- 14 Kasım 2017
- 301
- 521
- 33
- 36
Transferiniz hayırlı olsun inş. Belirtiniz var mı. Benimde bugün 5.gunum .Kacinci denemen canim. Transferi hangi gun yaptiniz. Saat kacti bugun benim de 7.gun bende gidip yaptirsam mi
3. Denemem cnm gecen hafta pazar yapildiKacinci denemen canim. Transferi hangi gun yaptiniz. Saat kacti bugun benim de 7.gun bende gidip yaptirsam mi
Sagol cnm insaallah katlanir hayirlisiyla rabbim herkeze nasip etsinTebrik ederim canım. Inş iki gün sonra değerin katlanir. Icini ferah tut hamileliğinin keyfini çıkar. Darısı başımıza ins.
Hic bir belirtim yok. Ama icini rahat tut. Tutunur bebeklerimiz INSALLAHTransferiniz hayırlı olsun inş. Belirtiniz var mı. Benimde bugün 5.gunum .
Bende ayni gun transfer olduk sandim. Bende pazartrsi transfer oldum. Neredeyse kan testi yaptirmaya gidiyordum. Durdum simdi3. Denemem cnm gecen hafta pazar yapildi
Transfer oldugun gunu sayma cnmBende ayni gun transfer olduk sandim. Bende pazartrsi transfer oldum. Neredeyse kan testi yaptirmaya gidiyordum. Durdum simdi
Tamam cnm tesekkur ederm. Ozel degilse sizin sorun neydi. Bizimkisi erkek infertilitesiTransfer oldugun gunu sayma cnm
Ayni cnm bizdede erkek sorunu vardiTamam cnm tesekkur ederm. Ozel degilse sizin sorun neydi. Bizimkisi erkek infertilitesi
Canım sende şişli memorial de mi tedavi gördün? Bende orada tedavi görüyorum.Ayni cnm bizdede erkek sorunu vardi
Aminn canım ins.Hic bir belirtim yok. Ama icini rahat tut. Tutunur bebeklerimiz INSALLAH
Canım pozitif haberimi aldın çok çok sevindim. Bizdede erkek problemi var ve bu cuma transferim olacak. İlk denemen miydi? Bende memorial da yaptırıyorum.Ayni cnm bizdede erkek sorunu vardi
cnm 3. Bu ilki dustu ikinci tutmadi insaallah hayirlisiyla devam eder rabbim sanada nasip ederCanım pozitif haberimi aldın çok çok sevindim. Bizdede erkek problemi var ve bu cuma transferim olacak. İlk denemen miydi? Bende memorial da yaptırıyorum.
Evet cnm şişli memorialCanım sende şişli memorial de mi tedavi gördün? Bende orada tedavi görüyorum.
Amin canım buradaki isteyen herkese Rabbim nasip eder inş canın hayırlısyla kucağına al inşallah.cnm 3. Bu ilki dustu ikinci tutmadi insaallah hayirlisiyla devam eder rabbim sanada nasip eder
INSALLAH bizimki de pozitifle sonuclanir.Ayni cnm bizdede erkek sorunu vardi
Insaallah cnmINSALLAH bizimki de pozitifle sonuclanir.
Evet cnm ben sabirsizim cok yaaa nasil 11 sene dayandim bilmiyorum 173 cikti masaallah
Inş hayırlı sonuçlar alırsın canım. Benimde perşembe test günüm. Belirtin var mi önceden idrar testi yaptın miPozitif haber alanları tebrik edrim kizlar be im de sali gunu test gunum hayirlisiyla
Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklaEvet cnm ben sabirsizim cok yaaa nasil 11 sene dayandim bilmiyorum 173 cikti masaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?