TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Kızlar sabah 5de lavaboya bi kalktım heryer kan. Apar topar acile geldik gece doktoru vardı testler yapıldı ultrasona girdim düşük riski var dedi.
Şimdi hala hastanedeyim kendi doktorumu bekliyorum
Çok gecmis olsun canim. Gerekmedikce kalkma ve yat dinlen. Kalbini de ferah tut bebisleri seninle. Şimdi nasılsın?

Inşallah arka arkaya güzel haberler aliriz ama bilmiyorum idrarda çıkmayınca çöktüm açıkçası yarın sabah ilk idrarlada yapicam
Bence yapma. Sabret dua et ve bekle. Çıkmazsa nasılsa üzüleceksin 2 gün sonra.. Ve embriyon tutsun yada tutmasın sonuçta hala içinde. Belki de idrarda çıkmayacak.
Neden 1 gun daha garanti olan kan testi tarihini beklemeyip de 3 gun önceden üzüyorsun kendini. Bu kdr dayandın 2 gün mü dayanamayacaksın. Boşver testi falan. Olumlu düşün dua et sev karnini

Evet haklısın ama.iste budur. 7.5 sene dile.kolay ve sabırsızlanmayi çok görme bana nolur bu son denememizdi benim için 3.le tüp bebek serüveni sona eriyor onada üzülüyorum

Iyi akşamlar kızlar nasılsınız. Yazamadım kaç gündür değerim çok şükür ikiye katladı ama progestron değerim birazcık düşümüş igne verdi bişey depot diye

Kacinci gun embriyosuydu ve kacinci gunde test yaptin cnm
Iki gün arayla transfer oldum aslında birtanesi taze 3.gün bir tanesi donmuş 5.gün embriyosuydu test tarihim 10 nisan salı günü bebeklerin biri 9 biri 7 günlük ama idrar testi negatif cıktı

Evet haklısın ama.iste budur. 7.5 sene dile.kolay ve sabırsızlanmayi çok görme bana nolur bu son denememizdi benim için 3.le tüp bebek serüveni sona eriyor onada üzülüyorum
Üzülme nooluurr. Hakkında hayırlısı olsun. Sen yine de dua etmeyi umut etmeyi hiç bırakma olur mu? Belki de zamanı vardir ve kendiliğinden gelecek meleğin. Hem hiç olmasa ne olur ki? Sarıl eşine bırakma kendini. Mutlaka bir mükafatın vardir allah katında.
Hem neden son diyorsun? Maddi acıdan mi? Öyleyse raporlu yatırırsın. 8 - 9 kez deneyenler var. Bu süreçte kendiliğinden gebe kalanlar var. Hiçbişey imkansız değildir. Ve emin ol eğer tutmadıysa vardir bunda da bir hayır. Ilerlese bir-kac aylıkken kaybetsen çok daha büyük bir yıkim olurdu senin için. Ben kimyasal yaşadım bir-kac ay önce. O zamn çok üzülmüştüm sonra denemem dedim. Psikolojim bozulmustu toparlanmam uzun zaman aldi tabi ama hadi dedim sonkez ne olursa allahtan deyip denedim tekrar.
Uzulme lütfen canim. Senin için en hayırlısını diliyorum. Eminim birgün gelecek melegin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…