TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Peki nasil yukseldi degerlerin kac cikti canim
Kacinci gun embriyosu agrin sizin hissettigin bisi var mi

Bebegi mi gördüm kızlar :) teki tutunmuş yavrumun kesemizi gördük hayırlısıyla kendisiyle kalp atışlarını duymaya :)
Bir kağıt karartı içinde bir nokta kadar şey öyle mutlu ediyor ki insanı hiç birşey anlasılmıyo ama biz gelip gidip o resime bakıyoruz eşimle opuyoruz falan ne garip ya öyle bi mutluluk

Bir kağıt karartı içinde bir nokta kadar şey öyle mutlu ediyor ki insanı hiç birşey anlasılmıyo ama biz gelip gidip o resime bakıyoruz eşimle opuyoruz falan ne garip ya öyle bi mutluluk

Ya evet beyaz bi boşluk var ne degişik bir duygu :) bende istedim 4 boyutlu çıkarrtayım dur dedi doktorum da :)

Ya evet beyaz bi boşluk var ne degişik bir duygu :) bende istedim 4 boyutlu çıkarrtayım dur dedi doktorum da :)
Ben normal ultrasonda korkuyorum ona zarar gelir diye o boyutlu lara hiç cesaretim yok şimdilik igneyi jeli hep korka korka yapıyorum

Ben normal ultrasonda korkuyorum ona zarar gelir diye o boyutlu lara hiç cesaretim yok şimdilik igneyi jeli hep korka korka yapıyorum

Normal baktı ama ben ayaktayken çıkarttı 4 boyutluyu ben vajinal bakacak sandım normal baktı artık karından bakacak ☺

Bana da karından baktı da işte elimize zır geçti ya buluttan nem kalıyorum elim sürekli karnımda Rabbim korusun şu 3 ayı bi bitirsek hayırlıyla

Bana da karından baktı da işte elimize zır geçti ya buluttan nem kalıyorum elim sürekli karnımda Rabbim korusun şu 3 ayı bi bitirsek hayırlıyla
Aynen ya. Her şeyden işkillenmeye başladık. Karnım ağrıyor bişey mi oldu, bacağım uyuştu bişey mi oldu Vajinal bakacaz deseler ağlaya ağlaya ölürdüm heralde bişey olacak diye

Bilmiyorum ki canım ya. Heralde ikisini birden bakacak hem kese hem kalp.
Tebrik ederim canim Allah tamamina erdirsin. Benimde 969.8 cikmisti doktorum 2hafta sonra cagirmisti. Dedigi gunde gittigimizde hem keseyi hem bebegi hemde kalp atisini duyduk. Rabbim cumlemize nasip etsin bu duyygulari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…