Teşekkürler canım inşallah dediğin gibi olur...Canım deger düşük başlayıp yükselen yüksek başlayıp düşen çok kişi var allahtan umut kesilmez saglikli ise insallah seninledir dua et kalbini ferah tut
6.gunmu neden o kadar erken yaptirdiniz kan testini. benim 9.gun geldiginde bile doktor bana yaptirma dedi. Sadece igneni vurul demisti. Proluton depot vurulmuyormusun. Bence cok erken yapmissin testini. Beta hcg 7.gunden sonra artis gostermeye basliyor zaten. Uzulme canim . Allah tan umit kesilmezBenim 2 gün sürdü kan gelince gidip dün tahlil yaptırdım 6. Günüydu 0.100 çıktı tutmamis embriyo oyüzden sanırım leke geliyo adet olacam sanırımkeşke senin gibi olsaydı çok Üzgünüm
InsaAllah sana tutunmayi basarir bebegin. Rabbimden umit kesilmez. Sen duani et duyan belli canim. InsaAllah hayirlisiyla degerlerin yukselirBugün transferimin 11. günü ama ben 12. günü beklemeyip 10. dün dün test verdim 8 çıktı 11. (bugün) 13,50 çıktı sizce dğerler düşük değilmi bu durumda olan varmı? Sonradan yükselirmi v.s
Rabbime binlerce sukur o zaman. Doktordan once ovguyu Rabbim hakkediyorBendede 7.güne kadar çok zor geçti ama sonrası hemen geldi 12.güne:) bugün hastaneye gittim kese görmeye . Benimle aynı gün transfer olan 5 kişi vardık hepimizinki tutmus3 umuz buluştuk yine aynı dakika gördük keseleri çok güzeldi şimdi perşembeye randevu verdi dr.. kalp atışı için. Gögsen bey dünyaları verdi bize gerçekten
Bu ilaclar gebelik testinde pozitif cikarmaz canim. Hayirli olsunkullandığım ilaçlar
Günde
3defa estrofem
2defa crınone jel
1defa ecopirin
1defa oksapar
4günde 1 proluton
Haftada 1 climara forte kullanıyorum
Transfer günümle birlikte 7inci günüm bugün dondurulmuş transferi yapıldı 8-9hücreli 2embriyo transfer edildi sizce ikinci çizgi bu yazdığım ilaçlardan olabilir mi (erken gebelik testi)
Çok teşekkür ederim canım çok erken oldu sabah ucuz olan testlerden yaptım hayalet çizgi vardı hatta attım ama gören olmadı dayanamadım erken gebelik aldım inşallah boşuna sevinmemişimdir şuan ağlıyorumBu ilaclar gebelik testinde pozitif cikarmaz canim. Hayirli olsun
4. Gün ve 5. Gün kan gelince leke tutmadıgini düşündüm önce normal gebelik testi yaptım hiçbişey çıkmadı sonra gittim kan testi yaptırdım 0.100 çıktı 7. Günü başlasa beta değeri yükselmeye 6. Gün öyle çıkması normal mi sence resmen negatif6.gunmu neden o kadar erken yaptirdiniz kan testini. benim 9.gun geldiginde bile doktor bana yaptirma dedi. Sadece igneni vurul demisti. Proluton depot vurulmuyormusun. Bence cok erken yapmissin testini. Beta hcg 7.gunden sonra artis gostermeye basliyor zaten. Uzulme canim . Allah tan umit kesilmez
bekle canim insallah yukselir . 6.gun cok erken emin ol . Hayirlisi olsun daha da test yapma ilaclarinida ihmal etme4. Gün ve 5. Gün kan gelince leke tutmadıgini düşündüm önce normal gebelik testi yaptım hiçbişey çıkmadı sonra gittim kan testi yaptırdım 0.100 çıktı 7. Günü başlasa beta değeri yükselmeye 6. Gün öyle çıkması normal mi sence resmen negatifSağol canım hayırlısı bakalım nasip artık test günümde yaparım bi daha ama sonuç şimdi den belli gibi Allah tan umut kesilmez nasip
Proluton trasnfer günü vuruldum sadece canım suan hergün Progestan iğne vuruluyorum6.gunmu neden o kadar erken yaptirdiniz kan testini. benim 9.gun geldiginde bile doktor bana yaptirma dedi. Sadece igneni vurul demisti. Proluton depot vurulmuyormusun. Bence cok erken yapmissin testini. Beta hcg 7.gunden sonra artis gostermeye basliyor zaten. Uzulme canim . Allah tan umit kesilmez
Aglama canim benim. Test gunun ne zamansa o zaman kan vermeni tavsiye ederim. Tabi sabirla bekleyebilirsen:))Çok teşekkür ederim canım çok erken oldu sabah ucuz olan testlerden yaptım hayalet çizgi vardı hatta attım ama gören olmadı dayanamadım erken gebelik aldım inşallah boşuna sevinmemişimdir şuan ağlıyorum
Tamam canim devam et ignelerine bi daha da gununden once yapma test. Kendini yipratmaProluton trasnfer günü vuruldum sadece canım suan hergün Progestan iğne vuruluyorum
Sağol canım inşallah yükselirbekle canim insallah yukselir . 6.gun cok erken emin ol . Hayirlisi olsun daha da test yapma ilaclarinida ihmal etme
Tabikide ederim canim benimSağol canım inşallah yükseliryoo yapmam bi daha test günü gider Kan testi yaparım artik o rakamı gördükten sonra içimden hiç bişey gelmiyo kullanıyorum ilaçlarımida bırakmadım nasip dua et benim içinde sen hamile sin çok ihtiyacım var
Amin canım Allah razı olsun zor gerçekten bide ngs yaptirmistim sağlıklı embriyo olunca tutunurmus ya ona çok üzüldümTabikide ederim canim benim
Rabbim hayal kirikligi kimseye yasatmasin. Sende namazlarini kil duani ihmal etme. Rabbim buyuktur umidini asla kesme
İlaçlarla alakası yok canım hamilesin gözün aydın :)kullandığım ilaçlar
Günde
3defa estrofem
2defa crınone jel
1defa ecopirin
1defa oksapar
4günde 1 proluton
Transfer günümle birlikte 7inci günüm bugün dondurulmuş transferi yapıldı 8-9hücreli 2embriyo transfer edildi sizce ikinci çizgi bu yazdığım ilaçlardan olabilir mi (erken gebelik testi)
Canım hayırlı olsun. Bende transferden 6 gün sonra ilk testimi yaptım belli belirsizdi ve her gün yineledim giderek belirginleşti. Tebrik ederim inşallah hamilesinkullandığım ilaçlar
Günde
3defa estrofem
2defa crınone jel
1defa ecopirin
1defa oksapar
4günde 1 proluton
Teşekkür ederim canımmmmİlaçlarla alakası yok canım hamilesin gözün aydın :)
Teşekkür derim canım :)Canım hayırlı olsun. Bende transferden 6 gün sonra ilk testimi yaptım belli belirsizdi ve her gün yineledim giderek belirginleşti. Tebrik ederim inşallah hamilesin
2sene olacak iki negatif aşılamam var pozitifi görünce dayanabilir miyim bilmiyorum canımAglama canim benim. Test gunun ne zamansa o zaman kan vermeni tavsiye ederim. Tabi sabirla bekleyebilirsen:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?