Canım yat dinlen gerekmedikçe kalkma bebişlerin seninle... kötü düşünüp kendini strese sokma...kalp atışıyla ilgili olumsuz bir durum olsa mutlaka doktor bunu paylaşırdı... stres yok... kanaması olup bebışlerini kucağına alan nice anneler okuduk burda herşey güzel olucak inşallahSelam kızlarr öncelikle teşekkür ederim güzel dualarınız için.
Progestan iğneyi 2 ye çıkardı doktor. İkisininde kalp atışını duyduk salı günü tekrar gidicez. Doktor 1 hafta yatak istirahati verdi.
Birinin kalbi gümbür gümbür atıyordu ama diğerinin okadar değildi. Doktor bununla ilgili bişey demedi ama ben farkettim.
Cnm cok gecmis olsun dikkat et nolur kendine rabbim ins saglikla kucagina alcaksin kuzum ins dualarim seninleSelam kızlarr öncelikle teşekkür ederim güzel dualarınız için.
Progestan iğneyi 2 ye çıkardı doktor. İkisininde kalp atışını duyduk salı günü tekrar gidicez. Doktor 1 hafta yatak istirahati verdi.
Birinin kalbi gümbür gümbür atıyordu ama diğerinin okadar değildi. Doktor bununla ilgili bişey demedi ama ben farkettim.
Canim cok iyi anliyorum seni. Bende boyleydim. Kalabaliktan insandan nefret eder oldum. Düğüne falan da gidemiyorum. Daha selam vermeden once çocuk soranlar yok mu allah a havale ediyorum onlari. Bazilari bilerek yapiyor gibi hissediyorum bazen. Ozellikle bir-kac en buyuk mesgalesi dedikodu olan akbaba akrabalar. Yok dedikce daha da desiyorlar. bir allah bir de eşim biliyor halbuki çektiklerimi. Kaldi ki allah biran once toparlanip bundan sonrakinde guldursunÖyle canım maalesef herkese sabır versin valla benim de kimseye tahammülüm yok o yüzden herkesten uzak durmaya çalışıyorum bu süreçte kimse darılmasın gücenmesin diye . Çünkü yaşamayan bilmeyen anlamıyor eşler de dahil bir tek burada ki arkadaşlar anlıyor birbirinden .
Canim hayırlısı olsun hakkında. Ama sana ta diyen doktoruna güven ve onun verdiği dışında ekstra birşey kullanma. Ters-etki yapabilir. Çünkü yumurtalarının durumuna göre zaten doktor gerekli doz ayarlamalarını yapıyor. Herkesin tedavisi ilaç dozu farklı ve kişisel sonuçta. Aynı hatayı bende yapmistim. Ilk kontrolde 7-8 tane iki yarafra da yumurtam vardı. Ve iğnelere başladık. Bende aktarsan ordan burdan macun incir adi sutu vs. Başladım kullanmaya. Tedavimin yarısında sadece2 yumurta kalmıştı diğerleri de kiste dönüştü. Kan değerlerim fırladı. Tedavim iptal oldu. Doktorum dedi ki her ay aynı sayıda ve kalitede olmayabilir yumurtan. Benim verdiklerin dışında hiçbirşey kullanma ve stres yapma demişti. Aklında bulunsunKızlar bugün benimde kontrolüm vardı yumurta geliştirici iğne gonal f kullanıyorum doktor yumurtanın çok az olduğunu söyledi sol yumurtalıkta sadece bir tane var dedi benim sol yumurtalığımda çikolata kisti var ondan dedi sağda da bi kaç tane var dedi ilaç dozunu arttırdı ne yapmam lazım kür falan benimle bu durumu yaşayan var mı çok üzgünüm
Saol canım cevabın için hiç bir şey yapmadım zaten sadece doktorun verdiği ilaçları kullandım yarın yine kontrolüm var ama çok bir süreç çok yıprandım inşallah olumlu sonuçlanır da bunlara değer burdaki çoçuk isteyen herkese Rabbim hayırlısını en kısa zamanda nasip eder inşallahCanim cok iyi anliyorum seni. Bende boyleydim. Kalabaliktan insandan nefret eder oldum. Düğüne falan da gidemiyorum. Daha selam vermeden once çocuk soranlar yok mu allah a havale ediyorum onlari. Bazilari bilerek yapiyor gibi hissediyorum bazen. Ozellikle bir-kac en buyuk mesgalesi dedikodu olan akbaba akrabalar. Yok dedikce daha da desiyorlar. bir allah bir de eşim biliyor halbuki çektiklerimi. Kaldi ki allah biran once toparlanip bundan sonrakinde guldursun
