Bilmem verse daha iyi olmazmiydi adet olurdun beklemezdin bu kadar. istersen bi danisHayır vermedi vermesimi lazımdı???
Benimde pazar günü normalde ama pazar doktorum olmayacağı için ben 1 gün önceden yaptırıcam
Hastaneye geldm şimdi vericem. Stres yapma sakın iyice dinlenn yerleşme lekelenmesi olabilir o canımCanım naptın kan verdin mi. Benim dün akşamdan beri lekelenmem başladı aynı pas gibi anlamadım. Hemşireyle konuştum coraspin içme dedi estrofem 4e çıkar dedi o ve crinone jel kanamayı durdurmak için dedi. Yarın duruma göre haberleşelim dedi. Bende uyuyamadım hiç kalktım artık öyle bekliyorum
ben ilk 4 gun hep evde gecirdim ama yemegimi esimle yaptim cok ayakta kalmayarak temizlik falan yapmadim hic hala yapmiyorum :) ama transferin 5.gunu is yerime gitmem gerekiyordu bi islem icin yaklasik 2 saat arada dinlenerek yurumusumdur. Yani oyle aman aman yatmadim. Sadece ilk 4 gun dikkat ettim yattim diyebilirim. Bide bol su, gunde bir kivi arada ananas yedim yesillik yedim.Selam herkese bende perşembe günü oldum transfer 27 si test günüm Rabbim benimde isteyen herkesin de yüzünü güldürür inşallah siz neler yaptınız transferden sonra nelere dikkat ettiniz hata yapmaktan çok korkuyorum
Hastaneye geldm şimdi vericem. Stres yapma sakın iyice dinlenn yerleşme lekelenmesi olabilir o canım
Rabbim hayırlısıyla güldürsün yüzünü çok zor bi süreçAynen canım sakin olmaya çalışıyorum. Bende bir umut öyledir diyorum. Sabah test yaptım yine ve diğerlerinden daha koyu hemen çizgi belirdi umutla bekliyorum. Devlet hastanesine mi gittin test için.
Rabbim hayırlısıyla güldürsün yüzünü çok zor bi süreç
Benimde sabah test yaptim bugun 6. Gun ve catlatma ignesinin 12. Gunu ikinci cizgi yine cikti ama ilkinden koyu degil
Benimde 4 yıllık hasretim ilk denemem 10 gün var test günüme
İnşallah cnm hepimiz deHayırlı sonuçlar al inşallah
Yani tutmadimi dersinİğnenin etkisi yeni gidiyor demek ki
Yani tutmadimi dersin
Yarin kan vericem bekliyemiyorum normalde sali gunu test gunumYok canım demem tabi :) iğnenin etkisi yeni gidiyordur diyorum tabi ki bir tahmin benimkisi :) yarın yada sonra ki günden itibaren başlar heralde gerçek sonucu göstermeye. Sen yapmaya devam et bakalım yarın nasıl çıkacak. Hiç çıkmazsa anlarız iğne etkisi bitti :)
Yarin kan vericem bekliyemiyorum normalde sali gunu test gunum
Cnm benim hastane 9. Gun veriyo test tarihiniSalı 9. gün test için çok erken değil mi. Bana 12. Gün verdiler test yani ptesi. Bence acele etme böyle stres yapıyorsun kendine. İdrar testleriyle oyalan şimdilik kan verme boşuna.
Cnm benim hastane 9. Gun veriyo test tarihini
Kaçıncı gün embriyo suCnm benim hastane 9. Gun veriyo test tarihini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?