- 13 Aralık 2016
- 853
- 1.073
- 113
- 41
Cok sagol cnmCanmm çok sevindim hadi gözün aydınn
Haklısın canım hepimiz böyleyiz inan :)) bende kasıkta batma yanma oldu ayakta dik dursam alt karın yırtılacak gibi oluyordu hala arada oluyor ayağa kalkınca. 4 gün embriyosu 2 tane. Transfer den 1 ay önce histereskopi oldum nadaslama yapıldı ve transfer günü serum takıldı bu sabahta gittim takıldı. 2 hafta da bir takılacak.
Hayırlısı olsun canım. allah keseyi görmeyi ve kalp atışlarını duymayı da nasip etsin inş. Benim de bugün 7. günüm. 2 gün kaldı test günüme. Çok merak ediyorum.Arkadaslar bugun 9. Gunum du cok sükür degerim katlanmis
Hayırlısı olsun canım. allah keseyi görmeyi ve kalp atışlarını duymayı da nasip etsin inş. Benim de bugün 7. günüm. 2 gün kaldı test günüme. Çok merak ediyorum.
Sagolun kizlar bekliyorum hala modum yerlerde halbuki çok enerjiktim bugün ömrumden ömur gitti.cikar çıkmaz bilgi vereceğim insallah hepinizeEvet çok merak ediyoruz iyi haberler alacağız inştugken
Sagolun kizlar bekliyorum hala modum yerlerde halbuki çok enerjiktim bugün ömrumden ömur gitti.cikar çıkmaz bilgi vereceğim insallah hepinize
Kızlar benim cuma günü sekizinci günüm sağlık ocağında kan versem erken mi olur cuma günü bide aynı gün cıkıyo mu sonuç
Amin canim benim insaAllah :) Darisi ogrenmek sizlerin basina olsun :)Demek paşa olcak. Allah bagislasin. Rabbim hayirli evlat etsin anasina babasina vatanina milletine. Bahti acik olsun insallah
Hayırlı olsun Rabbim analı babalı sağlıklı büyütsün
Aminnnn sekerim insaAllah nasip olsunHayırlı olsun Rabbim analı babalı sağlıklı büyütsün(bizlere de nasip etsin inşAllah )
Ohhh sağlıkla gelsin minik paşamızzzz
Ohhh sağlıkla gelsin minik paşamızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?