Aynen oyle kesınlıkle tabıkıde katılıyorum zamanı var herhalde bızımdeCnm hakkına hayırlısı nasip bu işler diyet sağlıklı beslenme tabiki etken ama ol diyecek olsun
Dur bakalım belki idrara geçmesi hcg canım benim kanda negatif görmeden umudunu kesme nolur, inşallah pozitifi görürsün de kutlarız burdaGünaydın arkadaşlar . Transfer olan arkadaşlarım inşallah hayırlısı ile pozıtıf olur tedavınız
Negatıf olan arkadaşlar allah tez zaman da nasip eyler inşallah
Benim bugun 10. Günüm test yine negatıf artık slik de olsa çıkardı diye düşünüyorum ve yaptığım testleri (1,2,saat) bekletiyorum olurya silik çıkar diye ama yok
Yurt dışında yaşadığım için kafana göre kan testı yaptıramıyorsun randevü gününü beklemek zorundayım
Transfer günüm 24 mart cumartesi idi kan testim 4ayın 9 u neden bukadar geç verdi anlamadım zaten şuan gelen gıden yok ama 6 ında adet olamam gerek yada daha Erkende olabilir
Herkez için hayırlısı olsun
Allah herkezın yar ve yardımcısı olsun
çatlatma iğnesi vurulmuşmuydun canım ?Kızlar ben 30 martta transfer oldum. Transfer gününü saymaksak bugün 4.günüm. 5 günlük 2 adet dondurulmuş verildi. Bugün dayanamadım idrar testi yaptım, silik çizgi çıktı. Şok oldum. Bu kadar erken çıkabilir mi sizce?
Yok canım vurunmadım. 3 günde bir prolotun vurunuyorum. Climara bant 2 günde 1. Günlük crinone jelle cleaxane vuruyorum. Daha önce 2 negatifim var hiç böyle çift çizgi görmemiştim. Şimdi 3.olunca bu kadar erken çıkar mı test mi yanlış bilemedimçatlatma iğnesi vurulmuşmuydun canım ?
canım prolotun iğne dışında diğerlerini bende kullanmıştım benim 7.günde çıkmıştı. birkaç gün sonra tekrarla şimdilik pozitif görünüyor :)Yok canım vurunmadım. 3 günde bir prolotun vurunuyorum. Climara bant 2 günde 1. Günlük crinone jelle cleaxane vuruyorum. Daha önce 2 negatifim var hiç böyle çift çizgi görmemiştim. Şimdi 3.olunca bu kadar erken çıkar mı test mi yanlış bilemedim
Şimdi dayanamadım hastaneye gelip kan verdim, sonuç bekliyorum. Bu kadar erken çıkacağını bilemedim hala test bozuk diye düşünüyorum :)canım prolotun iğne dışında diğerlerini bende kullanmıştım benim 7.günde çıkmıştı. birkaç gün sonra tekrarla şimdilik pozitif görünüyor :)
Ayy hadi bakalımm sonuç çıkınca hemen haber ver. Dualarım seninle :)Şimdi dayanamadım hastaneye gelip kan verdim, sonuç bekliyorum. Bu kadar erken çıkacağını bilemedim hala test bozuk diye düşünüyorum :)
Evet cnm haber verrŞimdi dayanamadım hastaneye gelip kan verdim, sonuç bekliyorum. Bu kadar erken çıkacağını bilemedim hala test bozuk diye düşünüyorum :)
Cnm nasıl gidiyoAyy hadi bakalımm sonuç çıkınca hemen haber ver. Dualarım seninle :)
nezaman cıkıcakmış sonucZaman geçmiyor valla. Testin yanlış olduğunu düşünüp kendimi umutlandırmamaya çalışıyorum
Şimdilik bi sıkıntı yok şükür canım heycanla ultrason günümü bekliyorum. Sen nasılsın nasıl gidiyor ?Cnm nasıl gidiyo
çıkmadımı hala10-15 dakikaya çıkar dediler ama
Çok şükür cnm sen gördün mü keseyi benim ki haftayaçıkmadımı hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?