TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

3.denememdi canım

Sanırım bizim daha denememiz olmiycak herşeyin hayırlısı inşallah senin pozitif olur arkadaşım olumlu düşün lütfen benim embriyolar kaliteli değildi
Benimde 3. Denememdi canım ilki bahçecide oldu negatif sonra rapor çıkarttık 2 tane raporlu yaptık son rapor hakkım kalıyor bundan sonra benimde amh 0.50 en fazla 4 yumurta oluşuyor 2 tane embriyo kalmıştı biri birinci biri ikinci kalite dedi doktor... umutsuzum... çok üzücü süreç bekleyip umutlanıp negatif haberini almak her ne kadar hayırlısı desekte üzüyor insanı...

Gözün aydın canim. Tam 7. Haftada mi görmüş oldun? Kese için gitmiş miydin yoksa ikisini bir araya mi getirdin?
Yok ikisini bir araya getirdim normal da cumartesi çağırdı bugün gittik bir promlem yok dedi bol bol dinlenme dedi tansiyon biraz düşük çıktı sadece oda çok önemli değil dedi doktorum kalp atışınınduymayı hiç beklemiyofum 4+6 günlük dedi haftaya tekrar gidicem kısmet olursa

Kimyasal gebelikten nekadar süre sonra tekrar tüp bebeğe başlanabiliyor? Yani kaç adet dönemibeklemek gerekiyor?(dondurulmuşum yok)

Umutsuz olma nolur bak kaliteli seninkiler inşallah güzel HABER alicaz

Canim 2 farklı doktora mi gittin Sen? Takvimin 7 haftalık ama doktor 4+6 dedi yazmışsin

Oooo maşallah canım ikizlik var mı :) benim 9. 199 11.394 tek heralde yarında ultrasonum var keseye bakılacak :)
Bilmiyorum ki kuzum ya. Doktor ikiz olabilir diyor ama keseleri görmeden de net konuşmuyor. Ayy tez zamanda biz de görürüz inşallah kesemizi. Ne zaman görünür ki

Tamm canım haberleşiriz bebde çıkıcam birazdan :) çok heyecanlıyım tek mi çift mi diye
Ben geldim bile :) Kanı verdim şimdi. Doktor aslında gerek yok dedi. Çünkü ben 4.günden beri 2 günde 1 yaptırıyorjm test ama olsun içim rahat etsin bi daha verelim dedim :)

Transferin 4.gununden beri mi
Cesaretine hayran kaldim oyleysee
Ya 4.gün eve giderken eczanenin önünden geçiyordum, bi test alayım nasıl olsa çıkmayacak dedim. Çift çizgiyi gördüm, şok oldum. Test yanlış diye hemen hastaneye gittim, 11,7 değer aldım. Makineler yanlış dedim bu seferde o yüzden 2 günde 1 gittim hep :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…