TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Hadi bakalım sıra sendeee dualarım seninle canımm inşallah sende güzel haberlerle geleceksin

İnşallah canım inşallah. Ara ara kanama oluyor tam bitti diyorum bidaha fln bakalım nasip. Hemşire yarın kan vermeme izin vermiyor mutlaka ptesi istiyor mecburen biz beklicez

Çok doğru söylüyorsun. Olacağı varsa naparsak yapalım önüne geçemeyiz zaten ama insan yine de tedirgin oluyor. Allah kucağına alacağın günleri de görmeyi nasip etsin inşallah canım.

Transferin hayirli olsun canim. Stres yapma insallah guzel sonuclar alirsin.

Bademella canımm nasıl oldun merak ettim seni

Yaa senin hamilelik takvimini sevsinler nasılda yakışmış benim arada kanama oluyor sonra duruyor çamur gibi bişeler geliyor afedersin sonra oda bitiyor fln. Böyle zaman geçiyor :))) ptesi yi bekliyorum heyecanla 800 üzeri değer bekliyorum

Kizlar merhaba bende aaraniza katiliyim dedim. 12 mart transferim ooldu 2 tane 5.gun embriyosu. 5. Gunumde idrar tahlili yaptirdim cikmadi. Icim icimi yiyiyor. En erken ne zaman cikar idrar tahlilinde. Ilk tup bebek denemem. Cok korkuyorum hamile kalamasam diye.

Transferin hayirli olsun canim insallah iyi sonuclar alirsin . Test Gunun ne zaman canin

Transferin hayırlı olsun canım benim 6.gün erken gebelik testinde cıkmadı 7.gün normal testte çıktı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…