Gecmis olsun sanirim kimyasal gebelik geciriyrsunBenimde bugün çok moralim bozuk. 3. Gün embriyosuydu benim. 9.gün 16 11.gün 34 14.gün bugün 31 çıktı
Ay superrr. Deger Gayet güzel. Çok sevindim. Katlanarak artar inşallah değerin. Gözün aydın diyor ve darısı bizim başımıza diyorum canim. Malum 2 gunum var test icinTransferin 8.günü değerim 102 çıktı kızlar
Inşallah pozitifi alırsın canim. Aramızda birgün var. Benim test tarihim de parsı. Bende heyecanliyim cokkSali günü test tarihim icim içimi yiyor kızlar ya normalde bugüne kadar bisürü idrar testi yapardım ama elim gitmiyo üfffff korku içindeyim
Çok gecmis olsun canim. Gerekmedikce kalkma ve yat dinlen. Kalbini de ferah tut bebisleri seninle. Şimdi nasılsın?Kızlar sabah 5de lavaboya bi kalktım heryer kan. Apar topar acile geldik gece doktoru vardı testler yapıldı ultrasona girdim düşük riski var dedi.
Şimdi hala hastanedeyim kendi doktorumu bekliyorum
Benim test tarihimde çarşamba :) arka arkayayız hepimiz :)Inşallah pozitifi alırsın canim. Aramızda birgün var. Benim test tarihim de parsı. Bende heyecanliyim cokk
Inşallah arka arkaya güzel haberler aliriz ama bilmiyorum idrarda çıkmayınca çöktüm açıkçasıInşallah pozitifi alırsın canim. Aramızda birgün var. Benim test tarihim de parsı. Bende heyecanliyim cokk
İnşallah canım. Rabbim isteyen herkese versinAy superrr. Deger Gayet güzel. Çok sevindim. Katlanarak artar inşallah değerin. Gözün aydın diyor ve darısı bizim başımıza diyorum canim. Malum 2 gunum var test icin
Çok sağol canım kanamam kesildi şükür salı günü bidaha gidicem kontroleÇok gecmis olsun canim. Gerekmedikce kalkma ve yat dinlen. Kalbini de ferah tut bebisleri seninle. Şimdi nasılsın?
Elhamdülillah. Rabbim sana bağışlasınÇok sağol canım kanamam kesildi şükür salı günü bidaha gidicem kontrole
Geçmiş olsun canım inşallah güzelce devam ediceksin güzel düşünelimÇok sağol canım kanamam kesildi şükür salı günü bidaha gidicem kontrole
Ayy hadi çok sukur. Inşallah güzel haberlere dönersin doktorundan. Protestan a devam edeceksin değil mi? Bol su tüketmeye çalış ayricaÇok sağol canım kanamam kesildi şükür salı günü bidaha gidicem kontrole
Amin hepimize inşallah. Bi daha yaptıracak misin test? Sonuçta bayaa erken başladınİnşallah canım. Rabbim isteyen herkese versin
Bide pazartesi yaptırırım. Çarşamba test günüm zaten. Katlamaların sağlıklı gidip gitmediğinden emin olmak istiyorumAmin hepimize inşallah. Bi daha yaptıracak misin test? Sonuçta bayaa erken başladın
Bence yapma. Sabret dua et ve bekle. Çıkmazsa nasılsa üzüleceksin 2 gün sonra.. Ve embriyon tutsun yada tutmasın sonuçta hala içinde. Belki de idrarda çıkmayacak.Inşallah arka arkaya güzel haberler aliriz ama bilmiyorum idrarda çıkmayınca çöktüm açıkçasıyarın sabah ilk idrarlada yapicam
Evet haklısın ama.iste budur. 7.5 sene dile.kolay ve sabırsızlanmayi çok görme bana nolurBence yapma. Sabret dua et ve bekle. Çıkmazsa nasılsa üzüleceksin 2 gün sonra.. Ve embriyon tutsun yada tutmasın sonuçta hala içinde. Belki de idrarda çıkmayacak.
Neden 1 gun daha garanti olan kan testi tarihini beklemeyip de 3 gun önceden üzüyorsun kendini. Bu kdr dayandın 2 gün mü dayanamayacaksın. Boşver testi falan. Olumlu düşün dua et sev karnini
Kacinci gun embriyosuydu ve kacinci gunde test yaptin cnmDayanamadım ve idrar testi yaptım sonuç koca bir tek çizgi, moralim bozuldu
Iki gün arayla transfer oldum aslında birtanesi taze 3.gün bir tanesi donmuş 5.gün embriyosuydu test tarihim 10 nisan salı günü bebeklerin biri 9 biri 7 günlük ama idrar testi negatif cıktıKacinci gun embriyosuydu ve kacinci gunde test yaptin cnm
Herkesin idrar testi çıkmıyor. Sıkma canınıIki gün arayla transfer oldum aslında birtanesi taze 3.gün bir tanesi donmuş 5.gün embriyosuydu test tarihim 10 nisan salı günü bebeklerin biri 9 biri 7 günlük ama idrar testi negatif cıktı
Üzülme nooluurr. Hakkında hayırlısı olsun. Sen yine de dua etmeyi umut etmeyi hiç bırakma olur mu? Belki de zamanı vardir ve kendiliğinden gelecek meleğin. Hem hiç olmasa ne olur ki? Sarıl eşine bırakma kendini. Mutlaka bir mükafatın vardir allah katında.Evet haklısın ama.iste budur. 7.5 sene dile.kolay ve sabırsızlanmayi çok görme bana nolurbu son denememizdi benim için 3.le tüp bebek serüveni sona eriyor onada üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?