Depot progesteron iğnesi canim. Hatta 1 haftalık ihtiyacını karşılıyor. Haç çıktı hcg sonclarin? Progesteron a bakmaya neden ihtiyaç duydu anlamadim. Çünkü benden daha öncekilerde sadece hcg iştendi hiç bahsetmediler progesteron? Eğer gerekliyse ve önemliyse bende yaptırayım yarın.Iyi akşamlar kızlar nasılsınız. Yazamadım kaç gündür değerim çok şükür ikiye katladı ama progestron değerim birazcık düşümüş igne verdi bişey depot diye
Aynen canim. Sira sira dolsun gobusler insallahhhhBenim test tarihimde çarşamba :) arka arkayayız hepimiz :)
Yarın kan ver bakalım canim . Inşallah kanda çıkar. Ka da sonucu görene kadar moral bozmak yok tmm mi?!?Iki gün arayla transfer oldum aslında birtanesi taze 3.gün bir tanesi donmuş 5.gün embriyosuydu test tarihim 10 nisan salı günü bebeklerin biri 9 biri 7 günlük ama idrar testi negatif cıktı
Depot progesteron iğnesi canim. Hatta 1 haftalık ihtiyacını karşılıyor. Haç çıktı hcg sonclarin? Progesteron a bakmaya neden ihtiyaç duydu anlamadim. Çünkü benden daha öncekilerde sadece hcg iştendi hiç bahsetmediler progesteron? Eğer gerekliyse ve önemliyse bende yaptırayım yarın.
Çok tatlısınÜzülme nooluurr. Hakkında hayırlısı olsun. Sen yine de dua etmeyi umut etmeyi hiç bırakma olur mu? Belki de zamanı vardir ve kendiliğinden gelecek meleğin. Hem hiç olmasa ne olur ki? Sarıl eşine bırakma kendini. Mutlaka bir mükafatın vardir allah katında.
Hem neden son diyorsun? Maddi acıdan mi? Öyleyse raporlu yatırırsın. 8 - 9 kez deneyenler var. Bu süreçte kendiliğinden gebe kalanlar var. Hiçbişey imkansız değildir. Ve emin ol eğer tutmadıysa vardir bunda da bir hayır. Ilerlese bir-kac aylıkken kaybetsen çok daha büyük bir yıkim olurdu senin için. Ben kimyasal yaşadım bir-kac ay önce. O zamn çok üzülmüştüm sonra denemem dedim. Psikolojim bozulmustu toparlanmam uzun zaman aldi tabi ama hadi dedim sonkez ne olursa allahtan deyip denedim tekrar.
Uzulme lütfen canim. Senin için en hayırlısını diliyorum. Eminim birgün gelecek melegin
Çok tatlısın arkadaşım sen ya :) yerim seni ama umut yok 10.gün idrar testide negatifYarın kan ver bakalım canim . Inşallah kanda çıkar. Ka da sonucu görene kadar moral bozmak yok tmm mi?!?
Maşallah canım değerin çok güzel darısı bizlere inşallah bende buraya hamileyim diye yazabilirimKızlar 10.gün değerim 275
Yerim seni benn. ilaclarini bırakma ama doktorun demedikce.Çok tatlısın arkadaşım sen ya :) yerim seni ama umut yok 10.gün idrar testide negatif
O kadar iyi anliyorum ki seni canim. Yasamayan anlamaz bizim derdimizden. Hem maddi hem manevi çok çok zor bir süreç. Bir ton para verip umutlarını bağlıyorsun, igneler ilaclar, cektigin acilar, aldigmiz hormonlar cabasi. Daha tedavi baslamadan Kafada hep sorular kaygilar,korkular. Negatif olunca ayrı üzüntüsü, cesaret toplayıp tekrar deneyene kadar ayrı. Ömurden omur gidiyor. Hele birde çevre baskısı varsa daha fena.Çok tatlısınokurken hüzünlendim o kadar zor sürecki tüp bebek serüveni artık maddi olarak bittik raporda kullandım raporsuzda ama artık sona geldik rabbim inşallah sizlerin yüzünü güldürür bende burdan okuyup mutlu olurum ki artık kendim için hiç umudum kalmadı, elden gelmeyen bir hissiyat dile kolay 7.5 senedir hep tedavilerdeyim ama ve artık yoruldum sanırım çok sagol uzun uzun benim için yazmışsın çok duygulandım bizi biz anliyoruz umarım senin ve arkadaşların güzel haberlerinizi alirim
