Canımm inan herzaman dua ediyorum hepimiz için. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. İnşallah güzel haberlerini vereceksin bizeBenim ilk gebeligimdede 4. Gun cikmisti ikinci transferimdede catlatma ignesi yapmistim 4. Gun cikmadi bu 3. Transferim insaallah tutunmuslardir dua et cnm
Insaallah cnm hepimiz guzel haberler verelimCanımm inan herzaman dua ediyorum hepimiz için. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. İnşallah güzel haberlerini vereceksin bize
Ne diyeyim cnm vakti zamanı değilmiş.ins en yakın zamanda kavusursunBugün 10. Günüm ve malesef değerim 1.88 çıktı, çok üzgünüm
Artık ilaçları kullanmam için bi sebep yok herhalde dimi, estrofem regl önlüyo bildiğim kadarıylaNe diyeyim cnm vakti zamanı değilmiş.ins en yakın zamanda kavusursun
Canımmm ne desem bilemiyorumBugün 10. Günüm ve malesef değerim 1.88 çıktı, çok üzgünüm
Evet canım doktoruna sordun mu benim de deger dusmeye basladiginda birakmistim ilaclari. Hayirlisi olsun uzulme demek bos gelecek ama maalesef sabretmekten baska yapabilecegimiz bisey yokArtık ilaçları kullanmam için bi sebep yok herhalde dimi, estrofem regl önlüyo bildiğim kadarıyla
Sali gunu benim kantesti gunum sendemi naturel transfer oldun ama bu kadar koyu cikmaz olmasada diye dusunuyorum ikinci transferimde natureldi benim catlatma ignesinin etkisi hemen gitmisti
Bugün 10. Günüm ve malesef değerim 1.88 çıktı, çok üzgünüm
Tsk ederimBelki vücudun çabuk atıyordur olabilir. Çünkü 7 günde etkisi geçen varmış. Öyleyse müthiş olur :) yarın da yap test bakalım renk açılıyor mu koyulaşıyor mu takipteyiz seni
Düşünme bence ben dr sordum onermiyorum dedi yakın mesafe 2 saat max olabilir ama fazlası hayır dediKızlar hamileliğin ilk haftalarında yolculuk için ne düşünüyorsunuz.
Düşünme bence ben dr sordum onermiyorum dedi yakın mesafe 2 saat max olabilir ama fazlası hayır dedi
Bu ilk tüp bebek denememdiEn yakın zamanda toparlarsın kendini inşallah. Kaçıncı denemeydi cnm senin.
Bu ilk tüp bebek denememdi
Kızlar adet olucakmış gibi ara ara karnı ağrıyan var mı ?
olur canim birazdaha bekle. insaAllah bi an once adet olursun. doktor sana sokturucu vermedimi canim@Mucizeolsakeske cnmmm kimyasal gebeligimden 33gün geçti hala adet olamadım normalmi??? Normalde hiçç şaşmaz 28gnde bir adet olurum.... Bilenler yardımmm
Hayır vermedi vermesimi lazımdı???olur canim birazdaha bekle. insaAllah bi an once adet olursun. doktor sana sokturucu vermedimi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?