Aminnnn sekerim insaAllah nasip olsun
Canım ben hergün mutlaka 1 adet iyi haşlanmış yumurta, 1 bardak portakal suyu, 1 kase ev yoğurdu, ilk 4-5 gün 1'er dilim ananas, 1 bardak süt, 1-2 tane havuç, hergün 1 avuç ceviz ve en az 3lt su içtimKızlar test günümü bekliyorum bende siz artı birşeyler yediniz mi tutun maşı için nasıl beslendiniz
Evet kandil günü öğreneceğiz inş hayırlı haberler alırız. Benim 2. Denemem. 6.gun embriyosu.Aa benimde bugun 7. Gunum canim. Bende persembe gunu test yapicam insallah. Ayni zamanda ogrenicez demekki. Rabbim hayirli haberler almamizi nasip etsin insallah. Senin kacinci gun embriyosuydu canim. Ilk denemenmiydi. Rabbim hayirli etsin insallah
Oyy maşallah canım. Allah bize de bu duyguyu yasamayi nasip eylesin.
Hayırlı olsun canım sağlikla gelir insallah
Benle aynı gün olmuşsun cnm bende de oluyor o sancılar benimde ilk denememBende 15 mart ta transfer oldum 26 mart test tarihim. Adet olacak gibi sancılarım var ilk tüp denemem.
Beraber bekleyeceğiz demek. İnşallah pozitifi goruruzBenle aynı gün olmuşsun cnm bende de oluyor o sancılar benimde ilk denemem
Hadi hayirlisi canim. Cok saglikli bir gebelik gecirirsin bebislerin annesini hic uzmezler insallah. Buradaki pozitif haberleri oyle guzel moral oluyorki anlatamam. Serum takilmanin sebebi histeroskopiyle alakalimi bu arada. Ilk defa duydum serum takildiginini
Aminnn canım sen neler yiyip neler içiyosun sürekli yatıyo musun neler e dikkat ediyosunBeraber bekleyeceğiz demek. İnşallah pozitifi goruruz
Ekstra yaptığım bir şey yok. Zaten düzenli besleniyordum ben. Bir tek ananas ve kivi tüketimini artırdım. Transferin olduğu gün yattım sonra zaten 4 saatlik yola gittim. Şu an çalışıyorum zaten. Yatmam mümkün değilAminnn canım sen neler yiyip neler içiyosun sürekli yatıyo musun neler e dikkat ediyosun
Sıkma canını stres yapma ne demişler geç olsun güö olmasınnHala yok sonuç yarına kaldı kızlar. Halimi tahmin ediyorsunuzdur...
Hayırlısı olsun inşAllahEkstra yaptığım bir şey yok. Zaten düzenli besleniyordum ben. Bir tek ananas ve kivi tüketimini artırdım. Transferin olduğu gün yattım sonra zaten 4 saatlik yola gittim. Şu an çalışıyorum zaten. Yatmam mümkün değil
Canim cok saol ins hayirli haberler alırız hepimiz 2 gun sonra ogrencem bende kan vercem bugun 10.gunum ve idrar testinde cift cizgi cikiyor silik de olsa.umutlanmak istemiyorum kullandigimiz ilaclar bu cift çizgiyi çıkarirmi acabaHayirli olsun cnm
Yok cnm ilaclarin etkisi degildir hayirlisiyla insaallah guzel sonuc alirsin bizede haber edersen sevinirimCanim cok saol ins hayirli haberler alırız hepimiz 2 gun sonra ogrencem bende kan vercem bugun 10.gunum ve idrar testinde cift cizgi cikiyor silik de olsa.umutlanmak istemiyorum kullandigimiz ilaclar bu cift çizgiyi çıkarirmi acaba
Ins canim guzel haberler alırız burda paylasiriz ins Rabbim tum isteyenlere hayirli saglikli evlatlar nasip etsin 5. Gun embriyosu tek.bir tane transfer edildi.ikiz olan varmi acaba boyle tek transferle.ikiz olsun cok isterimYok cnm ilaclarin etkisi degildir hayirlisiyla insaallah guzel sonuc alirsin bizede haber edersen sevinirim
Rabbim kalbimizdekini hayırlısıyla tez vakitte versin güldürsün yüzünüzüIns canim guzel haberler alırız burda paylasiriz ins Rabbim tum isteyenlere hayirli saglikli evlatlar nasip etsin 5. Gun embriyosu tek.bir tane transfer edildi.ikiz olan varmi acaba boyle tek transferle.ikiz olsun cok isterim
Sonucum cıktı 121.9Sıkma canını stres yapma ne demişler geç olsun güö olmasınn
Ya inanır mısın tam da şuan sana bakmakk için girdim. Nasıl sevindiğimi anlatamam. Darısı bize inşSonucum cıktı 121.9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?