İlk önce Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllah.Kızınıza da hayırlı bir kardeş versin.HCG hormonu 7.günden itibaren kana geçmeye başlıyo idrarada daha geç geçiyor.Yani havlu atmak için çık erken.Daha bi durun stres sakın yapmayın stres zaten en büyük düşmanımız.Olacağına inanın olsun.Merhaba hanımlar. Hamile arkadaşlar Allah tamamına sağlılıkla hayırlısı ile kucağınıza almayı nasıp Etsin. Bende kızım için tedavıye başladım yaş nedeni ile 5 yumurtadan 1 tane kaldı 3.gun transferi oldu ve bügün 7. Günüm test yaptım tertemiz bı negatif çıktı gölge bile çıkmadı
Acaba diyorum 2. Kalıte olduğu için tutunmamıştır galıba eğer tutmuş olsaydı silik olsada hayalet çizgi olsada çıkardı
Bırde benim gibi ishal olan varmı bende genelde ishal olurum adete yakın acaba buda bı belirtmi
İnsan çoğu şeyi biliyor ama genede insan genede bilen tecrübe olanı arıyor
Acaba çokmu erken yapıyorum
Yalan Yok transfer gününden beri test yapıyorum kızım yeterki tek kalmasın
Çünkü bazı nedenlerden dolayı çok istiyorum abla olmasını
Kızımda 13 yıl sonra geldı çok şükür
Aileden biri ile altlı üstlü oturuyorum ve 3 çocuğu var ve büyükler ve çocuklar tarafından çok dışlanılıyor daha çok küçük bitek kızına vurduğu için kızım ne evlerinde istendi nede çocuk ları ile oynamasına Bile izin verilmedi ben dahi daha küçücük çocuktan çokşey bekledik çok üstüne gidildi. Ve üzerine. Babaannesi ve büyük babası geldi bizde kalıyorlar ve resmen taraf tutuyorlar Daha çok şeyler var ama bu sitresle tutarmı bilmem
Duanızı eksik etmeyin
Arkadaşım inşallah tedavin pozitif sonuçlanır. Ama sen testi çok erken yapmışsın. 7.gün daha kana bile yeni geçmişken idrarda çıkmaması gayet normal. Kaldı ki 12.gün bile idrarda çıkmayıp da kanda pozitifi gören çok indan var. Sen bu kadar erken yapıp neden moralini bozuyorsun ki? Görüyorum ki zaten stresli ve sıkıntılisin.Merhaba hanımlar. Hamile arkadaşlar Allah tamamına sağlılıkla hayırlısı ile kucağınıza almayı nasıp Etsin. Bende kızım için tedavıye başladım yaş nedeni ile 5 yumurtadan 1 tane kaldı 3.gun transferi oldu ve bügün 7. Günüm test yaptım tertemiz bı negatif çıktı gölge bile çıkmadı
Acaba diyorum 2. Kalıte olduğu için tutunmamıştır galıba eğer tutmuş olsaydı silik olsada hayalet çizgi olsada çıkardı
Bırde benim gibi ishal olan varmı bende genelde ishal olurum adete yakın acaba buda bı belirtmi
İnsan çoğu şeyi biliyor ama genede insan genede bilen tecrübe olanı arıyor
Acaba çokmu erken yapıyorum
Yalan Yok transfer gününden beri test yapıyorum kızım yeterki tek kalmasın
Çünkü bazı nedenlerden dolayı çok istiyorum abla olmasını
Kızımda 13 yıl sonra geldı çok şükür
Aileden biri ile altlı üstlü oturuyorum ve 3 çocuğu var ve büyükler ve çocuklar tarafından çok dışlanılıyor daha çok küçük bitek kızına vurduğu için kızım ne evlerinde istendi nede çocuk ları ile oynamasına Bile izin verilmedi ben dahi daha küçücük çocuktan çokşey bekledik çok üstüne gidildi. Ve üzerine. Babaannesi ve büyük babası geldi bizde kalıyorlar ve resmen taraf tutuyorlar Daha çok şeyler var ama bu sitresle tutarmı bilmem
Duanızı eksik etmeyin
Canım müslüma’nın müslümana gıyabında dua etmek makbulmüş. Benim herzaman bu kulüpte tüm çocuk sahibi olmak isteyen tüm cümle ehli müslüman kardeşlere dua ediyorum. Çünkü biliyorum bende kızım için (13)yıl neler yapmadım kı yerden göğe demek az olur şükür ediyor ve Benim gibi evlat hasreti çekenlere dua ediyorum çünkü çok süründüm denilebilir.artı kızım yokken altta oturan görümcemin çcocuklarıyla avundum hep sevdim çünkü çok yakınlardı.onlar için neler yapmadıkkı eşimle ama değmezmiş kimseye değer vermeyecekmşsşnArkadaşım inşallah tedavin pozitif sonuçlanır. Ama sen testi çok erken yapmışsın. 7.gün daha kana bile yeni geçmişken idrarda çıkmaması gayet normal. Kaldı ki 12.gün bile idrarda çıkmayıp da kanda pozitifi gören çok indan var. Sen bu kadar erken yapıp neden moralini bozuyorsun ki? Görüyorum ki zaten stresli ve sıkıntılisin.
