TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Merhaba kızlar tedaviniz hayırlı olsun öncelikle pozitif sonucu gören anne adayları sizlerede sağlıklıdogumlar diliyorum.. nasip olursa ben de nisan ayın da tüp bebek yaptıracağım yalnız çalışıyorum ve işim biraz skntili 9 nisanda ayrilicam yalnız adet günüm 12 nisan yani 5 gün adet beklicem 20 iznim bitecek 10 gün de rapor alabilecem 1 mayis gibi ise baslicm.bu tarihlere bakarak kabataslak biseler yazabilirmisiz?Yani 15 saat sürüyor yol sadece gidiş yada geliş bütün bunlar beni tereddüt ettiriyor.LÜTFEN YARDIMCI OLUN

Cnm regl 2.gunu muayene oluyosun iğneler başlıyor ortalama 12 gün sonra yumurtalar toplaniyor.taze transfer olursa buna kaçıncı gun embrıyosu ise okadar daha gün ekleyeceksin ve okadar yolu aynı gün gitmene izin vermeyecek dr

Yani bence gitmeden çünkü hem maddem hem manen çok zor bi süreç sen dikkat et

Kızlar biraz önce tuvaletimi yaptıktan sonra peçeteye sildiğimde sümük gibi kaygan birşey geldi ve rengide kahverengi pembe karışımı birşeydi minik minik şeyler vardı içindee korkuyorumm neden olur

Kızlar biraz önce tuvaletimi yaptıktan sonra peçeteye sildiğimde sümük gibi kaygan birşey geldi ve rengide kahverengi pembe karışımı birşeydi minik minik şeyler vardı içindee korkuyorumm neden olur
Jel kullaniyormusun cnm

Mrb arkadaslar bugun nasilsiniz ara ara yazabiliyorum isler yogun bu ara

Arkadaslar tarsnfer den sonra lekelenme yaşayıp testi pozitif olan var mı?
Var canim benim transferin 9.gunu yasamistim lekelenmeyi hemende kesilmisti sukur 1 gun bile surmedi desem yeridir cok azdi

Ben erken gebelik testi yaptım , sonuç negatif. Hayalet çizgi falan asla yok. Yarın kan testi sonucuna hazırlanmam için iyi oldu. Boşuna umutlanıp hayal kırıklığı yaşamam en azından.

Ben erken gebelik testi yaptım , sonuç negatif. Hayalet çizgi falan asla yok. Yarın kan testi sonucuna hazırlanmam için iyi oldu. Boşuna umutlanıp hayal kırıklığı yaşamam en azından.
Herseyin hayirlisi olsun canim.. Uzulme vardir bundada bir hayir. insaAllah bi dahakine denersin. 6 7kere deneyip pozitif alanlarin hic cani yokmu. Biraz disimizi sıkmak lazim bu konularda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…