Gününü bekleyip kanda bakıyor canim. Idrar testleriyle kafanı da moralini de bebeğini de üzme hiç. 3 günün kalmış sabretKızlar beni de bugün 9. Günüm 2 tane çok güzel 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum 6-7. Günler idrarda ikinci çizgiyi çok net bi şekilde gördüm bugün 9. Günüm idrar testi yaptım fakat ikinci çizgi çıkmadı moralim çok bozuldu .gittikçe koyulaşması gerekirken yok oldu.iğne falan dakullanmadım onun etkisi falanda yok başına böyle bişey gelen var mı
Süper canim tebriklerrrrKızlar 10.gün değerim 275
Normalde dondurulmuslarda pek cikmiyor ama resim atabilme imkanin varmi canimKızlar beni de bugün 9. Günüm 2 tane çok güzel 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum 6-7. Günler idrarda ikinci çizgiyi çok net bi şekilde gördüm bugün 9. Günüm idrar testi yaptım fakat ikinci çizgi çıkmadı moralim çok bozuldu .gittikçe koyulaşması gerekirken yok oldu.iğne falan dakullanmadım onun etkisi falanda yok başına böyle bişey gelen var mı
Yaş 38 problem kaliteli embriyo olmaması yani 30 a yakın yumurtada toplandığı oldu ama hiç tam kaliteli yumurta elde edemedik döllenme oluyor ama yavaş ilerliyor vitamin herşey kullandım hatta en son tedavide sadece klomen kullandım belki iğneler kaliteyi bozuyordur diye ondada 6 yumurtadan 2 tanesi dollendi ama yine yavaşO kadar iyi anliyorum ki seni canim. Yasamayan anlamaz bizim derdimizden. Hem maddi hem manevi çok çok zor bir süreç. Bir ton para verip umutlarını bağlıyorsun, igneler ilaclar, cektigin acilar, aldigmiz hormonlar cabasi. Daha tedavi baslamadan Kafada hep sorular kaygilar,korkular. Negatif olunca ayrı üzüntüsü, cesaret toplayıp tekrar deneyene kadar ayrı. Ömurden omur gidiyor. Hele birde çevre baskısı varsa daha fena.
Hepsini geçtim insan kendisiyle barışamıyor bir türlü. Hep bir yarim hissediyorsun kendini. Hiç anne olamayacakmışsin gibi geliyor. Hamileleri görünce kotu olmalar.vs vs. Uzaar gider bu buhran listesi.
Gerçekten teselli etmek için söylemiyorum seni. Inancın yiterse yenilgiyi baştan kabul edip vucuduna da bunu dikte etmiş olursun. Demem o ki herseye ragmen umudunu kaybetme. Bu sondu deme.
Aynı senin durumunda bir arkadaşım vardı.maddi manevi çöktüler 8 kere denedi tup bebek. 10 yiĺik evlilik. Artık bıraktılar ve tatile çıktılar. Kafa rahatlasın artık pes ettik dediler. O tatilde hamile kalmış. Ve o bebek 6 aylıkken 2.ye kaldi. Demet akalin in hikayesi de buna benzer hatta. Kackez Tup olmuyor tmm deyip bıraktığında tatilde ye iç hopla gez derken hamile oldugnu öğrenmiş.
Kacinci denemendi canim bu? Yasin Kaç? Ve sorun neydi? Belki yardimci olurum. O kadar cok okudum arastirdim hatta o kadar cok proflarla gorustuk ki bu defa cok bilincli basladim tedavime. Hem artik o kdr ilerledi ki tip.Bitkisel kurleri de cok araatirdik denedik de.Bende 3 senedir uğraşıyorum. Tam vazgectigim anda dedim ki son yumurtam kalana umudumu yitirmicem. Olmazsa da kısmet deyip yoluma devam edicem. Sıkma canını. Öpüyorum seni
Hayırlısı olsun arkadaşım inşallah bebeklerin sıkı sıkı tutunurlar sanaKızlar slmlar benimde 4.denemem transferim cuma günü oldu 2.tane iyi kalite 8hücreli embriyo transferi yapıldı bugün 3.günüm inşallah bu denememde bende pozitifi görürüm. Ank. Başkent hulusi zeyneloğlu dr um
Insallah canimm insallahYarın sabah kan vericem öğleden sonra sonuç çıkar hakkımda hayırlısı olsun inşallah, idrarda görünmeyen bebeğim belki kanda annecigine merhaba der :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?