- 11 Kasım 2014
- 937
- 1.031
- 113
- 41
Yap yap tabi valla bende yaptım hemen baksana..Ama bana doktorum 5 haftalık dedi transfere gore hesapladı burasi 1 hafta önden gidiyorSağol canım Allah razı olsun mutluluktan sanırım uçuyorum
Çok heves ediyorum bende hemen hamilelik takvimini yapcam
Canım yaa nasıl sevindimmmm anlatamamm :)))
Nezaman transfer oldun sen canımYap yap tabi valla bende yaptım hemen baksana..Ama bana doktorum 5 haftalık dedi transfere gore hesapladı burasi 1 hafta önden gidiyor
Yap yap tabi valla bende yaptım hemen baksana..Ama bana doktorum 5 haftalık dedi transfere gore hesapladı burasi 1 hafta önden gidiyor
Nezaman transfer oldun sen canım
bende telefonuma gebelik takvimi uygulaması indirdim ama onlar hep son adet tarihine göre hesaplıyor
Canim benim transferim 27 şubattı..Aynen bende aplikasyon indirdim oradada son adet tarihi baz alınıyor..Bakalım bikaç haftaya netleşir ona göre güncelleriz bizde ya zaten 1 hafta oynuyor bi duyalimda kalp atişlarını hayirlisiyla varsın 1 hafta once olsunNezaman transfer oldun sen canım
bende telefonuma gebelik takvimi uygulaması indirdim ama onlar hep son adet tarihine göre hesaplıyor
Benimde 6 martta oldu canım embriyo transferine göre 4+4Canim benim transferim 27 şubattı..Aynen bende aplikasyon indirdim oradada son adet tarihi baz alınıyor..Bakalım bikaç haftaya netleşir ona göre güncelleriz bizde ya zaten 1 hafta oynuyor bi duyalimda kalp atişlarını hayirlisiyla varsın 1 hafta once olsun
Hahahahahahaha cumartesi günü bende senini gibiydinAyyyy aklımı çıldırcamne güzel takvimim oldu
Insallah canım hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza alalımBenimde 6 martta oldu canım embriyo transferine göre 4+4
adet tarihe göre bakınca 5 haftalık. Benimde önümüzdeki hafta kese için kontrolüm var
inşallah sorunsuz geçer herşey hepimiz için
Benim hiç belirtim olmadı canım yeni yeni bel ağrım va kasıkta ağırlık batma başladıMerhaba kızlar ne gibi belirtileriniz oldu i benim bugün dördüncü günüm adet olucakmışım gibi kasık agrılarım oluyor moralim bozuluyo
Hahahahahahaha cumartesi günü bende senini gibiydin
takvimlerimiz arasında 3 gün varrr
Doktoruma hediye yaptırmak istiyorum kızlar varmı önerisi olan. erkek doktorum[/gömlek olabilir biz onu almayı düşünüyoruz
Tebrik ederim canım. Maşallah çok güzel çıkmış değerin. Darısı başımıza inş.Sonuç çıktı kızlar 878
Benim de hiç belirtim olmadı..Sadece regl olacakmisım gibi agrim oldu oda artik geçti.suan tek surekli uyuma istegi var o kadarMerhaba kızlar ne gibi belirtileriniz oldu i benim bugün dördüncü günüm adet olucakmışım gibi kasık agrılarım oluyor moralim bozuluyo
Canım kontrole transfer merkezine mi gideceksin..Gerci nerde transfer olmustun..ben Hastanede devam edecegim artikDoktoruma hediye yaptırmak istiyorum kızlar varmı önerisi olan. erkek doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?