- 1 Ocak 2018
- 358
- 379
- 18
Konyada mı? Bende KonyadayımBenim sonuç pozitif olunca ben eski yaptığımızda çıkardım artış güzel dedi güldü bişey demedi ama merkezdeki doktorum değil o Konya’da bu ilk tedavime başlayan
Hangi merkezde yapıldı canımKonyada mı? Bende Konyadayım
İnşallah hayırlısıyla pozitif olur canım iyi düşün iyi olsunMerhaba arkadaşlar 2. Tüp bebek denemem bugün8. Günüm 2 gün kaldı test tarihime korkuyorum negatif almaktan
stresini çok iyi anlıyorum 31 martta test günümdü son zamanlar geçmiyordu sankiMerhaba arkadaşlar 2. Tüp bebek denemem bugün8. Günüm 2 gün kaldı test tarihime korkuyorum negatif almaktan
Canım bende test günümü bekliyorum ve seni cok iyi anlıyorum... insallah müjdeli haberini paylaşırsın..Merhaba arkadaşlar 2. Tüp bebek denemem bugün8. Günüm 2 gün kaldı test tarihime korkuyorum negatif almaktan
İnşallah hayırlısıyla pozitif olur canım iyi düşün iyi olsun
stresini çok iyi anlıyorum 31 martta test günümdü son zamanlar geçmiyordu sanki
inşallah sağlıkla ve hayırlısı ile tutunma olmuştur arkadaşım
Canım bende test günümü bekliyorum ve seni cok iyi anlıyorum... insallah müjdeli haberini paylaşırsın..
Kızılayda yaptırıyorum canım. Seçil hanımdaHangi merkezde yapıldı canım
evet canım şükürler olsun darısı olsunPozitif mi sonucunuz
evet canım şükürler olsun darısı olsun
Daha benim 3. Günüm canım daha cok var test günüme 13 nisan test günüm... adet ağrısı gibi ağrılarım var ister istemez moralim bozuluyorSizinki ne zaman test tarihiniz normal de benimki cuma ama yarın saglık ocagına vereyim diyorum
9.gündü canım bana düşük geldi ama bakalım bugünde verdim kan daha çıkmadı sonuçİi süper inşallah kat kat artar canım kaçıncı gün oluyordu 16çıktığında
ilk dört gün kasık batması ve hassasiyeti vardıAmin inşallah isteyen herkese nasip etsin
Belirtiler var mıydı peki
canım çok normal bende ilk 4 gün hissettim onuDaha benim 3. Günüm canım daha cok var test günüme 13 nisan test günüm... adet ağrısı gibi ağrılarım var ister istemez moralim bozuluyor
Daha benim 3. Günüm canım daha cok var test günüme 13 nisan test günüm... adet ağrısı gibi ağrılarım var ister istemez moralim bozuluyor
ilk dört gün kasık batması ve hassasiyeti vardı
5-6-7-8 günlerde hiçbir belirtim yoktu hiç transfer olmamış gibiydim
8. gün kasık batması oldu yeniden
9. ve 10. günde göğüslerde sızlama dolgunluk ama ara ara oluyor sonra geçiyordu
10. günde birde sağ kasıkta 3-4 kez seyirme gibi atma oldu
anlayacağın belirtiler 9-10. günde belirtiler diyeceğim şeyleri hissettim
TABİKİ HERKESTE OLMUYOR BENİM OĞLUMDA OLDU BU GEBELİKTE OLMADIBenim de ilk 3 gün kasık ve bel agrım oldu. Sonra adet sancısıyşa gögüs sancılarım başladı gögüsler halen şiş taş gibi kasık agrım ara ara adet sancısıda ara ara şu lekelenmemm gelme olayı olmadı korkuyorum yerleşme lekesidir herkeste olmuyor heralde dmi
Benimde novafertil canım :)Kızılayda yaptırıyorum canım. Seçil hanımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?