TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Var canim benim transferin 9.gunu yasamistim lekelenmeyi hemende kesilmisti sukur 1 gun bile surmedi desem yeridir cok azdi
Benim 2 gün sürdü kan gelince gidip dün tahlil yaptırdım 6. Günüydu 0.100 çıktı tutmamis embriyo oyüzden sanırım leke geliyo adet olacam sanırım keşke senin gibi olsaydı çok Üzgünüm

Benim 2 gün sürdü kan gelince gidip dün tahlil yaptırdım 6. Günüydu 0.100 çıktı tutmamis embriyo oyüzden sanırım leke geliyo adet olacam sanırım keşke senin gibi olsaydı çok Üzgünüm
Canım erken mi geldi adetin daha günün tam gelmeden mi? Benimde bugün 5. Günüm kan versem çıkar mı acaba?

Canım erken mi geldi adetin daha günün tam gelmeden mi? Benimde bugün 5. Günüm kan versem çıkar mı acaba?
Adet değil de leke geliyo ama bugun durdu bu seferde kan da gebelik gözükmedi çıkar sanırım zaten gebelik olduğu zaman 5. Günden başlıyor beta değerinin yükselmesi şimdiden verme yada benim moralim bozuldu

Canım artma durumu olmuyor mu acaba doktora söyledin mi bekle fln demiyor mu. Yani 6. Gün düşük ise olmadığını mı gösteriyor kesin.

Canım artma durumu olmuyor mu acaba doktora söyledin mi bekle fln demiyor mu. Yani 6. Gün düşük ise olmadığını mı gösteriyor kesin.
Doktorla konuşmadım hiç de 6. Gün düşükse olmuyo diye biliyorum ben burda olan 6. Gün 0.100 çıkıp yükselen var mı onu da bilmiyorum zaten tutunma ilk 4 gün de oluyo 5 den sonra kanda çıkmaya başlıyor

Kaçıncı gun embrıyosu oldu yada alakalı çok erken bakmışsınız hemen umutsuzluğa kapılmayın.

Kaçıncı gun embrıyosu oldu yada alakalı çok erken bakmışsınız hemen umutsuzluğa kapılmayın.
6. Gün embriyosu bide ngs yaptirmistim söz sağlıklı embriyo olması artiydi 4 5. Gün lekenmem oldu bende oyüzden 6. Gün baktırdim acaba adet mi oluyorum ondan mi leke geliyo diye bugün 7. Gün oldu ama kanama yok şimdilik ama gebelikte yok benim gibi olup da tutan var mı acaba

Bence daha erken sen yinede dikkat et çok erken daha

Bugün transferimin 11. günü ama ben 12. günü beklemeyip 10. dün dün test verdim 8 çıktı 11. (bugün) 13,50 çıktı sizce dğerler düşük değilmi bu durumda olan varmı? Sonradan yükselirmi v.s

canim senin hic belirtin olmus muydu transfer sonrasi
Benim çok fazla şişkinliğim oldu aşırı fazla hemde onun harici ağrım sizim olmadı. Takı sonucu ögrendigim güne kadarr .o gün başladı batmalar agrilar halada devam ediyor bel agrisi

Benim çok fazla şişkinliğim oldu aşırı fazla hemde onun harici ağrım sizim olmadı. Takı sonucu ögrendigim güne kadarr .o gün başladı batmalar agrilar halada devam ediyor bel agrisi
tesekkürler canim. bende hic bir sey hissetmiyorum sanki normal zamanlarda gibi yedi gün gecti geri kalan üc gün zor gececek sanirim

tesekkürler canim. bende hic bir sey hissetmiyorum sanki normal zamanlarda gibi yedi gün gecti geri kalan üc gün zor gececek sanirim
Bendede 7.güne kadar çok zor geçti ama sonrası hemen geldi 12.güne:) bugün hastaneye gittim kese görmeye . Benimle aynı gün transfer olan 5 kişi vardık hepimizinki tutmus 3 umuz buluştuk yine aynı dakika gördük keseleri çok güzeldi şimdi perşembeye randevu verdi dr.. kalp atışı için. Gögsen bey dünyaları verdi bize gerçekten

Bugün transferimin 11. günü ama ben 12. günü beklemeyip 10. dün dün test verdim 8 çıktı 11. (bugün) 13,50 çıktı sizce dğerler düşük değilmi bu durumda olan varmı? Sonradan yükselirmi v.s
Canım deger düşük başlayıp yükselen yüksek başlayıp düşen çok kişi var allahtan umut kesilmez saglikli ise insallah seninledir dua et kalbini ferah tut

gözünaydin canim . ne kadar güzel bir haber ayni gün transferi olan herkes hamile Alah bizlere de nasip etsin insallah.

gözünaydin canim . ne kadar güzel bir haber ayni gün transferi olan herkes hamile Alah bizlere de nasip etsin insallah.
Amin canim aminn gönlünü ferah tut duanı et inşallah olacak. . Daha 1 ay önce stres sıkıntı ne olacak neler gelecek başımiza diye düşünürken bu günlere geldik herkese yaşatsın rabbim . Herkese nasip etsin sağlıklı hamilelik inşallah kalp atisini görmeyi nasip eder rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…