Canim hayırlısı olsun hakkında. Ama sana ta diyen doktoruna güven ve onun verdiği dışında ekstra birşey kullanma. Ters-etki yapabilir. Çünkü yumurtalarının durumuna göre zaten doktor gerekli doz ayarlamalarını yapıyor. Herkesin tedavisi ilaç dozu farklı ve kişisel sonuçta. Aynı hatayı bende yapmistim. Ilk kontrolde 7-8 tane iki yarafra da yumurtam vardı. Ve iğnelere başladık. Bende aktarsan ordan burdan macun incir adi sutu vs. Başladım kullanmaya. Tedavimin yarısında sadece2 yumurta kalmıştı diğerleri de kiste dönüştü. Kan değerlerim fırladı. Tedavim iptal oldu. Doktorum dedi ki her ay aynı sayıda ve kalitede olmayabilir yumurtan. Benim verdiklerin dışında hiçbirşey kullanma ve stres yapma demişti. Aklında bulunsun
Incir yumurta sayısını artırmaya yardımcı oluyor. Kaliteyle alakası yok.İncir ye canım yaşamadım ama bende pko vardı incir yedim hep banada yumurtam olmuştu bi araştır öyle ye hakkında hayırlısı olsun
Inşallah canim hepimiz için en güzeli ve hayırlısı olsun tez zamanda. Şunu da unutma stres eb büyük düşmanımız. Bütün vücuduna hormonlarına etki ediyor stres.Saol canım cevabın için hiç bir şey yapmadım zaten sadece doktorun verdiği ilaçları kullandım yarın yine kontrolüm var ama çok bir süreç çok yıprandım inşallah olumlu sonuçlanır da bunlara değer burdaki çoçuk isteyen herkese Rabbim hayırlısını en kısa zamanda nasip eder inşallah
Aynen doğru söylüyorsun canım inşallah o mucizeyi bende yaşarım teşekkür ederim cevabın için içim rahatladı birazIncir yumurta sayısını artırmaya yardımcı oluyor. Kaliteyle alakası yok.
Arkadaşım sen pko luyum dedin Ya, zaten pko lularda yumurta sayisi çok oluyor.
Inşallah canim hepimiz için en güzeli ve hayırlısı olsun tez zamanda. Şunu da unutma stres eb büyük düşmanımız. Bütün vücuduna hormonlarına etki ediyor stres.
Haklısın süreç çok zor ama düşünüp sorgulayıp kafana takarak bu süreci daha da zorlastiriyoruz kendimize. Icini ferah tut hep pozitif düşün. Hatta olmuş gibi hayal et o da parayla değil ya. Hem napacaksın 10 tane yumurtayı. Biliyosun tek yumurta tek sperm yetiyor mucizeye.
Incir yumurta sayısını artırmaya yardımcı oluyor. Kaliteyle alakası yok.
Arkadaşım sen pko luyum dedin Ya, zaten pko lularda yumurta sayisi çok oluyor.
Teşekkür ederim canım burdan baktığım kadarıyla yedim ama yumurtalarım kaliteliydi :)
gelmis gecmis olsun Allah sana bagislasin bebeklerini insallahKızlar sabah 5de lavaboya bi kalktım heryer kan. Apar topar acile geldik gece doktoru vardı testler yapıldı ultrasona girdim düşük riski var dedi.
Şimdi hala hastanedeyim kendi doktorumu bekliyorum
Bence baya iyi benim 9.gün 16 çıkmıştıTransferin 8.günü değerim 102 çıktı kızlar
4.günümde 11 çıkmıştı. 6.gün 41, 8.gün 102 olmuş işte. Ama hala bişey olacak diye korkuyorumBence baya iyi benim 9.gün 16 çıkmıştı
Olmaz inşallah canım yaa güzel güzel artıyo hiç canını sıkma bence4.günümde 11 çıkmıştı. 6.gün 41, 8.gün 102 olmuş işte. Ama hala bişey olacak diye korkuyorum
Doktora sotledib mi sonuçlarını4.günümde 11 çıkmıştı. 6.gün 41, 8.gün 102 olmuş işte. Ama hala bişey olacak diye korkuyorum
Daha söylemedim :) Kızacak diye korkuyorumDoktora sotledib mi sonuçlarını
Kuzum kanda pozitifi görüp evde idrarda negatif çıkanlar varDayanamadım ve idrar testi yaptım sonuç koca bir tek çizgi, moralim bozuldu
Evet ama insan kendinde olmaz diye dusunuyoKuzum kanda pozitifi görüp evde idrarda negatif çıkanlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?