TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Canım yat dinlen gerekmedikçe kalkma bebişlerin seninle... kötü düşünüp kendini strese sokma...kalp atışıyla ilgili olumsuz bir durum olsa mutlaka doktor bunu paylaşırdı... stres yok... kanaması olup bebışlerini kucağına alan nice anneler okuduk burda herşey güzel olucak inşallah

Cnm cok gecmis olsun dikkat et nolur kendine rabbim ins saglikla kucagina alcaksin kuzum ins dualarim seninle

Canim cok iyi anliyorum seni. Bende boyleydim. Kalabaliktan insandan nefret eder oldum. Düğüne falan da gidemiyorum. Daha selam vermeden once çocuk soranlar yok mu allah a havale ediyorum onlari. Bazilari bilerek yapiyor gibi hissediyorum bazen. Ozellikle bir-kac en buyuk mesgalesi dedikodu olan akbaba akrabalar. Yok dedikce daha da desiyorlar. bir allah bir de eşim biliyor halbuki çektiklerimi. Kaldi ki allah biran once toparlanip bundan sonrakinde guldursun
Canim hayırlısı olsun hakkında. Ama sana ta diyen doktoruna güven ve onun verdiği dışında ekstra birşey kullanma. Ters-etki yapabilir. Çünkü yumurtalarının durumuna göre zaten doktor gerekli doz ayarlamalarını yapıyor. Herkesin tedavisi ilaç dozu farklı ve kişisel sonuçta. Aynı hatayı bende yapmistim. Ilk kontrolde 7-8 tane iki yarafra da yumurtam vardı. Ve iğnelere başladık. Bende aktarsan ordan burdan macun incir adi sutu vs. Başladım kullanmaya. Tedavimin yarısında sadece2 yumurta kalmıştı diğerleri de kiste dönüştü. Kan değerlerim fırladı. Tedavim iptal oldu. Doktorum dedi ki her ay aynı sayıda ve kalitede olmayabilir yumurtan. Benim verdiklerin dışında hiçbirşey kullanma ve stres yapma demişti. Aklında bulunsun

Saol canım cevabın için hiç bir şey yapmadım zaten sadece doktorun verdiği ilaçları kullandım yarın yine kontrolüm var ama çok bir süreç çok yıprandım inşallah olumlu sonuçlanır da bunlara değer burdaki çoçuk isteyen herkese Rabbim hayırlısını en kısa zamanda nasip eder inşallah

İncir ye canım yaşamadım ama bende pko vardı incir yedim hep banada yumurtam olmuştu bi araştır öyle ye hakkında hayırlısı olsun
Incir yumurta sayısını artırmaya yardımcı oluyor. Kaliteyle alakası yok.
Arkadaşım sen pko luyum dedin Ya, zaten pko lularda yumurta sayisi çok oluyor.
Inşallah canim hepimiz için en güzeli ve hayırlısı olsun tez zamanda. Şunu da unutma stres eb büyük düşmanımız. Bütün vücuduna hormonlarına etki ediyor stres.
Haklısın süreç çok zor ama düşünüp sorgulayıp kafana takarak bu süreci daha da zorlastiriyoruz kendimize. Icini ferah tut hep pozitif düşün. Hatta olmuş gibi hayal et o da parayla değil ya. Hem napacaksın 10 tane yumurtayı. Biliyosun tek yumurta tek sperm yetiyor mucizeye.

Aynen doğru söylüyorsun canım inşallah o mucizeyi bende yaşarım teşekkür ederim cevabın için içim rahatladı biraz

Kızlar sabah 5de lavaboya bi kalktım heryer kan. Apar topar acile geldik gece doktoru vardı testler yapıldı ultrasona girdim düşük riski var dedi.
Şimdi hala hastanedeyim kendi doktorumu bekliyorum
gelmis gecmis olsun Allah sana bagislasin bebeklerini insallah

Sali günü test tarihim icim içimi yiyor kızlar ya normalde bugüne kadar bisürü idrar testi yapardım ama elim gitmiyo üfffff korku içindeyim

Dayanamadım ve idrar testi yaptım sonuç koca bir tek çizgi, moralim bozuldu

M mrtcan sizin kaçıncı gün embiyosuydu acaba birde sonra değeriniz yükseldi dimi

Beni. Dün 8. Günümdü kan 28 cıktı 5. Gün embriyosu sanki çok düşük gibi korkuyorum
Benimde bugün çok moralim bozuk. 3. Gün embriyosuydu benim. 9.gün 16 11.gün 34 14.gün bugün 31 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…