TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Kızlar transferden sonraki 3. Günüm pazar günü 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edilmişti.. dünden bu yana adet ağrısı gibi ağrım var moralim dibe vurdu normalde adet günüm 16 nisan... kafamda deli sorular... yine mi tutunamadılar acaba moralim cok bozuldu yaaa

Adet ağrısı gibi ağrılar oluyor bende de oldu ve hala devam ediyor stres yapma

Bende de olmuştu canım hatta transferden sonra kasıklarımda göz seyrimesi gibi bişey hissediyordum ve şuanda adet ağrım var benimde 7nisan adet tarihim

Kızlar bugün kan testi yaptıracaklar var mı merak ettim

Kızlar bugün kan testi yaptıracaklar var mı merak ettim
Benimde normalde yarın ama şehir dışında tedavim o yüzden gitmeden baktırayım ona göre giderim yada doktoru ararım diye düşündüm. Ama pazartesi dayanamayıp kan vermiştim 16çıkmıştı inşallah yükselmiştir bugün

İnşallah canım. Bende dün yaptırdım 11 çıktı. Umarım haftaya kadar yükselir

Bende de olmuştu canım hatta transferden sonra kasıklarımda göz seyrimesi gibi bişey hissediyordum ve şuanda adet ağrım var benimde 7nisan adet tarihim
Transfer sonrası beklemek daha zor oluyor aklım hep onlarda... Sağlıkla kucağına alırsın insallah canım... Insallah bende pozitifi görürüm...

İi süper inşallah kat kat artar canım kaçıncı gün oluyordu 16çıktığında

Transfer sonrası beklemek daha zor oluyor aklım hep onlarda... Sağlıkla kucağına alırsın insallah canım... Insallah bende pozitifi görürüm...
İnşallah canım hepimiz pozitifleri görüp sağlıkla alırız kucağımıza :)

Dün ben embriyologumuzla konuştuğumda kızdı yapma demedim mi sana diye. 0 çıksaydı napacaktın dedi. Bende zaten 0 çıkacak diye gittim dedim doktoruma söylemeye cesaretim yok
Benim sonuç pozitif olunca ben eski yaptığımızda çıkardım artış güzel dedi güldü bişey demedi ama merkezdeki doktorum değil o Konya’da bu ilk tedavime başlayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…