TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Benim 2 gün sürdü kan gelince gidip dün tahlil yaptırdım 6. Günüydu 0.100 çıktı tutmamis embriyo oyüzden sanırım leke geliyo adet olacam sanırım keşke senin gibi olsaydı çok Üzgünüm
6.gunmu neden o kadar erken yaptirdiniz kan testini. benim 9.gun geldiginde bile doktor bana yaptirma dedi. Sadece igneni vurul demisti. Proluton depot vurulmuyormusun. Bence cok erken yapmissin testini. Beta hcg 7.gunden sonra artis gostermeye basliyor zaten. Uzulme canim . Allah tan umit kesilmez

Bugün transferimin 11. günü ama ben 12. günü beklemeyip 10. dün dün test verdim 8 çıktı 11. (bugün) 13,50 çıktı sizce dğerler düşük değilmi bu durumda olan varmı? Sonradan yükselirmi v.s
InsaAllah sana tutunmayi basarir bebegin. Rabbimden umit kesilmez. Sen duani et duyan belli canim. InsaAllah hayirlisiyla degerlerin yukselir

Rabbime binlerce sukur o zaman. Doktordan once ovguyu Rabbim hakkediyor Elhamdulillah demeyi ihmal etmeyelim. Rabbim sag salim kucaginda gormeyi nasip etsin.

kullandığım ilaçlar
Günde
3defa estrofem
2defa crınone jel
1defa ecopirin
1defa oksapar
4günde 1 proluton
Haftada 1 climara forte kullanıyorum
Transfer günümle birlikte 7inci günüm bugün dondurulmuş transferi yapıldı 8-9hücreli 2embriyo transfer edildi sizce ikinci çizgi bu yazdığım ilaçlardan olabilir mi (erken gebelik testi)

Eklentiler

• A3AAFE5A-F2E0-4962-AD2C-46D6042E048E.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 77
Bu ilaclar gebelik testinde pozitif cikarmaz canim. Hayirli olsun

Bu ilaclar gebelik testinde pozitif cikarmaz canim. Hayirli olsun
Çok teşekkür ederim canım çok erken oldu sabah ucuz olan testlerden yaptım hayalet çizgi vardı hatta attım ama gören olmadı dayanamadım erken gebelik aldım inşallah boşuna sevinmemişimdir şuan ağlıyorum

4. Gün ve 5. Gün kan gelince leke tutmadıgini düşündüm önce normal gebelik testi yaptım hiçbişey çıkmadı sonra gittim kan testi yaptırdım 0.100 çıktı 7. Günü başlasa beta değeri yükselmeye 6. Gün öyle çıkması normal mi sence resmen negatif Sağol canım hayırlısı bakalım nasip artık test günümde yaparım bi daha ama sonuç şimdi den belli gibi Allah tan umut kesilmez nasip

bekle canim insallah yukselir . 6.gun cok erken emin ol . Hayirlisi olsun daha da test yapma ilaclarinida ihmal etme

Proluton trasnfer günü vuruldum sadece canım suan hergün Progestan iğne vuruluyorum

Aglama canim benim. Test gunun ne zamansa o zaman kan vermeni tavsiye ederim. Tabi sabirla bekleyebilirsen:))

Proluton trasnfer günü vuruldum sadece canım suan hergün Progestan iğne vuruluyorum
Tamam canim devam et ignelerine bi daha da gununden once yapma test. Kendini yipratma

bekle canim insallah yukselir . 6.gun cok erken emin ol . Hayirlisi olsun daha da test yapma ilaclarinida ihmal etme
Sağol canım inşallah yükselir yoo yapmam bi daha test günü gider Kan testi yaparım artik o rakamı gördükten sonra içimden hiç bişey gelmiyo kullanıyorum ilaçlarımida bırakmadım nasip dua et benim içinde sen hamile sin çok ihtiyacım var

Tabikide ederim canim benim
Rabbim hayal kirikligi kimseye yasatmasin. Sende namazlarini kil duani ihmal etme. Rabbim buyuktur umidini asla kesme

İlaçlarla alakası yok canım hamilesin gözün aydın :)

Canım hayırlı olsun. Bende transferden 6 gün sonra ilk testimi yaptım belli belirsizdi ve her gün yineledim giderek belirginleşti. Tebrik ederim inşallah hamilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…