Aynen öyle kuzum hayırlısı neyse o olsun. Ay cok heycanlı yarın 10.gün dimi seninO belli olmaz bakalım kontrolde sürpriz olabilir :)) hayırlısı neyse o olsun tabi tatlım. Darısı başıma inşallah bende yarın yaptırayım testi diyorum :)
Öyle yapıyorum canım ama insan yinede belirti arıyor işte. Sizin idrar testi pozitif çıkmış inş kanda da görürsünüz. Belirtiniz var miydiTabiki var cnm rabbim ol dedikten sen sonra sen canını hiç sıkma bol bol dua et
Tebrik ederim canım..darisi başımıza ins..belirtiniz oldu mu hiç kaçıncı günden itibaren başladıSağol canımmm amin inşallah 2 embriyo konuldu ama doktor sanırım 1 tanesi tutunmuş dedi
Aynen öyle kuzum hayırlısı neyse o olsun. Ay cok heycanlı yarın 10.gün dimi senin
Canım benim hiçbir belirtim yok halaKızlar oncelikle hamile olanları tebrik ediyorum. Darısı başımıza ins. Bizlere de dua edin nolur.
Benim de 13 martta transferim oldu. Bugün 4.gunum ve bende hiçbir belirti yok. Ne kaşık ağrısı ne bel agrisi ne batma ne göğüs hassasiyeti hiçbirşey hissetmiyorum ve moralim bozuluyor. Ilk transferimde de birşey hissetmemiştim ve negatif olmuştu.
Pozitif alan arkadslar belirtileriniz kaçıncı günden itibaren başladı. Benim gibi belirtisi olmayıp pozitif sonuç alan oldumu
Hadi bakalım sıra sendeee dualarım seninle canımm inşallah sende güzel haberlerle geleceksinAmin canım yarın 11. gün olacak benim bugün 10.
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah. Hayır hiçbir belirtim yokTebrik ederim canım..darisi başımıza ins..belirtiniz oldu mu hiç kaçıncı günden itibaren başladı
Insaallah cnm benimde oyle cok belirti yok arada kasik agrisi oluyor okadarKızlar oncelikle hamile olanları tebrik ediyorum. Darısı başımıza ins. Bizlere de dua edin nolur.
Benim de 13 martta transferim oldu. Bugün 4.gunum ve bende hiçbir belirti yok. Ne kaşık ağrısı ne bel agrisi ne batma ne göğüs hassasiyeti hiçbirşey hissetmiyorum ve moralim bozuluyor. Ilk transferimde de birşey hissetmemiştim ve negatif olmuştu.
Pozitif alan arkadslar belirtileriniz kaçıncı günden itibaren başladı. Benim gibi belirtisi olmayıp pozitif sonuç alan
Öyle yapıyorum canım ama insan yinede belirti arıyor işte. Sizin idrar testi pozitif çıkmış inş kanda da görürsünüz. Belirtiniz var miydi
Ayy inş benimde sonucum sizinki gibi pozitf olur. Bu bana moral oldu çok teşekkür ederim. Ayın 22si test günüm inş güzel haberler alırım.Çok teşekkür ederim canım amin inşallah. Hayır hiçbir belirtim yok
Allah gönlünüze göre versin inş. Allah isteyen herkese nasip etsinInsaallah cnm benimde oyle cok belirti yok arada kasik agrisi oluyor okadar
İnşallah yarın senAmin canım yarın 11. gün olacak benim bugün 10.
Canım inşallah yarın senden de güzel haber alıruzda moral olur bzleredeAmin canım yarın 11. gün olacak benim bugün 10.
Masallah cnm ikiz sanirimKızlar sonucum çıktı çok şükür 629,63 çıktııı
Cnm belirtiye takilma benimde hic belirtim olmadi sadece 7.gun adet gunu oldugundan bobrek agrisina benzer bi agri okadar hala bile belirti yok arama belirti felan bebiside uzmeKızlar oncelikle hamile olanları tebrik ediyorum. Darısı başımıza ins. Bizlere de dua edin nolur.
Pozitif alan arkadslar belirtileriniz kaçıncı günden itibaren başladı. Benim gibi belirtisi olmayıp pozitif sonuç alan oldumu
Doktor tek olabilir dedi canımMasallah cnm ikiz sanirim
İnşallah canım dualarım bekleyen herkes içinAyy inş benimde sonucum sizinki gibi pozitf olur. Bu bana moral oldu çok teşekkür ederim. Ayın 22si test günüm inş güzel haberler alırım.
Arkadaslar az once kese gormeden geldim keseyi gorduk allahima binlerce kez sukurler olsun.alkahim iateyen herkexin kucagini doldursun insallah kesenin yanindaki yolk kesesimiydi ne oda varmis hersey guzel dedi iki gun sonra gitsem kalp atisini duyarmisiz ama erken gittigimden olmadi.14 nisana gun verdi o gune kadar dayanamsyabilirim baska doktora giderim gibbi geliyorartik bende bu resmi koyabikirimmm
Canım allah senden razı olsun. Böyle okudukça moralim yerine geliyor. Ilkinde de hiç belirtim olmamıştı negatif olmuştu. Yine öyle olacak diye korkuyorum. Gerçi verende rabbim alanda. Hayırlı sonuçlar nasip etsin sonuç bekleyen herkese.Cnm belirtiye takilma benimde hic belirtim olmadi sadece 7.gun adet gunu oldugundan bobrek agrisina benzer bi agri okadar hala bile belirti yok arama belirti felan bebiside uzme
Canini sikma ne kadar rahat olursan o kadar iyi oluyor zaten tutacagi varsa tutuyor ben okadar bikmistimki tedavilerden olursa olur moduna girmistim artik.transfer gunu 15 dk hastanede yattim so ra eve geldim icli kofte gaptim.susun ertesi gun ise basladim ve hala devamCanım allah senden razı olsun. Böyle okudukça moralim yerine geliyor. Ilkinde de hiç belirtim olmamıştı negatif olmuştu. Yine öyle olacak diye korkuyorum. Gerçi verende rabbim alanda. Hayırlı sonuçlar nasip etsin sonuç bekleyen herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?