TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

O belli olmaz bakalım kontrolde sürpriz olabilir :)) hayırlısı neyse o olsun tabi tatlım. Darısı başıma inşallah bende yarın yaptırayım testi diyorum :)
Aynen öyle kuzum hayırlısı neyse o olsun. Ay cok heycanlı yarın 10.gün dimi senin

Kızlar oncelikle hamile olanları tebrik ediyorum. Darısı başımıza ins. Bizlere de dua edin nolur.
Benim de 13 martta transferim oldu. Bugün 4.gunum ve bende hiçbir belirti yok. Ne kaşık ağrısı ne bel agrisi ne batma ne göğüs hassasiyeti hiçbirşey hissetmiyorum ve moralim bozuluyor. Ilk transferimde de birşey hissetmemiştim ve negatif olmuştu.
Pozitif alan arkadslar belirtileriniz kaçıncı günden itibaren başladı. Benim gibi belirtisi olmayıp pozitif sonuç alan
Tabiki var cnm rabbim ol dedikten sen sonra sen canını hiç sıkma bol bol dua et
Öyle yapıyorum canım ama insan yinede belirti arıyor işte. Sizin idrar testi pozitif çıkmış inş kanda da görürsünüz. Belirtiniz var miydi

Canım benim hiçbir belirtim yok hala

Insaallah cnm benimde oyle cok belirti yok arada kasik agrisi oluyor okadar

Cnm belirtiye takilma benimde hic belirtim olmadi sadece 7.gun adet gunu oldugundan bobrek agrisina benzer bi agri okadar hala bile belirti yok arama belirti felan bebiside uzme

Arkadaslar az once kese gormeden geldim keseyi gorduk allahima binlerce kez sukurler olsun.alkahim iateyen herkexin kucagini doldursun insallah kesenin yanindaki yolk kesesimiydi ne oda varmis hersey guzel dedi iki gun sonra gitsem kalp atisini duyarmisiz ama erken gittigimden olmadi.14 nisana gun verdi o gune kadar dayanamsyabilirim baska doktora giderim gibbi geliyorartik bende bu resmi koyabikirimmm

Ayy inş benimde sonucum sizinki gibi pozitf olur. Bu bana moral oldu çok teşekkür ederim. Ayın 22si test günüm inş güzel haberler alırım.
İnşallah canım dualarım bekleyen herkes için
Rabbim aynı mutluluğu herkese nasip etsin inşallah

Canım benimmmm çok güzel ya hayırlı olsun inşallah kalp.atisini da duyarsın inşallah çok sevindim arkadasim:))

Cnm belirtiye takilma benimde hic belirtim olmadi sadece 7.gun adet gunu oldugundan bobrek agrisina benzer bi agri okadar hala bile belirti yok arama belirti felan bebiside uzme
Canım allah senden razı olsun. Böyle okudukça moralim yerine geliyor. Ilkinde de hiç belirtim olmamıştı negatif olmuştu. Yine öyle olacak diye korkuyorum. Gerçi verende rabbim alanda. Hayırlı sonuçlar nasip etsin sonuç bekleyen herkese.

Canini sikma ne kadar rahat olursan o kadar iyi oluyor zaten tutacagi varsa tutuyor ben okadar bikmistimki tedavilerden olursa olur moduna girmistim artik.transfer gunu 15 dk hastanede yattim so ra eve geldim icli kofte gaptim.susun ertesi gun ise basladim ve hala devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…