Bugun 12.gun ama yarın sabah test yaptırıcam evet crinone jel kullanıyorumTest günün ne zaman canım jel mi kullanıyorsun
Çok normal gelmesi kullanan arkadaşlardan okuyorum hamile olanlardan bile geliyor rahat ol pozitif düşün
Çok korkuyorum ya sonuç yarın ne çıkıcak ayyyBugun 12.gun ama yarın sabah test yaptırıcam evet crinone jel kullanıyorum
Korka canim insaAllah pozitif sonuc alirsin. Ne zaman vericeksin kan bizide habersiz birakma pozitiflerle gel insaAllahÇok korkuyorum ya sonuç yarın ne çıkıcak ayyy
Nöbetten cıkıcam bırazdan ınıp verıcem işte sonrası hayırlısı artıkkk ınsallah guzel haberler verırım pozıtıf sonuc ınsallah yaaaKorka canim insaAllah pozitif sonuc alirsin. Ne zaman vericeksin kan bizide habersiz birakma pozitiflerle gel insaAllah
Benim 2 ayrı gün transfer oldu canım, 3.gün embriyosu taze transfer 2 gün sonrada 5.gün embriyosu donmuş transferi yapıldı hakkımızda hayırlısı olsun inşallah13 nisan dediler bana test tarihini canım insallah müjdeli haberlerimizi paylasırızsenin transferin ne zaman oldu 3. Gün embriyosumu seninde
çok şükür iyi çktı canım drdan haber bekliyorumA anneveoglusu canim benim bugun ikinci testini tekrarlicaktin sanirim insaAllah guzel haberler verirsin bize kat kat katlansin degerin guzel bi hamilelik gecirirsin umarim
Hadi arkadasim insallaahhhh pozitif sonuçla gel aramıza duamdasınNöbetten cıkıcam bırazdan ınıp verıcem işte sonrası hayırlısı artıkkk ınsallah guzel haberler verırım pozıtıf sonuc ınsallah yaaa
Çok sagolun hepınız ayrı ayrı haber beklıyorum dahaHadi arkadasim insallaahhhh pozitif sonuçla gel aramıza duamdasın
Olmadı arkadaslar negatıf benım sonuç hayırlısı olsun vardır bır hayır Allah bekleyenlere pozıtıf sonuclar gostersın ınsallah
üzüldüm arkadaşım hayırlısı ile rabbim nasip etsin inşallahOlmadı arkadaslar negatıf benım sonuç hayırlısı olsun vardır bır hayır Allah bekleyenlere pozıtıf sonuclar gostersın ınsallah
3.cuydu bu napalım hayırlısı artık bakalım baska bi merkeze gıtmeyı dusunuyorum kısmet orasıdır belkıde tesekkur ederımüzüldüm arkadaşım,inşallah kendiliğinden gelir meleğin kaçıncı denemendi? Pes etme ne olur maddi manevi gücün oldukça durma bizimde inşallah meleklerimiz gelecek
Amin inşallah Allah hepımıze ısteyen ugrasan hepımıze hayırlısıyla nasıp etsınüzüldüm arkadaşım hayırlısı ile rabbim nasip etsin inşallah
Benım sonuç negatifHayırlısı canım kimsenin emeklerini bosa cikarmasin zor bir surec sabir istiyor. Kismetimiz yokmus ne yapalim . Insallah pozitif olur canim yaz bana mutlaka
Hayırlısı olsun canım üzülme demekten başka birşey gelmiyor elden hayırlısı böyleymiş sabırBenım sonuç negatif((
Senındemı ya benımde bende cok kotuyummmKızlar benimde sonucum negatif malesef çok Üzgünüm
Tesekkur ederım sagolasın Çok bunaldım yaaa cidden cok zor bı yerden sonra dayanacak gucu kalmıyorki insanınHayırlısı olsun canım üzülme demekten başka birşey gelmiyor elden hayırlısı böyleymiş sabır
Kader arkadaşım benim üzülme hayırlı değilmiş demekki diyorum elden bişey gelmiyo keşke herkese bebeğine hemen kavuşsa diğer insanlar gibi sadece çıkan göbeğimiz olsaydı tek derdimiz ama böyle olmasi gerekiyo demekki. Benim geride hiç embriyom yok tekrar tedavi olmam gerekiyo insan üzülüyo inşallah bizim de pozitif olacak inan buna :) başka embriyon var mı geride yine trasnfer olursunSenındemı ya benımde bende cok kotuyummm((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?