TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Kan testi günü gelsede bende hamilelik takvimi yapabilsem öyle heves ediyorum ki

Insaalah cnm yarin tekrar yapicam nasip artik
Bekle ama canım hemen karamsarlığa kapılma bak ben 6.gün erken gebelik testi yaptım çıkmadı
7.gün normal 5 tl olan testlerden yaptım çıktı yarında kan testi günüm.

Bekle ama canım hemen karamsarlığa kapılma bak ben 6.gün erken gebelik testi yaptım çıkmadı
7.gün normal 5 tl olan testlerden yaptım çıktı yarında kan testi günüm.
Benim ilk gebeligimdede 4. Gun cikmisti ikinci transferimdede catlatma ignesi yapmistim 4. Gun cikmadi bu 3. Transferim insaallah tutunmuslardir dua et cnm

Benimde pazar günü normalde ama pazar doktorum olmayacağı için ben 1 gün önceden yaptırıcam

Ya çok merak ediyorum senin sonucu inşallah çok güzel değerlerle gelirsin

Eki Görüntüle 2124371 arkadaslar bende dun yaptim boyle cikti 4.gundu dun iki tane transfer yapildi 10 gun once catlatma ignesi yapilmisti onun etkisi olabilirmi yoksa sevinmelimiyim

Arkadaşım bu iğne etkisi olabilir bende hergün test yapıp takip ettim 5 ve 6. gün bişe çıkmayınca emin oldum etkisinin geçtiğine 7. günümde silik çizgi çıkınca anladım gebelik var. Bu teste göre yok diyemeyiz ama varda denmez hergün testi yenile sende farkedersin ne zaman bitiyor.

Eki Görüntüle 2124371 arkadaslar bende dun yaptim boyle cikti 4.gundu dun iki tane transfer yapildi 10 gun once catlatma ignesi yapilmisti onun etkisi olabilirmi yoksa sevinmelimiyim
Bugun yaptinizmi tekrar..dunkinden koyu cikarsa igne etkisi degildir....bende cok test meraklisiyim.. 3 tup bebek denemem var.. 4.gun yaptigimda cikmisti.ikizdi :)
Ama igne etkisi bende 12 gun suruyo mesela onuda biliyorum

Sali gunu benim kantesti gunum sendemi naturel transfer oldun ama bu kadar koyu cikmaz olmasada diye dusunuyorum ikinci transferimde natureldi benim catlatma ignesinin etkisi hemen gitmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…