İnşallah canım ya Allahım isteyen herkese nasip etsin. Sizlerin de kucağınız dolsun bir an önce
Kaç yıllık evlisinİnşallah canım ya Allahım isteyen herkese nasip etsin. Sizlerin de kucağınız dolsun bir an önce
3 yıl bitti canım 4. yıldayızKaç yıllık evlisin
Bizde öyle cnm 4 yıl bizim ilk denememizdi şükür tuttu çok zorumuza gitti çok bekledim çok agladık ama çok şükür Rabbim güldürdü yüzümüzü3 yıl bitti canım 4. yıldayız
Allahım benim de yüzüme güler de değerlerim katlanır. İnşallah kimyasal olmaz.Bizde öyle cnm 4 yıl bizim ilk denememizdi şükür tuttu çok zorumuza gitti çok bekledim çok agladık ama çok şükür Rabbim güldürdü yüzümüzü
Canım hiç birşey olmaz sen bol bol dinlen stresten uzak durAllahım benim de yüzüme güler de değerlerim katlanır. İnşallah kimyasal olmaz.
Adet ağrısı gibi ağrılar oluyor bende de oldu ve hala devam ediyor stres yapmaKızlar transferden sonraki 3. Günüm pazar günü 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edilmişti.. dünden bu yana adet ağrısı gibi ağrım var moralim dibe vurdu normalde adet günüm 16 nisan... kafamda deli sorular... yine mi tutunamadılar acaba moralim cok bozuldu yaaa
Bende de olmuştu canım hatta transferden sonra kasıklarımda göz seyrimesi gibi bişey hissediyordum ve şuanda adet ağrım var benimde 7nisan adet tarihimKızlar transferden sonraki 3. Günüm pazar günü 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edilmişti.. dünden bu yana adet ağrısı gibi ağrım var moralim dibe vurdu normalde adet günüm 16 nisan... kafamda deli sorular... yine mi tutunamadılar acaba moralim cok bozuldu yaaa
Ben test tarihinden bir hafta önce yaptırdım. Doktorum duysa keser beniKızlar bugün kan testi yaptıracaklar var mı merak ettim
Benimde normalde yarın ama şehir dışında tedavim o yüzden gitmeden baktırayım ona göre giderim yada doktoru ararım diye düşündüm. Ama pazartesi dayanamayıp kan vermiştim 16çıkmıştıKızlar bugün kan testi yaptıracaklar var mı merak ettim
İnşallah canım. Bende dün yaptırdım 11 çıktı. Umarım haftaya kadar yükselirBenimde normalde yarın ama şehir dışında tedavim o yüzden gitmeden baktırayım ona göre giderim yada doktoru ararım diye düşündüm. Ama pazartesi dayanamayıp kan vermiştim 16çıkmıştıinşallah yükselmiştir bugün
Insallah bebislerin tutunma cabalarındandır benimde ağrılarım insallah bende senin gibi pozitifi görürüm canımAdet ağrısı gibi ağrılar oluyor bende de oldu ve hala devam ediyor stres yapma
Transfer sonrası beklemek daha zor oluyor aklım hep onlarda... Sağlıkla kucağına alırsın insallah canım... Insallah bende pozitifi görürüm...Bende de olmuştu canım hatta transferden sonra kasıklarımda göz seyrimesi gibi bişey hissediyordum ve şuanda adet ağrım var benimde 7nisan adet tarihim
İi süper inşallah kat kat artar canım kaçıncı gün oluyordu 16çıktığındaBenimde normalde yarın ama şehir dışında tedavim o yüzden gitmeden baktırayım ona göre giderim yada doktoru ararım diye düşündüm. Ama pazartesi dayanamayıp kan vermiştim 16çıkmıştıinşallah yükselmiştir bugün
İnşallah canım hepimiz pozitifleri görüp sağlıkla alırız kucağımıza :)Transfer sonrası beklemek daha zor oluyor aklım hep onlarda... Sağlıkla kucağına alırsın insallah canım... Insallah bende pozitifi görürüm...
Bende 6.gün yaptırmıştım haha ama dün dedim bişey demediBen test tarihinden bir hafta önce yaptırdım. Doktorum duysa keser beni
Dün ben embriyologumuzla konuştuğumda kızdı yapma demedim mi sana diye. 0 çıksaydı napacaktın dedi. Bende zaten 0 çıkacak diye gittim dedim doktoruma söylemeye cesaretim yokBende 6.gün yaptırmıştım haha ama dün dedim bişey demedi
Benim sonuç pozitif olunca ben eski yaptığımızda çıkardım artış güzel dedi güldü bişey demedi ama merkezdeki doktorum değil o Konya’da bu ilk tedavime başlayanDün ben embriyologumuzla konuştuğumda kızdı yapma demedim mi sana diye. 0 çıksaydı napacaktın dedi. Bende zaten 0 çıkacak diye gittim dedim doktoruma söylemeye cesaretim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?