TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Aynen canım sakin olmaya çalışıyorum. Bende bir umut öyledir diyorum. Sabah test yaptım yine ve diğerlerinden daha koyu hemen çizgi belirdi umutla bekliyorum. Devlet hastanesine mi gittin test için.
bende sabah yaptım ilk idrarla hemen 2.çizgi çıktı ve çok koyu yok canım özel hastane tedavi gördüğüm hastanede yaptırdım

Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bizlerede aynı sevinci yasamayı inşallah benimkide aynı iki tane beşinci gün embriyo su moral oldun bana

Çoookkk sağol canım doktor değerin maşallah cok iyi 500üzeri değerler için çok iyi diyoruz dedi ikizmi tekmi dedim tek gibi görünüyor ikiz olması için 800 üstü olması lazım dedi. 29 mart perşembe kontrolüm var canım

Kızlar oncelikle hamile olanları tebrik ediyorum. Darısı başımıza ins. Bizlere de dua edin nolur.
Benim de 13 martta transferim oldu. Bugün 4.gunum ve bende hiçbir belirti yok. Ne kaşık ağrısı ne bel agrisi ne batma ne göğüs hassasiyeti hiçbirşey hissetmiyorum ve moralim bozuluyor. Ilk transferimde de birşey hissetmemiştim ve negatif olmuştu.
Pozitif alan arkadslar belirtileriniz kaçıncı günden itibaren başladı. Benim gibi belirtisi olmayıp pozitif sonuç alan oldumu

Tabiki var cnm rabbim ol dedikten sen sonra sen canını hiç sıkma bol bol dua et

O belli olmaz bakalım kontrolde sürpriz olabilir :)) hayırlısı neyse o olsun tabi tatlım. Darısı başıma inşallah bende yarın yaptırayım testi diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…