TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

aminn insallah canim. ben bu transferimde cok dikkatsizdim birde. gezdim tozdum o sebeplede kendimi suclu hissetmeye basladim sanirim. ama suda bir gercek olacak olan nasibimizde varsa her türlü olacak insallah

İnşallah öyledir çıkmadık Candan umut kesilmez test gününü beklicem aetik hiçbi test yapmadan. Tutunma sırasında daha kan da çıkmiyo dimi beta ?
Benim bildiğim kadarıyla 7.günden sonra kana geçiyor HCG hormonu ben ta 10 gün yaptırdım kan testi

Canım tesekur ettim cevap verdiğin için inş vakit konusunda sıkıntı olmaz çok sagol

Canım deger düşük başlayıp yükselen yüksek başlayıp düşen çok kişi var allahtan umut kesilmez saglikli ise insallah seninledir dua et kalbini ferah tut
İnşallah canım öyledir kendime gelemedim ağlamaktan ngs yaptirmistik biz sağlıklı embriyoydu ama nasip işte hayırlısı olsun hakkımız da sağolasın canım

Kızlar birşey sorucam. Benim ultrasonda gebelik kesesinin birinde 7,6mm yazıyor
diğerin xxmm yazıyor nedemek sizce ?

aminn insallah canim. ben bu transferimde cok dikkatsizdim birde. gezdim tozdum o sebeplede kendimi suclu hissetmeye basladim sanirim. ama suda bir gercek olacak olan nasibimizde varsa her türlü olacak insallah
Olacak her türlü oluyor hiç kendini sıkıntıya sokma .yeterki rabbim nasip etsin taştan verir. Güzel olacak inşallah ben inaniyorum

Hayırlı olsun canım inşallah hayırlısıyla kucağına da alırsın canım ultrasyonla mı bakıyo vajinal muayene mi bana da10 gün sonra kese için gün verdi
Amin sagolasin. Vajinal bakıyor perşembe kalp atışı için çağırdı

Olacak her türlü oluyor hiç kendini sıkıntıya sokma .yeterki rabbim nasip etsin taştan verir. Güzel olacak inşallah ben inaniyorum
Çok sağol canım inşallah herşey güzel olur Allah nasip eder. Veren Allah alnımıza yazmışsa olacak dediğin gibi

Çok sağol canım inşallah herşey güzel olur Allah nasip eder. Veren Allah alnımıza yazmışsa olacak dediğin gibi
Ben ilk dakikalarda hastanede yarim saat yattım.oda buz gibiydi ayaklarım buz tuttu sonrası kalkıp lavaboya gittim öyle bi kastimki kendimi idrar yaparken sancilar girdi kasiklara soguktan iyice sıkışmışım yok dedim olmadi. Hemen ustumu giydim ayakkabimi giyerken egildim falan aman nsil olsa bu kasilmaktan dolayi tutmaz dedim . Allaha sukir olsun tuttu seninkide tuttu emin ol

Hayırlı uğurlu olsun canım. Allah kalp atışlarını duymayı da nasip etsin inş. Şuan kaç haftalık hamilesiniz ? Bende keseyi görmek için sabırsızlanıyorum.
Sağol canımım son adete göre hesap etti dr. Benimki tüp bebek normalde 4hafta 5 gün şuanda ama 5 .hafta olarak kabul ediyoruz dedi. Inşallah sende göreceksin çok güzel bir duygu rabbim sanada yasatsin

Sağol canımım son adete göre hesap etti dr. Benimki tüp bebek normalde 4hafta 5 gün şuanda ama 5 .hafta olarak kabul ediyoruz dedi. Inşallah sende göreceksin çok güzel bir duygu rabbim sanada yasatsin
Amin canım allah isteyen herkese nasip etsin. Benimde tüp bebek canım. 25 Şubat son adet tarihim. 13 martta transferim oldu. Son adete göre 4+3 günlüğüm şuan. doktorum 11 nisana gün verdi sanırım hem kalp atışlarını hem keseyi görebilmek için geç verdi. Ama ben önümüzdeki hafta gideyim diyorum. O tarihe kadar bekleyemeyeceğim sanırım.

Benimde 23 şubat son adet tarihi 8 martta transfer olsu. 3.gün embriyosu . Hem kese +kalp için öyle randevu vermiştir. Az kalmis ama Beklemek zor ikisini aynı anda göreceksin inşallah. Duramam diyorsan git canım sıkıntı yapma kendine düşünüp

Kalp atışını duyamasam keseyi görürüm en azından içim rahatlar. 2 gün öndesin benden benim de 6. gün embriyosuydu

Çok teşekkür ederim canım inşallah benimki de tutmuştur sabırsıZlıkla bekliyorum test günümü. İnşallah yüzümüz güler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…