- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.868
- 133
- 42
Öyle canım maalesef herkese sabır versin valla benim de kimseye tahammülüm yok o yüzden herkesten uzak durmaya çalışıyorum bu süreçte kimse darılmasın gücenmesin diye . Çünkü yaşamayan bilmeyen anlamıyor eşler de dahil bir tek burada ki arkadaşlar anlıyor birbirinden .Tesekkur ederım sagolasın Çok bunaldım yaaa cidden cok zor bı yerden sonra dayanacak gucu kalmıyorki insanın
Yok ya gerıde embrıyo nerde dusuk yumurta rezervi endometriosiz öykusu kalıtelı embrıyo olamıyokı hıc hep teke kaldık keske olsa dondurulmuş nerdeee tekrar tedavı bu sefer yer degısıklıgı yapıcam başka merkeze gıdıcem ınsallah kısmet olursa bu kez 4 olcak hayırlısıyla senın kacıncıydı sen nerdesın Allah yardım etsın hepımızeKader arkadaşım benim üzülme hayırlı değilmiş demekki diyorum elden bişey gelmiyo keşke herkese bebeğine hemen kavuşsa diğer insanlar gibi sadece çıkan göbeğimiz olsaydı tek derdimiz ama böyle olmasi gerekiyo demekki. Benim geride hiç embriyom yok tekrar tedavi olmam gerekiyo insan üzülüyo inşallah bizim de pozitif olacak inan buna :) başka embriyon var mı geride yine trasnfer olursun
Aynen hıc kımseyle gorusmek konuşmak istemıyor ınsan cunku boyle bır durumu ancak yasayanlar anlıyor burdakıler bızımle aynı kaderı paylasanlar yoksa baska hıckımse anlamıyorÖyle canım maalesef herkese sabır versin valla benim de kimseye tahammülüm yok o yüzden herkesten uzak durmaya çalışıyorum bu süreçte kimse darılmasın gücenmesin diye . Çünkü yaşamayan bilmeyen anlamıyor eşler de dahil bir tek burada ki arkadaşlar anlıyor birbirinden .
Benim ilk denemem di canım pek yatmadım öyle acaba ondan mi tutmadı dedim bide genetik tarama yaptirmistim şans daha fazla diye ankara dayım ben nasip kısmet bu işler demekki zamanı var. Amin canım yüce Rabbim yardım etsin bize bizim gibi olanlara üzülme hayat devam ediyo yarın unutacaksin bile bunu 4. Deneme bin hayalini kuracaksinYok ya gerıde embrıyo nerde dusuk yumurta rezervi endometriosiz öykusu kalıtelı embrıyo olamıyokı hıc hep teke kaldık keske olsa dondurulmuş nerdeee tekrar tedavı bu sefer yer degısıklıgı yapıcam başka merkeze gıdıcem ınsallah kısmet olursa bu kez 4 olcak hayırlısıyla senın kacıncıydı sen nerdesın Allah yardım etsın hepımıze
Canım benımde oyle gıbı soldakıler gelışmıyo işte yumurta sayısı artsa bıle kalıtelı olmuyo sagdakıler gelısıyo buyuyo soldakıler bir turlu buyumuyo tabı onlarıda topluyolar ama benım 3 unde de işe yaramadı işte hep tek embrıyoya kaldık ılkınde 3 yumurta tek embrıyo ıkıncıde 6 yumurta yıne tek embrıyo ucuncude 9 yumurta yıne tek embrıyo transferı hep negatıf yumurta sayısı artsa nolcak kalıte olmuyo işte clife bıtkısel macun kullandım oda işe yaramadı şimdi arı sütü aldım onu denıcem yumurta kalıtesını arttırıyomuş bakalım bıraz ara verıcem ama çok arka arkaya oldu bunaldım Allah senınde hepımızın yardımcısı olsunKızlar bugün benimde kontrolüm vardı yumurta geliştirici iğne gonal f kullanıyorum doktor yumurtanın çok az olduğunu söyledi sol yumurtalıkta sadece bir tane var dedi benim sol yumurtalığımda çikolata kisti var ondan dedi sağda da bi kaç tane var dedi ilaç dozunu arttırdı ne yapmam lazım kür falan benimle bu durumu yaşayan var mı çok üzgünüm
Yatmakla yatmamakla ılgısı yok ya arastırmalarda sureklı yatmayı önermıyorlar zaten normal yasantınıza devam edın dıyolar önemli olan kalıtelı embrıyo işte kalıtelı olmayınca olmuyo ben onu anladım bu 3 kez denemede hakkımızda hayırlısı neyse o olsunBenim ilk denemem di canım pek yatmadım öyle acaba ondan mi tutmadı dedim bide genetik tarama yaptirmistim şans daha fazla diye ankara dayım ben nasip kısmet bu işler demekki zamanı var. Amin canım yüce Rabbim yardım etsin bize bizim gibi olanlara üzülme hayat devam ediyo yarın unutacaksin bile bunu 4. Deneme bin hayalini kuracaksin
amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun inşillah benimkiler de kaliteli olur ya nasıl illet bir şeymiş bu çikolata kistiCanım benımde oyle gıbı soldakıler gelışmıyo işte yumurta sayısı artsa bıle kalıtelı olmuyo sagdakıler gelısıyo buyuyo soldakıler bir turlu buyumuyo tabı onlarıda topluyolar ama benım 3 unde de işe yaramadı işte hep tek embrıyoya kaldık ılkınde 3 yumurta tek embrıyo ıkıncıde 6 yumurta yıne tek embrıyo ucuncude 9 yumurta yıne tek embrıyo transferı hep negatıf yumurta sayısı artsa nolcak kalıte olmuyo işte clife bıtkısel macun kullandım oda işe yaramadı şimdi arı sütü aldım onu denıcem yumurta kalıtesını arttırıyomuş bakalım bıraz ara verıcem ama çok arka arkaya oldu bunaldım Allah senınde hepımızın yardımcısı olsun
Benim hem ngs den sağlıklı gelmişti hemde 6. Gün embriyosu kaliteliydi yine olmadı doktor %80 tutar demişti zaten tup bebeğin tutabilecegi seviye de gerisi takdiri ilahi sonuçta bizimki öyle diye düşünüyorum ben. Bende acaba Yatmakla mi ben den mi kaynaklanan bi durum mu dedim insan herseyi sorguluyor rabbim daha fazla aratmasinYatmakla yatmamakla ılgısı yok ya arastırmalarda sureklı yatmayı önermıyorlar zaten normal yasantınıza devam edın dıyolar önemli olan kalıtelı embrıyo işte kalıtelı olmayınca olmuyo ben onu anladım bu 3 kez denemede hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
Öyle ya bu cıkolata kıstı hem yumurta rezervını azaltıyo hem kalıteyı dusuruyo işte süründürüyor resmen Allah yardımcımız olsunamin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun inşillah benimkiler de kaliteli olur ya nasıl illet bir şeymiş bu çikolata kisti
Amin inşallah daha fazla ugrasmayız ya hepımız ne zor süreç bu ya manevı olarak çöküyo ınsan resmen toparlanmak öyle zorki her hüsran sonrasında ;dogru ınsan hep sorguluyo bı bakıyosun bazısında ıkıncı gun embrıyosu tutuyo,yatmıyo etmıyo gezıyo tozuyo işinde gücünde koşturanlar tutuyo ne bılım anlamıyotum kı kısmetmi şansmıBenim hem ngs den sağlıklı gelmişti hemde 6. Gün embriyosu kaliteliydi yine olmadı doktor %80 tutar demişti zaten tup bebeğin tutabilecegi seviye de gerisi takdiri ilahi sonuçta bizimki öyle diye düşünüyorum ben. Bende acaba Yatmakla mi ben den mi kaynaklanan bi durum mu dedim insan herseyi sorguluyor rabbim daha fazla aratmasin
İncir ye canım yaşamadım ama bende pko vardı incir yedim hep banada yumurtam olmuştu bi araştır öyle ye hakkında hayırlısı olsunKızlar bugün benimde kontrolüm vardı yumurta geliştirici iğne gonal f kullanıyorum doktor yumurtanın çok az olduğunu söyledi sol yumurtalıkta sadece bir tane var dedi benim sol yumurtalığımda çikolata kisti var ondan dedi sağda da bi kaç tane var dedi ilaç dozunu arttırdı ne yapmam lazım kür falan benimle bu durumu yaşayan var mı çok üzgünüm
İnciri bende duydum çok üzüldüm ikimiz adınada Rabbim yardım etsin hakkınızda hayırlı sı olsun Rabbim ummadığınız anda çift çizgileri görmeyi nasip etsinİncir ye canım yaşamadım ama bende pko vardı incir yedim hep banada yumurtam olmuştu bi araştır öyle ye hakkında hayırlısı olsun
Saol canım teşekkür ederim bakalım araştırıyorumİncir ye canım yaşamadım ama bende pko vardı incir yedim hep banada yumurtam olmuştu bi araştır öyle ye hakkında hayırlısı olsun
inşallah cnm şifa olsun Rabbim hayırlı evlatlar versin tez vakitteHanımlar bu arada arı sutu bal karısımı kullanmaya basladım bakalım işe yarayacakmı bır kac gune adet olucam zaten;arı sütü yumurta kalıtesını arttıyormuş baska baslık altında bu konuyuda acmışlar blogda yararını gorenler var :)))
Insallah sagol arkadasım hepımızın ıstegı kabul olsun tez zamandainşallah cnm şifa olsun Rabbim hayırlı evlatlar versin tez vakitte
Allah mal mülk yerine kader şans versin :)) hepsi şans bunların :)) zaten şans olunca hersey dizilir ayağına üzme kendini hersey olacağına varır nasipten öte yol yok hayırlısı hakkımızdaAmin inşallah daha fazla ugrasmayız ya hepımız ne zor süreç bu ya manevı olarak çöküyo ınsan resmen toparlanmak öyle zorki her hüsran sonrasında ;dogru ınsan hep sorguluyo bı bakıyosun bazısında ıkıncı gun embrıyosu tutuyo,yatmıyo etmıyo gezıyo tozuyo işinde gücünde koşturanlar tutuyo ne bılım anlamıyotum kı kısmetmi şansmı
Cnm hakkına hayırlısı nasip bu işler diyet sağlıklı beslenme tabiki etken ama ol diyecek olsunTabi bu donemde ınfertılıte dıyetı uygulamak gerekıyormuş ben son 3 aydır yaptım denedım ama etkısı olmadı sanırım ama yınede devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?