- 16 Ocak 2015
- 1.845
- 2.757
- 133
- 39
Güzel bi değer gelecek gibi sanki inş bi bakarsn ikiz
Olabilir cnm birde normal test galiba ondandir bnnki erken terste bile daha az cikti hayirli olsun cnmKızlar 9.gün testim. Sabah ilk idrarla yapmadığım içinmi çok koyu değil
insaAllah yaparsin canim benim. stresden uzak dur . Hic biseyi kafana takma .Kan testi günü gelsede bende hamilelik takvimi yapabilsem öyle heves ediyorum ki
Normal canim. Belirtilere hic takilma. Hayirlisiyla iyi bir sonuc alirsin insaAllahTekrar merhabalarr bugün 9. Günüm regl olucakmışım gibi belim ağrıyo normalmidir
insaAllah yaparsin canim benim. stresden uzak dur . Hic biseyi kafana takma .
Benimde pazar günü normalde ama pazar doktorum olmayacağı için ben 1 gün önceden yaptırıcamYaptım cnm benim ki ptesi bana niye bu kadar geç verdiler sanki beklicez artık napalım :))
Eki Görüntüle 2124368
Canım emin değilim ama çatlatma iğnelerinin etkisi 15 gün devam ediyor diye hatırlıyorm benEki Görüntüle 2124371 arkadaslar bende dun yaptim boyle cikti 4.gundu dun iki tane transfer yapildi 10 gun once catlatma ignesi yapilmisti onun etkisi olabilirmi yoksa sevinmelimiyim
Insaalah cnm yarin tekrar yapicam nasip artikCanım emin değilim ama çatlatma iğnelerinin etkisi 15 gün devam ediyor diye hatırlıyorm ben
İnşallah pozitiftir
Bekle ama canım hemen karamsarlığa kapılma bak ben 6.gün erken gebelik testi yaptım çıkmadıInsaalah cnm yarin tekrar yapicam nasip artik
Benim ilk gebeligimdede 4. Gun cikmisti ikinci transferimdede catlatma ignesi yapmistim 4. Gun cikmadi bu 3. Transferim insaallah tutunmuslardir dua et cnmBekle ama canım hemen karamsarlığa kapılma bak ben 6.gün erken gebelik testi yaptım çıkmadı
7.gün normal 5 tl olan testlerden yaptım çıktı yarında kan testi günüm.
Benimde pazar günü normalde ama pazar doktorum olmayacağı için ben 1 gün önceden yaptırıcam
Eki Görüntüle 2124371 arkadaslar bende dun yaptim boyle cikti 4.gundu dun iki tane transfer yapildi 10 gun once catlatma ignesi yapilmisti onun etkisi olabilirmi yoksa sevinmelimiyim
Bugun yaptinizmi tekrar..dunkinden koyu cikarsa igne etkisi degildir....bende cok test meraklisiyim.. 3 tup bebek denemem var.. 4.gun yaptigimda cikmisti.ikizdi :)Eki Görüntüle 2124371 arkadaslar bende dun yaptim boyle cikti 4.gundu dun iki tane transfer yapildi 10 gun once catlatma ignesi yapilmisti onun etkisi olabilirmi yoksa sevinmelimiyim
Sali gunu benim kantesti gunum sendemi naturel transfer oldun ama bu kadar koyu cikmaz olmasada diye dusunuyorum ikinci transferimde natureldi benim catlatma ignesinin etkisi hemen gitmistiYa çok merak ediyorum senin sonucu inşallah çok güzel değerlerle gelirsin
Arkadaşım bu iğne etkisi olabilir bende hergün test yapıp takip ettim 5 ve 6. gün bişe çıkmayınca emin oldum etkisinin geçtiğine 7. günümde silik çizgi çıkınca anladım gebelik var. Bu teste göre yok diyemeyiz ama varda denmez hergün testi yenile sende farkedersin ne zaman bitiyor.
Bugun yapmadim cnm yarin yapicam benimde iki tane transfer yapildiBugun yaptinizmi tekrar..dunkinden koyu cikarsa igne etkisi degildir....bende cok test meraklisiyim.. 3 tup bebek denemem var.. 4.gun yaptigimda cikmisti.ikizdi :)
Ama igne etkisi bende 12 gun suruyo mesela onuda biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?