TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Nezaman transfer oldun sen canım
bende telefonuma gebelik takvimi uygulaması indirdim ama onlar hep son adet tarihine göre hesaplıyor

7 Mart'ta oldu benim transfer. Transfer e göre hesap yapan yerler varmış onu yazarım

Nezaman transfer oldun sen canım
bende telefonuma gebelik takvimi uygulaması indirdim ama onlar hep son adet tarihine göre hesaplıyor
Canim benim transferim 27 şubattı..Aynen bende aplikasyon indirdim oradada son adet tarihi baz alınıyor..Bakalım bikaç haftaya netleşir ona göre güncelleriz bizde ya zaten 1 hafta oynuyor bi duyalimda kalp atişlarını hayirlisiyla varsın 1 hafta once olsun

Benimde 6 martta oldu canım embriyo transferine göre 4+4
adet tarihe göre bakınca 5 haftalık. Benimde önümüzdeki hafta kese için kontrolüm var
inşallah sorunsuz geçer herşey hepimiz için

Benimde 6 martta oldu canım embriyo transferine göre 4+4
adet tarihe göre bakınca 5 haftalık. Benimde önümüzdeki hafta kese için kontrolüm var
inşallah sorunsuz geçer herşey hepimiz için
Insallah canım hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza alalım

Merhaba kızlar ne gibi belirtileriniz oldu i benim bugün dördüncü günüm adet olucakmışım gibi kasık agrılarım oluyor moralim bozuluyo

Merhaba kızlar ne gibi belirtileriniz oldu i benim bugün dördüncü günüm adet olucakmışım gibi kasık agrılarım oluyor moralim bozuluyo
Benim hiç belirtim olmadı canım yeni yeni bel ağrım va kasıkta ağırlık batma başladı

Hahahahahahaha cumartesi günü bende senini gibiydin
takvimlerimiz arasında 3 gün varrr

Transfer günü aslında 1 gün arayla neden 3 gün gösteriyor ki. Aaa gerçi benim onu 22 Kasım yapmam lazım 4. gün embriyosu ya öyle doğru olur dimi :))

Benim de hiç belirtim olmadı..Sadece regl olacakmisım gibi agrim oldu oda artik geçti.suan tek surekli uyuma istegi var o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…