TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Benim ilk gebeligimdede 4. Gun cikmisti ikinci transferimdede catlatma ignesi yapmistim 4. Gun cikmadi bu 3. Transferim insaallah tutunmuslardir dua et cnm
Canımm inan herzaman dua ediyorum hepimiz için. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. İnşallah güzel haberlerini vereceksin bize

Artık ilaçları kullanmam için bi sebep yok herhalde dimi, estrofem regl önlüyo bildiğim kadarıyla
Evet canım doktoruna sordun mu benim de deger dusmeye basladiginda birakmistim ilaclari. Hayirlisi olsun uzulme demek bos gelecek ama maalesef sabretmekten baska yapabilecegimiz bisey yok

Sali gunu benim kantesti gunum sendemi naturel transfer oldun ama bu kadar koyu cikmaz olmasada diye dusunuyorum ikinci transferimde natureldi benim catlatma ignesinin etkisi hemen gitmisti

Belki vücudun çabuk atıyordur olabilir. Çünkü 7 günde etkisi geçen varmış. Öyleyse müthiş olur :) yarın da yap test bakalım renk açılıyor mu koyulaşıyor mu takipteyiz seni

Kızlar hamileliğin ilk haftalarında yolculuk için ne düşünüyorsunuz.

Düşünme bence ben dr sordum onermiyorum dedi yakın mesafe 2 saat max olabilir ama fazlası hayır dedi

Ya biz aldık ödedik oteli 2 geceliğine gidicez. Doktora sorcam tabi kendi aracımızla olunca 2 saatte bir mola da verince sorun olmazmış ama tabi yine de doktor ne diyecek bakalım.

Kızlar adet olucakmış gibi ara ara karnı ağrıyan var mı ?

Kızlar adet olucakmış gibi ara ara karnı ağrıyan var mı ?

Sen hamilesin adet yok sana sabah ilk ışıklarla git kan ver çatlıyorum valla bütün günüm senin değeri merak etmekle geçiyor :))))

@Mucizeolsakeske cnmmm kimyasal gebeligimden 33gün geçti hala adet olamadım normalmi??? Normalde hiçç şaşmaz 28gnde bir adet olurum.... Bilenler yardımmm
olur canim birazdaha bekle. insaAllah bi an once adet olursun. doktor sana sokturucu vermedimi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…