TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Çok korkuyorum ya sonuç yarın ne çıkıcak ayyy
Korka canim insaAllah pozitif sonuc alirsin. Ne zaman vericeksin kan bizide habersiz birakma pozitiflerle gel insaAllah

A anneveoglusu canim benim bugun ikinci testini tekrarlicaktin sanirim insaAllah guzel haberler verirsin bize kat kat katlansin degerin guzel bi hamilelik gecirirsin umarim

13 nisan dediler bana test tarihini canım insallah müjdeli haberlerimizi paylasırız senin transferin ne zaman oldu 3. Gün embriyosumu seninde
Benim 2 ayrı gün transfer oldu canım, 3.gün embriyosu taze transfer 2 gün sonrada 5.gün embriyosu donmuş transferi yapıldı hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Olmadı arkadaslar negatıf benım sonuç hayırlısı olsun vardır bır hayır Allah bekleyenlere pozıtıf sonuclar gostersın ınsallah

Olmadı arkadaslar negatıf benım sonuç hayırlısı olsun vardır bır hayır Allah bekleyenlere pozıtıf sonuclar gostersın ınsallah
üzüldüm arkadaşım,inşallah kendiliğinden gelir meleğin kaçıncı denemendi? Pes etme ne olur maddi manevi gücün oldukça durma bizimde inşallah meleklerimiz gelecek

üzüldüm arkadaşım,inşallah kendiliğinden gelir meleğin kaçıncı denemendi? Pes etme ne olur maddi manevi gücün oldukça durma bizimde inşallah meleklerimiz gelecek
3.cuydu bu napalım hayırlısı artık bakalım baska bi merkeze gıtmeyı dusunuyorum kısmet orasıdır belkıde tesekkur ederım

Senındemı ya benımde bende cok kotuyummm ((
Kader arkadaşım benim üzülme hayırlı değilmiş demekki diyorum elden bişey gelmiyo keşke herkese bebeğine hemen kavuşsa diğer insanlar gibi sadece çıkan göbeğimiz olsaydı tek derdimiz ama böyle olmasi gerekiyo demekki. Benim geride hiç embriyom yok tekrar tedavi olmam gerekiyo insan üzülüyo inşallah bizim de pozitif olacak inan buna :) başka embriyon var mı geride yine trasnfer olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…