
Allah tan umit kesilmez canim insallah mucize olurEvet bugün tekrar verdim bakalım o sonuca göre doktorumu arıcam ama benim hiç ama hiç umudum yok
Güzel bi değer gelecek gibi sanki inş bi bakarsn ikiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?