TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Merhabalr. Hamile olan arkadaslari cookk tebrik ediyorum MAŞALLLAHH. Darisi isteyen herkesin basina. Bende bugun kan testi verdim sonuc 0.100. Transferden sonraki 7. Gunum. Pek umutlu degilim.

Merhabalr. Hamile olan arkadaslari cookk tebrik ediyorum MAŞALLLAHH. Darisi isteyen herkesin basina. Bende bugun kan testi verdim sonuc 0.100. Transferden sonraki 7. Gunum. Pek umutlu degilim.
Canım hemen üzülmesen mi acaba test günü için çok erken değil mi ? Bazılarında geç döllenme olabiliyormuş. Test günün geldiğinde bir kez daha kan ver bence ?

Kızlar müjdeli haberi yakınlarınıza verdiniz mi
Biz kendi ailelerimiz dışında henüz kimseye söylemedik kese ve kalp atışlarından sonra söyleyelim dedik

Biz kendi ailelerimiz dışında henüz kimseye söylemedik kese ve kalp atışlarından sonra söyleyelim dedik

biz kalp atışlarından sonra yakın aileye söylicez anne baba kardeşler o kadar. akrabalar arkadaşlar karnımı görünce öğrensinler

En güzeli o canım ben ilk haberi aldığımda annemle paylaştım tabi o da dedemin yanındaymış söylemek zorunda kaldı . Kimyasal olup kaybedince şimdi kara kara düşünüyoruz nasıl söyleyeceğiz diye yaşlı adama

Söyleme cnm ben 3 ay dolana kadar kimseye demicem ilkinde soyledim düşük yaptim her sorana birsey anlatirken piskolojim cok bozuldu

Canım rabbim hayırlısını versin. İnş test gününde beklediğimiz değeri görürüz. 7. Günde çıkıyor mu ki, erken değiş mi?

Hadi ya ne zaman yaptın canım düşük? Düşük ile tekrar gebelik arasında ne kadar süre geçiyor?
Cnm ben gecen ramazanda düşuk yapmistim sonra ekimde tekrar denedim tutmadi bu 3. Denemem ama ikinciyi acele ettim cunki dusukten sonra 6 ay agrilarim cok oldu belim kasiklarim oturamiyordum suan cok rahatim bide benim cok yumurta toplandi pesine ameliyat oldum derken dinlenemedi vucudum hersey nasip kismet vakti vardir diyorum mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…