Canım inş güzel haberlerini bekliyoruz valla sonucu ben alacakmışım gb heyecanlıyım.Amin canım
Aynen bende öyle buradan her hamileyim haberin geldiğinde sanki bende bir adım daha yaklasıyorum hamileligime öyle hissediyorumCanım inş güzel haberlerini bekliyoruz valla sonucu ben alacakmışım gb heyecanlıyım.
Ayyy canım benimmm Allah razı olsun inşallahCanım inş güzel haberlerini bekliyoruz valla sonucu ben alacakmışım gb heyecanlıyım.
Selam canım benimm hiçbir belirtim olmadı teste kadar halada yokMerhaba kizlar. Bugun transferimin 7. Gunu. Persembe gunu kan vericem. Aslinda doktor 10. Gun ver dedi ama varsa eger 9. Gunude cikar diye tahmin ediyorum. Transferin oldugu gunu saymadim. 2 tane 5. Gun embriyosu transfer edilmisti. Simdi size sorum şu. Dünden beri kasiklarima sanci girmeye basladi aralarda karnimda agriyor kisa sureli. Bide psikolojikmidir bilmiyorum ama arada minik minik basim dönuyor. Test yapmadan once hicbir belirtiniz olmadimi sizin. Umarim adet habercisi degildir okadar umutluydumki boyle belirtilere sevinsemmi uzulsemmi bilemedim.
Yok canım hala 12 de göndermiyormuş merkez laboratuvara anca 4 -5 gibi heraldetugken Canımm naptın çıkmadımı sonucun ?
Sonuç çıktı kızlar 878
Bazen 3 _4_5_6_7 gibi çıkıyor dış merkezde yapiliyor ben okadar cok verdimki sağlık ocagina insallah sonuc alma barkodu almışsın dir internetten bakabiliyorsun sonucaYok canım hala 12 de göndermiyormuş merkez laboratuvara anca 4 -5 gibi heralde
Aldım canım internetten bakacam :)))Bazen 3 _4_5_6_7 gibi çıkıyor dış merkezde yapiliyor ben okadar cok verdimki sağlık ocagina insallah sonuc alma barkodu almışsın dir internetten bakabiliyorsun sonuca
Ay masallah canim sonucun cok guzel. Rabbim hayirlisi ile cok saglikli bir gebelik ve hayirli bir dogum nasip etsin. Transferin kacinci gunu kanda baktirdin degerin bayagi yuksek cikmis ikizmi acaba doktor bisey dedimi. Ikiz gebelikler hep ilgimi cekmistir.
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Transferin 12. günü kan verdim 7. günden itibaren evdeki testlerde pozitif çıktı. Doktor ikiz olabilir dedi ama ultrasonu bekliyoruz bakalım. Nasip :)) darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
Arkadaslar bugun 9. Gunum du cok sükür degerim katlanmis
Amin insaallah evet cnm dayanamayip 7. Gun yaptirmistimMasallah canim. saglikli bir gebelik gecirirsin insallah. Erkenmi kan testi yaptirmistin.
Canmm çok sevindim hadi gözün aydınnArkadaslar bugun 9. Gunum du cok sükür degerim katlanmis
Canım sen erken mi yapmaya başlamıştın. Kaçıncı gün embriyosuydu erken çıkıyor mu?Arkadaslar bugun 9. Gunum du cok sükür degerim katlanmis
Evet cnm erken yaptim 5.gun embriyosu iki tane transfer oldumCanım sen erken mi yapmaya başlamıştın. Kaçıncı gün embriyosuydu erken çıkıyor mu?
Ayy cok guzel yaa insallah Rabbim gonlune gore verir. Benimde bugun 7.gunum. hic belirti yasadinmi peki. Kacinci gun embriyosuydu. Kusura bakma canim cok soru sordum ama ilk deneyimim oldugu icin hic bilgim yok herseyi merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?