TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

canım geçmiş olsun çok. Normalde ara veriliyor o zaman dimi. Hemen başlanmıyor. Naturel olursa mı başlanıyor acaba hemen? Rabbim yavruna kavuşmanı nasip etsin inş. Sen nerde tedavi oluyorsun canım memnun kaldın mı bide sizde ki problem neydi acaba?

Benim ikincide natureldi sisli memorialde oldum cnm buda naturel oldu rabbim hepimize nasip etsin insaallah bizde erkek sorunu vardi

Bizde de aynı sorun canım inş senin gibi güzel haber almak nasip olur hepimize. Benim ilk denemem binbir zorlukla git gel oluyor zaten. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Bide çalışıyorum öyle zor oluyor ki ayarlamak gitmek gelmek. Sende çalışıyor musun canım zor oldu mu senin için de?

Yok cnm çalişmiyorum seni okadar iyi anliyorumki bu yola girmeden kimse kimseyi anliyamaz rabbim insaallah emeklerinin karsiligini ilk seferde verir ben busefer cook umitliydim basindan beri hep pozitif dusundum meryem suresi okudum 41 gun sende oku cnm rabbime sigin bak agaclar cicek acip yeseriyor diyorum kup kuru dala can verip yeserten rabbim yarattigi kuluna istedigini mutlaka en guzelini verir dualarimdasiniz cnm hep

Ay Allah razı olsun canım iyi ki varsınız. Önden birilerini görünce bize çok motive oluyor. Çünkü şu dönemde bizi kimse anlamıyor maalsef. Ve herkes ile konuşulmuyor bu konu. Bende korkuyorum birde erkek infert olunca daha da korkuyorum. Ama rabbim ol derse olur biliyorum. Canım birde şeyi soracağım memorial dışında acil duurm olursa gitmek için doktoru belirledin mi.. avrupa mı anadolu yakasında msın? Bu süreçte tedbir olması için doktor ve hastane arıyorum. Memnun musun biyerden?

Cnm insaallah yarinki testimde iyi cikarsa memorialle devam etmicem ben avrupa yakasinda oturuyorum medipol de bir dr var cok iyi arkadaslarim orda dogum yapti oraya gitmeyi dusunuyorum

İğne ve ilaçlardan dolayı karnım davul gibi oldu pantolonum kapanmıyor sizinde öylemi kızlarrrr

Cnm insaallah yarinki testimde iyi cikarsa memorialle devam etmicem ben avrupa yakasinda oturuyorum medipol de bir dr var cok iyi arkadaslarim orda dogum yapti oraya gitmeyi dusunuyorum
Canım hadi inş yarın ki sonucunu bekliyoruz. İyi gelecek.

Kizlar takvimi duzenlerken veya indirdiginiz programlara son adet tarihinizi yazin. Tup bebekle normal bebegin arasinda bir fark yok. Son adet tarihinden baz aliniyor. Aklinizda bulunsun:) Transfer tarihini karistirmayin o ayri bisey.

tugken

Bugun test gunun insaAllah hayirli haberlerle gelirsin. Rabbim emeklerinin karsiligini kat kat hayirli evlatlarla nasip etsin. Hadi guzel haberlerini bekliyoruz. Bizede yazmayi unutma

Kizlar takvimi duzenlerken veya indirdiginiz programlara son adet tarihinizi yazin. Tup bebekle normal bebegin arasinda bir fark yok. Son adet tarihinden baz aliniyor. Aklinizda bulunsun:) Transfer tarihini karistirmayin o ayri bisey.
Selaammm canım tamda bu konuyu araştırıyordum bende. 6 martta transferim oldu ama son adet tarihim 12 şubat.
Son adet tarihim baz alırsam 5+1 görünüyor transferi baz alırsam 4+5 kafamda deli sorular :)
Senin bebiş şuanda son adet tarihine göremi göreniyor kuzum

tugken

Bugun test gunun insaAllah hayirli haberlerle gelirsin. Rabbim emeklerinin karsiligini kat kat hayirli evlatlarla nasip etsin. Hadi guzel haberlerini bekliyoruz. Bizede yazmayi unutma
Amin insallah :) allah razı olsun kan verdim geldim şimdi saglik ocagina . Cikar cikmaz haber vereceğim

Bende öyleydimmm... Şuanda senin için çok heyecanlı ve meraklıyım valla
Rabbim güzel sonuçlar nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhhh
Aminnnn aminnnn inşallah sağlıklı güzel ilerler sizlerinde hamileliği sıkınti vermesi rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…