- 5 Haziran 2017
- 942
- 649
- 33
Benim doktorum 6.gün değeri 41e bile ikiz olabilir dedi. Seninki daha yüksek ihtimalKızlar 14.gün değerim 967 çoğul gebelik olma şansı kaç değerim iki katı değil hep üç katı artıyor :)
Canım 10 gün sonra geçiyor çatlatma iğnesinin etkisiKızlar benim 7. Günüm testte 5. Günden beri silik çizgi cikiyor acaba catlatma iğnesinin etkisi geçmedi mi henuz
Doktorumu aradım dış gebelik olabilir mi diye hayır çoğul gebeliği değerlendirebiliriz dediBenim doktorum 6.gün değeri 41e bile ikiz olabilir dedi. Seninki daha yüksek ihtimal
Ayyyy hadi inşallahDoktorumu aradım dış gebelik olabilir mi diye hayır çoğul gebeliği değerlendirebiliriz dedi
Canım 10 gün sonra geçiyor çatlatma iğnesinin etkisi
Daha önceki değerlerin kaçtıKızlar 14.gün değerim 967 çoğul gebelik olma şansı kaç değerim iki katı değil hep üç katı artıyor :)
İnşallah canım dualarımız seninleBende kan verdim şimdi 2 saat sonra çıkacakmış sonuç ay çok korkuyorum 9. Günüm bugün Allahım hayırlı haberler alayım inşallah
Çok çok çok güzel değerlerin çıkar inşallah Rabbim bizler gibi senide mutlu ederBende kan verdim şimdi 2 saat sonra çıkacakmış sonuç ay çok korkuyorum 9. Günüm bugün Allahım hayırlı haberler alayım inşallah
İnşallah canım dualarımız seninle
Çok çok çok güzel değerlerin çıkar inşallah Rabbim bizler gibi senide mutlu eder
Niye umut olsun canım. Kanda pozitifi görüp eve gidip idrarda negatif çıkanlar var. İyi düşün iyi olsunHayırlı akşamlar arkadaşlar
Benim bugun umutlarımın tamamen bşttiği an
Çünkü 12. Gün bugun iki kez test yaptım negatif
Şu pazartesi gelsede kan versem ama artk progestan alttan fitil atmayı ve prolutex iğne yi ve estradiol ilaçları kesmek istiyorum eğer hcg 10 bile olsa şimdiye 10 olması gerekse bile idrar testı inde 10 ml hassas yazıyordu çoook silikte olsa çıkardı diye düşünüyorum
Merkezi aradım birbuçuk hafatdır İshalim iğnenin yan etkisidir herhalde dedim bırakmak istiyorum gölge bile çıkmadı dedim ve 11. Günün çok erken olduğunu idarara geçmeyeceğini söyledi hemşire artık adammı kekliyor yoksa doğruluk payı varmıdır
Acaba dondurulmuşlar geçmi çıkıyor
Benim dondurma olayı farklı çekirdek oluşur oluşmaz donduruldu Adetimin 14. Gününe kadar ve transfergununden 3 gün önce çözdürüp bölünmesini beklediler
Acaba böyle olduğu içinMi çıkmayabilir
Benimkide umut işde ta ki kırmızları veya kanda koca bir 00 görene kadar
Aynen en doğru sonuç kan sonucuNiye umut olsun canım. Kanda pozitifi görüp eve gidip idrarda negatif çıkanlar var. İyi düşün iyi olsun
Kızlar hamileyimmmm :) 199 çıktı sonucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?