- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.868
- 133
- 42
Benim 3ü birden çözdürüldü 2 tanesi gitti bana da bişey denmedi maalesefen cok korktuğum embriyoyu çözünürken kaybetmek benim ssadece2 tane var canım neden ölürmüş bişe dendi mi sana
Çözdürülenlerin kalitesi neydi canım kaçıncı gündüBenim 3ü birden çözdürüldü 2 tanesi gitti bana da bişey denmedi maalesef
Canım sen nerde yaptırıyosunÇözdürülenlerin kalitesi neydi canım kaçıncı gündü
Ben antepteyim canım siz nerdesiniz galiba ikizlere hamilesin sen canımCanım sen nerde yaptırıyosun
Hepsi 5.gündü canım bu sefer de olmaz insallahÇözdürülenlerin kalitesi neydi canım kaçıncı gündü
Ya Allah korusun canım çok zorHepsi 5.gündü canım bu sefer de olmaz insallah
Valla bu sefer daha rahatim sanki ilkin de daha cok stres yaptimYa Allah korusun canım çok zor
Cnm regl 2.gunu muayene oluyosun iğneler başlıyor ortalama 12 gün sonra yumurtalar toplaniyor.taze transfer olursa buna kaçıncı gun embrıyosu ise okadar daha gün ekleyeceksin ve okadar yolu aynı gün gitmene izin vermeyecek drMerhaba kızlar tedaviniz hayırlı olsun öncelikle pozitif sonucu gören anne adayları sizlerede sağlıklıdogumlar diliyorum.. nasip olursa ben de nisan ayın da tüp bebek yaptıracağım yalnız çalışıyorum ve işim biraz skntili 9 nisanda ayrilicam yalnız adet günüm 12 nisan yani 5 gün adet beklicem20 iznim bitecek 10 gün de rapor alabilecem 1 mayis gibi ise baslicm.bu tarihlere bakarak kabataslak biseler yazabilirmisiz?Yani 15 saat sürüyor yol sadece gidiş yada geliş bütün bunlar beni tereddüt ettiriyor.LÜTFEN YARDIMCI OLUN
Yani bence gitmeden çünkü hem maddem hem manen çok zor bi süreç sen dikkat etCnm regl 2.gunu muayene oluyosun iğneler başlıyor ortalama 12 gün sonra yumurtalar toplaniyor.taze transfer olursa buna kaçıncı gun embrıyosu ise okadar daha gün ekleyeceksin ve okadar yolu aynı gün gitmene izin vermeyecek dr
Canim tebrik ederim ikizlerin olcak çok guzelBenim 10. Gün 331 bugün 12 .gün 776 doktor ikiz dedi
Çok sağol canım evet 2 tane 5.gün embriyo suCanim tebrik ederim ikizlerin olcak çok guzel
Allah saglikli sihhatli kucağına almayi nasip etsin.
2 embriyomu konulmustu.
Jel kullaniyormusun cnmKızlar biraz önce tuvaletimi yaptıktan sonra peçeteye sildiğimde sümük gibi kaygan birşey geldi ve rengide kahverengi pembe karışımı birşeydi minik minik şeyler vardı içindee korkuyorumm neden olur
Evet canımJel kullaniyormusun cnm
Korkma cnm ondan kaynakli oluyordur jel yapabiliyor zaman zaman farkli renklerdede geri geliyorEve
Evet canım
Var canim benim transferin 9.gunu yasamistim lekelenmeyi hemende kesilmisti sukur 1 gun bile surmedi desem yeridir cok azdiArkadaslar tarsnfer den sonra lekelenme yaşayıp testi pozitif olan var mı?
Herseyin hayirlisi olsun canim.. Uzulme vardir bundada bir hayir. insaAllah bi dahakine denersin. 6 7kere deneyip pozitif alanlarin hic cani yokmu. Biraz disimizi sıkmak lazim bu konularda.Ben erken gebelik testi yaptım , sonuç negatif. Hayalet çizgi falan asla yok. Yarın kan testi sonucuna hazırlanmam için iyi oldu. Boşuna umutlanıp hayal kırıklığı yaşamam en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?