canım geçmiş olsun çok. Normalde ara veriliyor o zaman dimi. Hemen başlanmıyor. Naturel olursa mı başlanıyor acaba hemen? Rabbim yavruna kavuşmanı nasip etsin inş. Sen nerde tedavi oluyorsun canım memnun kaldın mı bide sizde ki problem neydi acaba?Cnm ben gecen ramazanda düşuk yapmistim sonra ekimde tekrar denedim tutmadi bu 3. Denemem ama ikinciyi acele ettim cunki dusukten sonra 6 ay agrilarim cok oldu belim kasiklarim oturamiyordum suan cok rahatim bide benim cok yumurta toplandi pesine ameliyat oldum derken dinlenemedi vucudum hersey nasip kismet vakti vardir diyorum mutlaka
Benim ikincide natureldi sisli memorialde oldum cnm buda naturel oldu rabbim hepimize nasip etsin insaallah bizde erkek sorunu vardicanım geçmiş olsun çok. Normalde ara veriliyor o zaman dimi. Hemen başlanmıyor. Naturel olursa mı başlanıyor acaba hemen? Rabbim yavruna kavuşmanı nasip etsin inş. Sen nerde tedavi oluyorsun canım memnun kaldın mı bide sizde ki problem neydi acaba?
Yok cnm çalişmiyorum seni okadar iyi anliyorumki bu yola girmeden kimse kimseyi anliyamaz rabbim insaallah emeklerinin karsiligini ilk seferde verir ben busefer cook umitliydim basindan beri hep pozitif dusundum meryem suresi okudum 41 gun sende oku cnm rabbime sigin bak agaclar cicek acip yeseriyor diyorum kup kuru dala can verip yeserten rabbim yarattigi kuluna istedigini mutlaka en guzelini verir dualarimdasiniz cnm hepBizde de aynı sorun canım inş senin gibi güzel haber almak nasip olur hepimize. Benim ilk denemem binbir zorlukla git gel oluyor zaten. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Bide çalışıyorum öyle zor oluyor ki ayarlamak gitmek gelmek. Sende çalışıyor musun canım zor oldu mu senin için de?
Hayirli olsun cnmOncelikle transferimiz hayirli olsun.
Bende 10 martta transfer oldum.
22 mart test tarihi.
Listeye benide eklermisiniz .
Ay Allah razı olsun canım iyi ki varsınız. Önden birilerini görünce bize çok motive oluyor. Çünkü şu dönemde bizi kimse anlamıyor maalsef. Ve herkes ile konuşulmuyor bu konu. Bende korkuyorum birde erkek infert olunca daha da korkuyorum. Ama rabbim ol derse olur biliyorum. Canım birde şeyi soracağım memorial dışında acil duurm olursa gitmek için doktoru belirledin mi.. avrupa mı anadolu yakasında msın? Bu süreçte tedbir olması için doktor ve hastane arıyorum. Memnun musun biyerden?Yok cnm çalişmiyorum seni okadar iyi anliyorumki bu yola girmeden kimse kimseyi anliyamaz rabbim insaallah emeklerinin karsiligini ilk seferde verir ben busefer cook umitliydim basindan beri hep pozitif dusundum meryem suresi okudum 41 gun sende oku cnm rabbime sigin bak agaclar cicek acip yeseriyor diyorum kup kuru dala can verip yeserten rabbim yarattigi kuluna istedigini mutlaka en guzelini verir dualarimdasiniz cnm hep
Cnm insaallah yarinki testimde iyi cikarsa memorialle devam etmicem ben avrupa yakasinda oturuyorum medipol de bir dr var cok iyi arkadaslarim orda dogum yapti oraya gitmeyi dusunuyorumAy Allah razı olsun canım iyi ki varsınız. Önden birilerini görünce bize çok motive oluyor. Çünkü şu dönemde bizi kimse anlamıyor maalsef. Ve herkes ile konuşulmuyor bu konu. Bende korkuyorum birde erkek infert olunca daha da korkuyorum. Ama rabbim ol derse olur biliyorum. Canım birde şeyi soracağım memorial dışında acil duurm olursa gitmek için doktoru belirledin mi.. avrupa mı anadolu yakasında msın? Bu süreçte tedbir olması için doktor ve hastane arıyorum. Memnun musun biyerden?
Canım hadi inş yarın ki sonucunu bekliyoruz. İyi gelecek.Cnm insaallah yarinki testimde iyi cikarsa memorialle devam etmicem ben avrupa yakasinda oturuyorum medipol de bir dr var cok iyi arkadaslarim orda dogum yapti oraya gitmeyi dusunuyorum
Selaammm canım tamda bu konuyu araştırıyordum bende. 6 martta transferim oldu ama son adet tarihim 12 şubat.Kizlar takvimi duzenlerken veya indirdiginiz programlara son adet tarihinizi yazin. Tup bebekle normal bebegin arasinda bir fark yok. Son adet tarihinden baz aliniyor. Aklinizda bulunsun:) Transfer tarihini karistirmayin o ayri bisey.
Amin insallah :) allah razı olsun kan verdim geldim şimdi saglik ocagina . Cikar cikmaz haber vereceğimtugken
Bugun test gunun insaAllah hayirli haberlerle gelirsin. Rabbim emeklerinin karsiligini kat kat hayirli evlatlarla nasip etsin. Hadi guzel haberlerini bekliyoruz. Bizede yazmayi unutma
Amin canım inşallah kalbim duracak nerdeysetugken Canım heyecanla güzel haberlerini bekliyoruzzzz
Bende öyleydimmm... Şuanda senin için çok heyecanlı ve meraklıyım vallaAmin canım inşallah kalbim duracak nerdeyse
Aminnnn aminnnnBende öyleydimmm... Şuanda senin için çok heyecanlı ve meraklıyım valla
Rabbim güzel sonuçlar nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhhh
Rabbim sevinçli haberler almanızı nasıp etsin inşAllahAminnnn aminnnninşallah sağlıklı güzel ilerler sizlerinde hamileliği sıkınti vermesi rabbim
Amin canımRabbim sevinçli haberler almanızı nasıp etsin inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?