TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Hadi hayirlisi canim. Cok saglikli bir gebelik gecirirsin bebislerin annesini hic uzmezler insallah. Buradaki pozitif haberleri oyle guzel moral oluyorki anlatamam. Serum takilmanin sebebi histeroskopiyle alakalimi bu arada. Ilk defa duydum serum takildiginini

Hayırlısı olsun canım. allah keseyi görmeyi ve kalp atışlarını duymayı da nasip etsin inş. Benim de bugün 7. günüm. 2 gün kaldı test günüme. Çok merak ediyorum.

Aa benimde bugun 7. Gunum canim. Bende persembe gunu test yapicam insallah. Ayni zamanda ogrenicez demekki. Rabbim hayirli haberler almamizi nasip etsin insallah. Senin kacinci gun embriyosuydu canim. Ilk denemenmiydi. Rabbim hayirli etsin insallah

Kızlar benim cuma günü sekizinci günüm sağlık ocağında kan versem erken mi olur cuma günü bide aynı gün cıkıyo mu sonuç

Sagolun kizlar bekliyorum hala modum yerlerde halbuki çok enerjiktim bugün ömrumden ömur gitti.cikar çıkmaz bilgi vereceğim insallah hepinize

Ne acayip bisey yaa aksam oldu bi sonucu cikaramadilar. Telefonla arayip laboratuvari sikistiramiyorlarmi acaba. Umarim yarin ogrenirsiniz sonucunuz cikmadi demezler. Sinir oldum saglik ocaginda hayatta kan vermem artik heralde.

Kızlar benim cuma günü sekizinci günüm sağlık ocağında kan versem erken mi olur cuma günü bide aynı gün cıkıyo mu sonuç

Kimi arkadaslar erkenden kan testi yapmis ve cikmis canim. Ama test gununu beklesen daha iyi sanki. Erken baktirdigin icin varsa bile sonucun dusuk cikar. Bu sefer acaba kimyasalmi acaba yukselirmi diye ayri bi strese girersin

Kızlar test günümü bekliyorum bende siz artı birşeyler yediniz mi tutun maşı için nasıl beslendiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…