- 16 Ocak 2015
- 1.845
- 2.757
- 133
- 39
Hadi bakalım sıra sendeee dualarım seninle canımm inşallah sende güzel haberlerle geleceksin
Çok doğru söylüyorsun. Olacağı varsa naparsak yapalım önüne geçemeyiz zaten ama insan yine de tedirgin oluyor. Allah kucağına alacağın günleri de görmeyi nasip etsin inşallah canım.Canini sikma ne kadar rahat olursan o kadar iyi oluyor zaten tutacagi varsa tutuyor ben okadar bikmistimki tedavilerden olursa olur moduna girmistim artik.transfer gunu 15 dk hastanede yattim so ra eve geldim icli kofte gaptim.susun ertesi gun ise basladim ve hala devam
Transferin hayirli olsun canim. Stres yapma insallah guzel sonuclar alirsin.Kızlar oncelikle hamile olanları tebrik ediyorum. Darısı başımıza ins. Bizlere de dua edin nolur.
Benim de 13 martta transferim oldu. Bugün 4.gunum ve bende hiçbir belirti yok. Ne kaşık ağrısı ne bel agrisi ne batma ne göğüs hassasiyeti hiçbirşey hissetmiyorum ve moralim bozuluyor. Ilk transferimde de birşey hissetmemiştim ve negatif olmuştu.
Pozitif alan arkadslar belirtileriniz kaçıncı günden itibaren başladı. Benim gibi belirtisi olmayıp pozitif sonuç alan oldumu
İnşallah yarın sen
Canım inşallah yarın senden de güzel haber alıruzda moral olur bzlerede
Âmin canım inş. Dua edin bana da .Transferin hayirli olsun canim. Stres yapma insallah guzel sonuclar alirsin.
Bademella canımm nasıl oldun merak ettim seni
Transferin hayirli olsun canim insallah iyi sonuclar alirsin . Test Gunun ne zaman caninKizlar merhaba bende aaraniza katiliyim dedim. 12 mart transferim ooldu 2 tane 5.gun embriyosu. 5. Gunumde idrar tahlili yaptirdim cikmadi. Icim icimi yiyiyor. En erken ne zaman cikar idrar tahlilinde. Ilk tup bebek denemem. Cok korkuyorum hamile kalamasam diye.
Transferin hayırlı olsun canım benim 6.gün erken gebelik testinde cıkmadı 7.gün normal testte çıktı canımKizlar merhaba bende aaraniza katiliyim dedim. 12 mart transferim ooldu 2 tane 5.gun embriyosu. 5. Gunumde idrar tahlili yaptirdim cikmadi. Icim icimi yiyiyor. En erken ne zaman cikar idrar tahlilinde. Ilk tup bebek denemem. Cok korkuyorum hamile kalamasam diye.
Hadi gözün aydın canımmmArkadaslar benim bugun 7. Gunum test yaptirdim cok sukur pozitif insaallah iki gun sonra katlanir
Amin insaallah rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin cnmHadi gözün aydın canımmm
Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah
Arkadaslar benim bugun 7. Gunum test yaptirdim cok sukur pozitif insaallah iki gun sonra katlanir
insallah canim benim tebrik ederimm.Arkadaslar benim bugun 7. Gunum test yaptirdim cok sukur pozitif insaallah iki gun sonra katlanir
Evet cnm ben sabirsizim cok yaaa nasil 11 sene dayandim bilmiyorum 173 cikti masaallahAy gittin kan mı verdin sana inanmıyorum :)))) maşallah yaa kaç çıktı peki değerin
Allah razi olsun cnminsallah canim benim tebrik ederimm.
Test gunum 24 mart cnmTransferin hayirli olsun canim insallah iyi sonuclar alirsin . Test Gunun ne zaman canin
Kacinci denemen canim. Transferi hangi gun yaptiniz. Saat kacti bugun benim de 7.gun bende gidip yaptirsam miArkadaslar benim bugun 7. Gunum test yaptirdim cok sukur pozitif insaallah iki gun sonra katlanir
Tebrik ederim canım. Inş iki gün sonra değerin katlanir. Icini ferah tut hamileliğinin keyfini çıkar. Darısı başımıza ins.Arkadaslar benim bugun 7. Gunum test yaptirdim cok sukur pozitif insaallah iki gun sonra katlanir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?