Gördüm canım bende haftaya salı kalp atışı için gidicemÇok şükür cnm sen gördün mü keseyi benim ki haftaya
Kaç çıktıYa en erken çıkan benimki heralde. Umarım değerler katlayarak gider
Amin cnm .hayırlı olsunnYa en erken çıkan benimki heralde. Umarım değerler katlayarak gider
Bulantı baş dönmesi var mı bende hiç birşey yok stres yapıyorumGördüm canım bende haftaya salı kalp atışı için gidicem
Valla bende de hiçbir belirti yok canım günlerde geçmiyor resmenBulantı baş dönmesi var mı bende hiç birşey yok stres yapıyorum
11,7 canım. Transferin 4.günündeyim. İnanamıyorum hala. İnşallah meleğim sımsıkı tutar da bırakmaz beniKaç çıktı
Allah razı olsun canımAmin cnm .hayırlı olsunn
Maşallah sağlıkla ilerler inşallah canım... kaçıncı gün embriyosu transfer edilmişti... benimde 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi bekleme sürecindeyim insallah bende pozitifi görürüm11,7 canım. Transferin 4.günündeyim. İnanamıyorum hala. İnşallah meleğim sımsıkı tutar da bırakmaz beni
Insallah canım sağlıkla ilerler Rabbim kucağınada almayı nasip eder5.gündeyken dondurulmuşlardı canım. 2 tane transfer edildi işte cuma günü. Ama öncekilerden farklıydı anlamıştım. Sürekli mide bulantım var transfer gününden beri. İnşallah değer katlanarak gider
Çok guzel haber Allah saglıkla tamamına erdırıp kucagına almayı nasıp etsınYa en erken çıkan benimki heralde. Umarım değerler katlayarak gider
Aminnnnn canım herkesle beraber inşallahhhhhÇok guzel haber Allah saglıkla tamamına erdırıp kucagına almayı nasıp etsınve Allah bızede bu mucızeyı nasıp etsın katlanarak artsın degerın ınsallah katlarcaaa olsunnn
Aminnn canım aminnnnInsallah canım sağlıkla ilerler Rabbim kucağınada almayı nasip ederdarısı bizlere olsun inşallah
Aynen bende korkuyorum bu sefer bi sorun mu var diyeValla bende de hiçbir belirti yok canım günlerde geçmiyor resmen
Kaçıncı denenen cnm5.gündeyken dondurulmuşlardı canım. 2 tane transfer edildi işte cuma günü. Ama öncekilerden farklıydı anlamıştım. Sürekli mide bulantım var transfer gününden beri. İnşallah değer katlanarak gider
Üçüncü canım. İlk ikisi negatifti.Kaçıncı denenen cnm
İnşallah canım ya Allahım isteyen herkese nasip etsin. Sizlerin de kucağınız dolsun bir an önceÇok şükür cnm bence ikiz bu kadar erken çıktığına gore Rabbim her isteyene nasip etsin bizlerede herkese de kucagmıza aldığımız günlerinde göstersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?