TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

canım çok normal bende ilk 4 gün hissettim onu
Insallah normaldir canım benimde dün akşam üzeri başladı dün 2. Günümdü bu gün 3. Günüm daha ister istemez kendimi cok fazla dinliyorum zannedersem dinledikce ağrılara takılıyor kafam... insallah sonu güzel olur canım... ne güzel senin sağlıkla yükseliyormuş degerin masallah sağlıklı bir gebelik geçirip hayırlısıyla kucağına alırsın insallah... darısı bizlerin başına canım

Merhaba arkadaşlar
Benim 4.gün embriyosu 1.kalite transferim oldu
8.gün 20
9.gün kanamam başladı
10.gün 27
12.gün 37
Cuma tekrar istedi doktor
Ama formlarda okuduğum kadarıyla dış gebelik yada düşük riski yüksek deniyor.
Böyle olup gebeliği devam eden var mı acaba
Benim 5 yaşında bi oğlum var o da tüp bebek ondada kanamam olmuştu fakat onda değerlerim 2! Ye katlayarak gitmişti
Bu durumda olan varmı ?

Canım inşallah devam eder gebeliğin bebeğin sımsıkı tutunur sana yat bol bol dinlen iğne falan vermediler mi

Kızlar pazartesi günü 16ydı sonucum bugün onbirinci günüm 34 çıkmış sonuç düşükte olsa iki katına çıkması iyi değilmi

Kızlar pazartesi günü 16ydı sonucum bugün onbirinci günüm 34 çıkmış sonuç düşükte olsa iki katına çıkması iyi değilmi
Önemli olan iki kat artması maşallah güzel ilerlemiş... hayırlısı olsun canım sağlıkla devam eder inşallah... insallah benimde pozitif olur :)

Kızlar transferin 4.günü değerim 11,7 idi. 2 gün sonra yani bugün transferin 6. günü tekrar yaptırdım 41 çıktı. İyi mi sizce?

Çok güzel artık belirtiler var mıydı neden bu kadar erken yaptırdınız. Benim 9. Günüm bugün ama yaptırmaya korkuyorum

Kızlar transferin 4.günü değerim 11,7 idi. 2 gün sonra yani bugün transferin 6. günü tekrar yaptırdım 41 çıktı. İyi mi sizce?
Artışın cok güzel sağlıkla ilerler inşallah, darısı bizlerin basına olsun benimde transferden sonraki 4. Günüm bugün... belirtin varmıydı canım.. adet agrısı gibi agrın oldumu... bende agrı var ister istemez moralim bozuluyor..

Benimde ağrım var canım. Transferden beri kasık ağrısı mide bulantısı su gibi akıntı. Adet oldum diye koşa koşa tuvalete gidiyorum o kasar feci akıntım var

Daha öncekilerde de kullanmıştım jeli hiç böyle olmamıştı. Bunda oldu sadece. Göğüslerimde bişey yok da mide bulantısı mahvediyor beni

Kaçıncı gün embriyosuydu peki. Benide kasık bel karın agrısı mahvediyor gögüslerim o kadar çok degilde. Önceki tedavimde jel peynir gibi geliyordu benim bunda su gibi beyaz şefaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…