Ayn3n öyle amin amin canım rabbime şükürler olsunnnnnRabbime binlerce sukur o zaman. Doktordan once ovguyu Rabbim hakkediyorElhamdulillah demeyi ihmal etmeyelim. Rabbim sag salim kucaginda gormeyi nasip etsin.
Canım moralini yüksek tutu lütfen en önemli şey moral bu kadar çabuk havlu atma neler yaşadık iki gün sonra kan ver bak görürsün çıkıcak4. Gün ve 5. Gün kan gelince leke tutmadıgini düşündüm önce normal gebelik testi yaptım hiçbişey çıkmadı sonra gittim kan testi yaptırdım 0.100 çıktı 7. Günü başlasa beta değeri yükselmeye 6. Gün öyle çıkması normal mi sence resmen negatifSağol canım hayırlısı bakalım nasip artık test günümde yaparım bi daha ama sonuç şimdi den belli gibi Allah tan umut kesilmez nasip
Hayırlı olsun canım Rabbim sonunu getirsinTeşekkür ederim canımmmm
Cımartesi test günüm canım inşallah hayırlı haberler veririmAmiiiiiiinnnnnnnn günün ne zaman canım dualarım sizlerle
Kullandığın ilaçlar testi etkilemez canım hayırlı olsunkullandığım ilaçlar
Günde
3defa estrofem
2defa crınone jel
1defa ecopirin
1defa oksapar
4günde 1 proluton
Haftada 1 climara forte kullanıyorum
Transfer günümle birlikte 7inci günüm bugün dondurulmuş transferi yapıldı 8-9hücreli 2embriyo transfer edildi sizce ikinci çizgi bu yazdığım ilaçlardan olabilir mi (erken gebelik testi)
Inşallah güzel olacak sen kalbini ferah tut allahım sağlıklı hamilelik nasip etsin sanaSağol canım inşallah yükseliryoo yapmam bi daha test günü gider Kan testi yaparım artik o rakamı gördükten sonra içimden hiç bişey gelmiyo kullanıyorum ilaçlarımida bırakmadım nasip dua et benim içinde sen hamile sin çok ihtiyacım var
Inşallah canım A anneveoglusu ve senden cumartesi hayırlı pozitif haberler alacağız.Cımartesi test günüm canım inşallah hayırlı haberler veririm
Kullandığın ilaçlar testi etkilemez canım hayırlı olsun
Keşke öyle olsa canım ne kadar çok isterim ama çok üzüldüm 2 gün herkesin 6. Günü çıkıyo kan da olsa çıkardı diye düşünüyorum yada yanlış düşünüyorumCanım moralini yüksek tutu lütfen en önemli şey moral bu kadar çabuk havlu atma neler yaşadık iki gün sonra kan ver bak görürsün çıkıcak
Amin saol canımHayırlı olsun canım Rabbim sonunu getirsin
TebriklerrrrrTeşekkür derim canım :)
Saol canım darısı tüm isteyenlereCımartesi test günüm canım inşallah hayırlı haberler veririm
Kullandığın ilaçlar testi etkilemez canım hayırlı olsun
Amin inşallah canım size de hayırlı olsun sağlıkla kucağıniza alın inşallahInşallah güzel olacak sen kalbini ferah tut allahım sağlıklı hamilelik nasip etsin sana
Aminnn darisi basinaAmin inşallah canım size de hayırlı olsun sağlıkla kucağıniza alın inşallah
Üzülme bak görürsün çıkacak kanda masalperisi dediydi dersinnnAmin inşallah canım size de hayırlı olsun sağlıkla kucağıniza alın inşallah
İçim gidiyo inan sen böyle deyince :)) keşke çıksa da ben yanılsam bi tekK
Üzülme bak görürsün çıkacak kanda masalperisi dediydi dersinnn
Tebrik ederim hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinkullandığım ilaçlar
Günde
3defa estrofem
2defa crınone jel
1defa ecopirin
1defa oksapar
4günde 1 proluton
Haftada 1 climara forte kullanıyorum
Transfer günümle birlikte 7inci günüm bugün dondurulmuş transferi yapıldı 8-9hücreli 2embriyo transfer edildi sizce ikinci çizgi bu yazdığım ilaçlardan olabilir mi (erken gebelik testi)
İnşallah canımmm inşallahhhjjjTebriklerrrrrinsallah butuuuunn topikler hamislerle dolacak
Amin teşekkür ederimTebrik ederim hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
Canım bazen geç geçebiliyormuş kana kaçıncı günün ki neden bu kadar mutsuzsunKeşke öyle olsa canım ne kadar çok isterim ama çok üzüldüm 2 gün herkesin 6. Günü çıkıyo kan da olsa çıkardı diye düşünüyorum yada yanlış düşünüyorumartık test gününü beklerim canım yapmam bi daha bişey kendimi herseye hazırladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?