TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Günaydın arkadaşlar . Transfer olan arkadaşlarım inşallah hayırlısı ile pozıtıf olur tedavınız
Negatıf olan arkadaşlar allah tez zaman da nasip eyler inşallah
Benim bugun 10. Günüm test yine negatıf artık slik de olsa çıkardı diye düşünüyorum ve yaptığım testleri (1,2,saat) bekletiyorum olurya silik çıkar diye ama yok
Yurt dışında yaşadığım için kafana göre kan testı yaptıramıyorsun randevü gününü beklemek zorundayım
Transfer günüm 24 mart cumartesi idi kan testim 4ayın 9 u neden bukadar geç verdi anlamadım zaten şuan gelen gıden yok ama 6 ında adet olamam gerek yada daha Erkende olabilir
Herkez için hayırlısı olsun
Allah herkezın yar ve yardımcısı olsun

Benim tedavim biraz farklı oldu Rahımde iltihap çıktı antibiyotik kullanmam lazımdı 2 hafta ama yumurtalıklar toplanmıştı ve Dr um dölleyıp hemen fazla bölünmeden dondurcaz dedi kendini oluşturmaya içeri girer girmez dondurmuşlar iki tane kalmış tı zaten ve transferden önce çözdürdüler ve biri devam etmedi 1 tane 3. Gün e geldi bölündü çözüldükden sonra Almanya’da 3gun yada 5 gün bölündükten sonra dondurmak yasakmış
Ama ben burdada bayağı bi tüp tedavisi yaptım 6 kez hiç bi merkez böyle yapmadı 3gun yada 5 gün sonra dondurduktan sonra yaptılar transferi ben bu sefer ki merkezden birşey anlamdım
Birde dr rahme çizik atalım dedı ama öyle histereskopı ile değil normal uzun bi kateder le girip ucunda artık iğnemi var ne varsa onunla yaptı yoksa ben kandırıldımmı anlamadım arkadaş lar hayırlısı artık herkez para para para ticaret olmuş insanların duygusu yok olmuş

Dur bakalım belki idrara geçmesi hcg canım benim kanda negatif görmeden umudunu kesme nolur, inşallah pozitifi görürsün de kutlarız burda

Kızlar ben 30 martta transfer oldum. Transfer gününü saymaksak bugün 4.günüm. 5 günlük 2 adet dondurulmuş verildi. Bugün dayanamadım idrar testi yaptım, silik çizgi çıktı. Şok oldum. Bu kadar erken çıkabilir mi sizce?

Eklentiler

• 71682E12-72AC-4C1B-84D3-BB6018439C57.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 107
çatlatma iğnesi vurulmuşmuydun canım ?

çatlatma iğnesi vurulmuşmuydun canım ?
Yok canım vurunmadım. 3 günde bir prolotun vurunuyorum. Climara bant 2 günde 1. Günlük crinone jelle cleaxane vuruyorum. Daha önce 2 negatifim var hiç böyle çift çizgi görmemiştim. Şimdi 3.olunca bu kadar erken çıkar mı test mi yanlış bilemedim

canım prolotun iğne dışında diğerlerini bende kullanmıştım benim 7.günde çıkmıştı. birkaç gün sonra tekrarla şimdilik pozitif görünüyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…