Sana tavsiyem gönlünü ferah tut, stres yapıp karnındaki bebisleri de üzme.
Şükret ki bir kızın var. Bak biz daha ilki bile tadamadik henüz. Sımsıkı sarıl kızına bol bol dua et. Stres yapma
Canımmm cok iyi anliyorum seni. Bu surec hic kimse icin kolay degil ve bu evlat hasreti oyle bir ates ki kavuruyor resmen icimizi. kıyamam kizina da masallah nasil da zeki ve ince düşünceli. Inşallah hepimiz bu sinavimizda mukafatimizi alırız hayırlısıyla.Canım müslüma’nın müslümana gıyabında dua etmek makbulmüş. Benim herzaman bu kulüpte tüm çocuk sahibi olmak isteyen tüm cümle ehli müslüman kardeşlere dua ediyorum. Çünkü biliyorum bende kızım için (13)yıl neler yapmadım kı yerden göğe demek az olur şükür ediyor ve Benim gibi evlat hasreti çekenlere dua ediyorum çünkü çok süründüm denilebilir.artı kızım yokken altta oturan görümcemin çcocuklarıyla avundum hep sevdim çünkü çok yakınlardı.onlar için neler yapmadıkkı eşimle ama değmezmiş kimseye değer vermeyecekmşsşn
Bı arkadaş arkadaşı satmazken bi aile satarmıya beni ve kendi öz yeğenin daha küçük bı çocuk ya onu Bile kötülerden duyuyorya insan
Dediğim gibi kızım için istiyorum en çok zaten kendım için olan yanımda uyuyor çok şükür
Görümcem hamile kızımda anne Benin kardeşim niye Yok senin karnında neden bebek Yok diye ağlıyor çünkü kardeşleri karnını severken kızıma sevdirmediler.kuzenleri senin kardeşin değil demişler kızımda geldi o gün bügün ağladı
Dişarda kedi miyavlasa anne kedi benim kardeşim olsunmu diye sordu
Geçenlerde daha 1 aylık kızı olan bi arkadaş geldi ve kardeşimi götürmesinler diye ağladı
Sonra onun bizim olmadığını anne ve babasının onu bize veremeyeceklerini ve verseler çok üzüleceklerini ve seni o amcaya vererek sen gidermisin ? Ama bizde seni versek çok üzülürüz dedim sustu.Yani arkadaşlar durum bu erken menepoz ve yumurta rezervi azlığında var onun için geri tedaviye başladım
Yüce mevlam bu 3 aylar hürmetine allah tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah
Hayırlı olsun A anneveoglusu
Ediyorum ederim tabiki rabbim hayırlı ve sağlıklı evladlar nasip etsin inşallah hepimizeHayırlı olsun A anneveoglusu
Darısı başımıza inşallah. Bak hamilenin duasi kabül olurmuş bize de cook dua et olur mu?
Test günün ne zaman canım jel mi kullanıyorsunGunaydınlar dunden ıtıbaren benım kahverengı boyle akıntı gıbı gelmeye basladı ılacla bırlıkte gerı gelıyor bugunde 12.gun yınemı tutmadı acaba ya oncekılerde de boyle olmuştuadet olcakmışım gıbıde bı agrı oldu dun aksam ama yaaaaaa
Bence erken pes etmeyin hiç idrarda pozitif görmeyip kan testinde pozitif olanlar var hakkımızda hayırlısıevet canlarım bugun 8. Gün ve yine gölgesiz bı tek çizgi daha belirti hiç Yok sinir sitres daha fazla bian önce gelsede şu adet
Tutmadığında hissediyorum sizler için de hayırlısı olsun inşallah sizler hep pozitif ile kucağınıza almayı nasip eder rabbim
Hayırlı olsun canım sağlıkla tutunsunlar inşallahKızlar benimde bu gün transferim oldu... grade1 ve grade 2 kalitesinde ki 2 kuzucum göbüşümde... Rabbim sağlıkla tutunmalarını nasip eder inşallah...
Hayırlı olsun inşallah sanırım aynı zamanlarda alıcaz sonuçlarımı :) 10 nisan benim test tarihim beraber bekleyelim ve guzel.sonuclar alalım inşallahKızlar benimde bu gün transferim oldu... grade1 ve grade 2 kalitesinde ki 2 kuzucum göbüşümde... Rabbim sağlıkla tutunmalarını nasip eder inşallah...
13 nisan dediler bana test tarihini canım insallah müjdeli haberlerimizi paylasırızHayırlı olsun inşallah sanırım aynı zamanlarda alıcaz sonuçlarımı :) 10 nisan benim test tarihim beraber bekleyelim ve guzel.sonuclar alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?