- 13 Aralık 2016
- 853
- 1.073
- 113
- 41
Cok tsk ederim cnm amin insaallah rabbim sana tum isteyenlere nasip etsinTebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla
Hicbir belirtim yok seninde az kalmis :) inşallah bu yola baskoyan herkesin emegi bosa gitmez pozitif görüruzInş hayırlı sonuçlar alırsın canım. Benimde perşembe test günüm. Belirtin var mi önceden idrar testi yaptın mi
Çooookkkk amin canım. Bu mübarek ayda rabbim isteyen herkesin dualarını kabul etsin inş.Hicbir belirtim yok seninde az kalmis :) inşallah bu yola baskoyan herkesin emegi bosa gitmez pozitif görüruz
Bademellaa Test Gunu : 19 Mart
E Elifland Test Gunu : 19 Mart
Kızlar bugün test gününüz. Hadi inşaallah güzel haberlerle gelirsiniz. Hakkınızda hayirlisi olsun.
Bademellaa kuzuuu aklım sende sonuç çıkar çıkmaz yaz
Inş. hayırlı haberler alacaksın canım.Az önce kan verdim kızlar 1.5 saate çıkar dediler hemen yazarım sonucu :))
Farklı oluyor canım tüp bebek transfer gününe ve embriyo güne göre hesaplayicilar var netteKızlar gebelik haftamızı son adet tarihimize göremi hesaplıyoruz
Inş. hayırlı haberler alacaksın canım.
Evet standart hesaplama bizler içinde geçerli muayene sonrası dr bebeğin gelişimine göre düzeltme yapabiliyorKızlar gebelik haftamızı son adet tarihimize göremi hesaplıyoruz
Canımm çıkmadımı sonuçççAz önce kan verdim kızlar 1.5 saate çıkar dediler hemen yazarım sonucu :))
Masaallah cnm hayirli olsunSonuç çıktı kızlar 878
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çoookkkk sevindim kuzummmSonuç çıktı kızlar 878
Hadi gözünaydın canım çok sevindim Böyle güzel sonuçları alınca çok mutlu oluyorum umut oluyorsunuz bize tebrik ederim çook.Sonuç çıktı kızlar 878
Masaallah cnm hayirli olsun
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çoookkkk sevindim kuzummm
Hadi gözün aydınnn.Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallaaahhhhhhhhh
İkiz mi acabaaa
Hadi gözünaydın canım çok sevindim Böyle güzel sonuçları alınca çok mutlu oluyorum umut oluyorsunuz bize tebrik ederim çook.
Tebrikleeeerr..yaşasın gitgide çoğalıyoruzSonuç çıktı kızlar 878
Tebrikleeeerr..yaşasın gitgide çoğalıyoruz
Canım yaa nasıl sevindimmmm anlatamamm :)))Sağol canım Allah razı olsun
Ayy çok teşekkür ederim :)) bilmiyorum ki hemşire de öyle dedi doktorla konuşmuşlar ikiz mi acaba dedik değerin çok güzel dedi :))
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun darısı başınıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?