Gözünaydın canım hayırlısı olsun darısı bizlere olsun inşallah...Yerlere göklere sıgamıyorum şu an :) kızlar Rabbim bekleyenlere isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin inşallah
Cnm iyi misin dr bi sor hbr et lutfenKanamam var kızlar
Gözünaydın canım hayırlısı olsun darısı bizlere olsun inşallah...
6.gün 15.6Daha önceki değerlerin kaçtı
İnşallah bebiştendir canım 15gün olduysa artık geçer koyulaşmadınız takip et çizgininBende öyle olmuyo galiba çünkü ekimde aşılama olmuştum 12. Gün silik çıkmıştı umutlanıp kan verdim negatif
Bu gün 15. Günü iğnenin ama yinede korkuyorum
Hayırlı olsuuuunnnnnnm :)Kızlar hamileyimmmm :) 199 çıktı sonucum
Canım nasılsın görüştün mü doktorunla inşallah bir problem yokturKanamam var kızlar
Korkma canım bende olmuştu çok şükür birşey olmadı inşallah sende de olmaz .Kanamam var kızlar
Canım dualarımızdasın Rabbim yavrularını sana bağışlasın inşallahKızlar sabah 5de lavaboya bi kalktım heryer kan. Apar topar acile geldik gece doktoru vardı testler yapıldı ultrasona girdim düşük riski var dedi.
Şimdi hala hastanedeyim kendi doktorumu bekliyorum
Rabbim sağlıkla sana bağışlasın yavrularını zor bir süreç ne deyim güzel düşün kendine ve kuzularına iyi bakKızlar sabah 5de lavaboya bi kalktım heryer kan. Apar topar acile geldik gece doktoru vardı testler yapıldı ultrasona girdim düşük riski var dedi.
RabbinKızlar sabah 5de lavaboya bi kalktım heryer kan. Apar topar acile geldik gece doktoru vardı testler yapıldı udüşük riski var dedi.
Allah korusun cnm şu cumanın yüzü suyu hürmetine yüzümüze baksın bebişlerimize bizi de korusun dikkat ey kendine bol dua etKızlar sabah 5de lavaboya bi kalktım heryer kan. Apar topar acile geldik gece doktoru vardı testler yapıldı ultrasona girdim düşük riski var dedi.
Cnm çok üzüldüm ama emin ellerden ins hayırlısıyla sağlıkla dönersin evineKızlar sabah 5de lavaboya bi kalktım heryer kan. Apar topar acile geldik gece doktoru vardı testler yapıldı ultrasona girdim düşük riski var dedi.
Inşallah durmuştur ve iyisinizdir, haberdar et bizi lütfen meraktayımKanamam var kızlar
Kızlar sabah 5de lavaboya bi kalktım heryer kan. Apar topar acile geldik gece doktoru vardı testler yapıldı ultrasona girdim düşük riski var dedi.
Şimdi hala
Çok geçmiş olsun sen iyice dinlen inşallah kendi doktorum daha güzel şeyler soyliycek bizde bol bol dua edelim size Allahım korusun ama atlaticaksiniz inşallah kuzumKızlar sabah 5de lavaboya bi kalktım heryer kan. Apar topar acile geldik gece doktoru vardı testler yapıldı ultrasona girdim düşük riski var dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?