inşallah canım müjdeli haberlerin le gelirsin bende 7. gün idrar testi yaptım negatif... ister istemez moralim bozuldu tabiii... 3. gün embriyo transferi yapılmıştı bana da... cuma günü test günüm benimde.... inşşallah senin güzel haberin bize de moral olur umut olur canım...Yarın sabah kan vericem öğleden sonra sonuç çıkar hakkımda hayırlısı olsun inşallah, idrarda görünmeyen bebeğim belki kanda annecigine merhaba der :)
Bence seninki de ikizKızlar 10.gün değerim 275
inşallah o kadar kalpten amin amin amin diyorum kiYarın sabah kan vericem öğleden sonra sonuç çıkar hakkımda hayırlısı olsun inşallah, idrarda görünmeyen bebeğim belki kanda annecigine merhaba der :)
Canim acı gerçek ama yaş malesef yumurta kalitesi için büyük bir etken. Yanı yumurta kalitesi ile yaş ters orantılı. Yas arttıkça kalite düşüyor. Amh degerimiz biz yas aldikca dusuyor. Tek kriter değil tabiki bu. Yaşı 43 olup da gayet kaliteli yumurtası olan da var. 25 yasinda amh sifir olup menapoz teshisi konan da var.Bu yasam kalitenle de ilgili. Yumurtan oldugu surece şansın var demektir.Yaş 38 problem kaliteli embriyo olmaması yani 30 a yakın yumurtada toplandığı oldu ama hiç tam kaliteli yumurta elde edemedik döllenme oluyor ama yavaş ilerliyor vitamin herşey kullandım hatta en son tedavide sadece klomen kullandım belki iğneler kaliteyi bozuyordur diye ondada 6 yumurtadan 2 tanesi dollendi ama yine yavaş
Ayyyyy inşallah canım yaaaaBence seninki de ikiz
Değer lerin güzel yükleliyo ikiz gibi ilk denenen miydiAyyyyy inşallah canım yaaaa
Yok kuzu. 3. bu seferDeğer lerin güzel yükleliyo ikiz gibi ilk denenen miydi
inşallah ikizdir Rabbim kucağmıza aldığımız günleri de gösterir kuzularımızuYok kuzu. 3. bu sefer
Aminnnnnn inşallah canım inşallahinşallah ikizdir Rabbim kucağmıza aldığımız günleri de gösterir kuzularımızu
Yok kuzu. 3. bu sefer
Yok canım. İlk iki deneme Seçil Hanım Medicanadayken yaptık. Negatif aldık, taze transferdi. Bu sefer Seçil Hanım Kızılaya geçince bende ora gittim. Dondurulmuş yaptık bu sefer. Şu anlık pozitif görünüyor ama Rabbim sağsalim kucaklarımızı doldursun hepimizin3 denemeyi de kızılayda mı yaptınız ben de orada 3 deneme yaptım. Seçil hocayı ve ekibini çok seviyorum ama malesef ben gebe kalamadım
canım inşallah müjdeli haberler verirsin bugün bizlere, dualarım seninle, güzel haberlerini bekliyoruz..Yarın sabah kan vericem öğleden sonra sonuç çıkar hakkımda hayırlısı olsun inşallah, idrarda görünmeyen bebeğim belki kanda annecigine merhaba der :)
gözün aydın canım Rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah... cuma günü benimde test günüm çok stres yaptım hiç belirti yok 7. gün idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı... Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah... darısı bizlerin başına olsun...Bizde kalp atışlarımızı duyduk teyzeleri
Amin canım çok sağol darısı sana sizlere isteyen herkese olsun 7.gün çok erken zatengözün aydın canım Rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah... cuma günü benimde test günüm çok stres yaptım hiç belirti yok 7. gün idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı... Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah... darısı bizlerin başına olsun...
Gözün aydın canim. Tam 7. Haftada mi görmüş oldun? Kese için gitmiş miydin yoksa ikisini bir araya mi getirdin?Bizde kalp atışlarımızı duyduk teyzeleri
inanmıyorum yaaa o kadar hevesle bekliyordum ki pozitif haberini... cuma günü benimde büyük ihtimal negatif olucak idrardada negatif çıktı zaten 3. negatifimi alıcam... Rabbim yardımcımız olsun maddi manevi çok zor bir süreç biliyorum seni çok iyi anlıyorum aynı yollardayız... umut hayatın yarısı o olmadan yaşanmıyor... her gelen Rabbimden... daha şimdiden söylüyorum bende eşime durmak yok yeniden 4. cüyede deneyeceğiz diye...inşallah bizlerde bir gün müjdeli sonuçlarımızı paylaşırız canım...Kızlar üzgünüm negatif
Cnm.test gununmuydu.hayırlısı olsn uzme tatli canini vardir bunda da bir hayir.kacinci denemendiKızlar üzgünüm negatif
3.denememdi canımCnm.test gununmuydu.hayırlısı olsn uzme tatli canini vardir bunda da bir hayir.kacinci denemendi
Sanırım bizim daha denememiz olmiycak herşeyin hayırlısı inşallah senin pozitif olur arkadaşım olumlu düşün lütfen benim embriyolar kaliteli değildiinanmıyorum yaaa o kadar hevesle bekliyordum ki pozitif haberini... cuma günü benimde büyük ihtimal negatif olucak idrardada negatif çıktı zaten 3. negatifimi alıcam... Rabbim yardımcımız olsun maddi manevi çok zor bir süreç biliyorum seni çok iyi anlıyorum aynı yollardayız... umut hayatın yarısı o olmadan yaşanmıyor... her gelen Rabbimden... daha şimdiden söylüyorum bende eşime durmak yok yeniden 4. cüyede deneyeceğiz diye...inşallah bizlerde bir gün müjdeli sonuçlarımızı paylaşırız canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?