bende sabah yaptım ilk idrarla hemen 2.çizgi çıktı ve çok koyu yok canım özel hastane tedavi gördüğüm hastanede yaptırdımAynen canım sakin olmaya çalışıyorum. Bende bir umut öyledir diyorum. Sabah test yaptım yine ve diğerlerinden daha koyu hemen çizgi belirdi umutla bekliyorum. Devlet hastanesine mi gittin test için.
bende sabah yaptım ilk idrarla hemen 2.çizgi çıktı ve çok koyu yok canım özel hastane tedavi gördüğüm hastanede yaptırdım
5. Gun cnm iki taneKaçıncı gün embriyo su
Cok sükür cnm Allah hayirli etsin darisi basimiza iki tanemiydiKızlar sonucum çıktı çok şükür 629,63 çıktııı
Gözün aydın cnmKızlar sonucum çıktı çok şükür 629,63 çıktııı
Kızlar sonucum çıktı çok şükür 629,63 çıktııı
Dykdyk ve Bademellaa güzel haberlerinizi bekliyoruz İnşallah
Canım tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin inşallah hayırlısı ileKızlar sonucum çıktı çok şükür 629,63 çıktııı
Çoookk teşekkür ederim canım amin inşallahCanım tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin inşallah hayırlısı ile
11.gün canımKaöıncı gün yaotınız kan testini
Çoookkk sağol canım doktor değerin maşallah cok iyi 500üzeri değerler için çok iyi diyoruz dedi ikizmi tekmi dedim tek gibi görünüyor ikiz olması için 800 üstü olması lazım dedi. 29 mart perşembe kontrolüm var canımAy ne diyorsun değere bak Allah'ım maşallah maşallah sübhanallah. Çok şükür Rabbim e. Bende yarın kan vercem inşallah darısı başıma. Doktorunla görüştün mü ne diyor. Ne yapacaksın şimdi :)
Sağol canımmm amin inşallah 2 embriyo konuldu ama doktor sanırım 1 tanesi tutunmuş dedi
Cok sükür cnm Allah hayirli etsin darisi basimiza iki tanemiydi
Tabiki var cnm rabbim ol dedikten sen sonra sen canını hiç sıkma bol bol dua etKızlar oncelikle hamile olanları tebrik ediyorum. Darısı başımıza ins. Bizlere de dua edin nolur.
Benim de 13 martta transferim oldu. Bugün 4.gunum ve bende hiçbir belirti yok. Ne kaşık ağrısı ne bel agrisi ne batma ne göğüs hassasiyeti hiçbirşey hissetmiyorum ve moralim bozuluyor. Ilk transferimde de birşey hissetmemiştim ve negatif olmuştu.
Pozitif alan arkadslar belirtileriniz kaçıncı günden itibaren başladı. Benim gibi belirtisi olmayıp pozitif sonuç alan oldumu
Çoookkk sağol canım doktor değerin maşallah cok iyi 500üzeri değerler için çok iyi diyoruz dedi ikizmi tekmi dedim tek gibi görünüyor ikiz olması için 800 üstü olması lazım dedi. 29 mart perşembe kontrolüm var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?