Hastanede oldum canım benim hastanenin içinde tüp bebek merkezi var.Canım kontrole transfer merkezine mi gideceksin..Gerci nerde transfer olmustun..ben Hastanede devam edecegim artik
Maşallah tebrik ederimmmSonuç çıktı kızlar 878
Kacinci gün embriyosu benimde yarın test günümteşekkür ederim Allah razı olsun
Yaaa nasıl sevindim, gözünüzaydın. Harika haberSonuç çıktı kızlar 878
Tebrik ederim canım. Maşallah çok güzel çıkmış değerin. Darısı başımıza inş.
Yaaa nasıl sevindim, gözünüzaydın. Harika haber
Canım hemen üzülmesen mi acaba test günü için çok erken değil mi ? Bazılarında geç döllenme olabiliyormuş. Test günün geldiğinde bir kez daha kan ver bence ?Merhabalr. Hamile olan arkadaslari cookk tebrik ediyorum MAŞALLLAHH. Darisi isteyen herkesin basina. Bende bugun kan testi verdim sonuc 0.100. Transferden sonraki 7. Gunum. Pek umutlu degilim.
Yaaa nasıl sevindim, gözünüzaydın. Harika haber
Kacinci gün embriyosu benimde yarın test günüm
Oyle yapicam ama butun hevesim kirildi. Huc umudum yok artikCanım hemen üzülmesen mi acaba test günü için çok erken değil mi ? Bazılarında geç döllenme olabiliyormuş. Test günün geldiğinde bir kez daha kan ver bence ?
Kızlar müjdeli haberi yakınlarınıza verdiniz mi
Biz kendi ailelerimiz dışında henüz kimseye söylemedik kese ve kalp atışlarından sonra söyleyelim dedik
En güzeli o canım ben ilk haberi aldığımda annemle paylaştım tabi o da dedemin yanındaymış söylemek zorunda kaldı . Kimyasal olup kaybedince şimdi kara kara düşünüyoruz nasıl söyleyeceğiz diye yaşlı adamaKızlar müjdeli haberi yakınlarınıza verdiniz mi
Biz kendi ailelerimiz dışında henüz kimseye söylemedik kese ve kalp atışlarından sonra söyleyelim dedik
Söyleme cnm ben 3 ay dolana kadar kimseye demicem ilkinde soyledim düşük yaptim her sorana birsey anlatirken piskolojim cok bozulduKızlar müjdeli haberi yakınlarınıza verdiniz mi
Cnm umudunu hic kaybetme rabbime tevekkul et maddi manevi gucun yettikce asla pes etme mutlaka rabbimin verecegi vakit vardirOyle yapicam ama butun hevesim kirildi. Huc umudum yok artik
AMENNA. Sagol cnm. Hakkimizda hayurlisi olsunCnm umudunu hic kaybetme rabbime tevekkul et maddi manevi gucun yettikce asla pes etme mutlaka rabbimin verecegi vakit vardir
Hadi ya ne zaman yaptın canım düşük? Düşük ile tekrar gebelik arasında ne kadar süre geçiyor?Söyleme cnm ben 3 ay dolana kadar kimseye demicem ilkinde soyledim düşük yaptim her sorana birsey anlatirken piskolojim cok bozuldu
Canım rabbim hayırlısını versin. İnş test gününde beklediğimiz değeri görürüz. 7. Günde çıkıyor mu ki, erken değiş mi?Merhabalr. Hamile olan arkadaslari cookk tebrik ediyorum MAŞALLLAHH. Darisi isteyen herkesin basina. Bende bugun kan testi verdim sonuc 0.100. Transferden sonraki 7. Gunum. Pek umutlu degilim.
Cnm ben gecen ramazanda düşuk yapmistim sonra ekimde tekrar denedim tutmadi bu 3. Denemem ama ikinciyi acele ettim cunki dusukten sonra 6 ay agrilarim cok oldu belim kasiklarim oturamiyordum suan cok rahatim bide benim cok yumurta toplandi pesine ameliyat oldum derken dinlenemedi vucudum hersey nasip kismet vakti vardir diyorum mutlakaHadi ya ne zaman yaptın canım düşük? Düşük ile tekrar gebelik arasında ne kadar süre geçiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?