TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Merhaba kizlar. Bugun transferimin 7. Gunu. Persembe gunu kan vericem. Aslinda doktor 10. Gun ver dedi ama varsa eger 9. Gunude cikar diye tahmin ediyorum. Transferin oldugu gunu saymadim. 2 tane 5. Gun embriyosu transfer edilmisti. Simdi size sorum şu. Dünden beri kasiklarima sanci girmeye basladi aralarda karnimda agriyor kisa sureli. Bide psikolojikmidir bilmiyorum ama arada minik minik basim dönuyor. Test yapmadan once hicbir belirtiniz olmadimi sizin. Umarim adet habercisi degildir okadar umutluydumki boyle belirtilere sevinsemmi uzulsemmi bilemedim.

Selam canım benimm hiçbir belirtim olmadı teste kadar halada yok

Sonuç çıktı kızlar 878

Ay masallah canim sonucun cok guzel. Rabbim hayirlisi ile cok saglikli bir gebelik ve hayirli bir dogum nasip etsin. Transferin kacinci gunu kanda baktirdin degerin bayagi yuksek cikmis ikizmi acaba doktor bisey dedimi. Ikiz gebelikler hep ilgimi cekmistir.

Yok canım hala 12 de göndermiyormuş merkez laboratuvara anca 4 -5 gibi heralde
Bazen 3 _4_5_6_7 gibi çıkıyor dış merkezde yapiliyor ben okadar cok verdimki sağlık ocagina insallah sonuc alma barkodu almışsın dir internetten bakabiliyorsun sonuca

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Transferin 12. günü kan verdim 7. günden itibaren evdeki testlerde pozitif çıktı. Doktor ikiz olabilir dedi ama ultrasonu bekliyoruz bakalım. Nasip :)) darısı tüm isteyenlerin başına inşallah

Ayy cok guzel yaa insallah Rabbim gonlune gore verir. Benimde bugun 7.gunum. hic belirti yasadinmi peki. Kacinci gun embriyosuydu. Kusura bakma canim cok soru sordum ama ilk deneyimim oldugu icin hic bilgim yok herseyi merak ediyorum

Ayy cok guzel yaa insallah Rabbim gonlune gore verir. Benimde bugun 7.gunum. hic belirti yasadinmi peki. Kacinci gun embriyosuydu. Kusura bakma canim cok soru sordum ama ilk deneyimim oldugu icin hic bilgim yok herseyi merak ediyorum

Haklısın canım hepimiz böyleyiz inan :)) bende kasıkta batma yanma oldu ayakta dik dursam alt karın yırtılacak gibi oluyordu hala arada oluyor ayağa kalkınca. 4 gün embriyosu 2 tane. Transfer den 1 ay önce histereskopi oldum nadaslama yapıldı ve transfer günü serum takıldı bu sabahta gittim takıldı. 2 hafta da bir takılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…