- 1 Ocak 2018
- 358
- 379
- 18
Benim bugün 6 verişim. Kolum morardı artık :)Bende geldim c an ım doktor hsg çekmeye gitti :) kana gerek görmedi iki kez verdim
Peki nasil yukseldi degerlerin kac cikti canimYa 4.gün eve giderken eczanenin önünden geçiyordum, bi test alayım nasıl olsa çıkmayacak dedim. Çift çizgiyi gördüm, şok oldum. Test yanlış diye hemen hastaneye gittim, 11,7 değer aldım. Makineler yanlış dedim bu seferdeo yüzden 2 günde 1 gittim hep :)
4.gün 11,7Peki nasil yukseldi degerlerin kac cikti canim
4.gün 11,7
6.gün 44
8.gün 102
10.gün 275
11.gün 595
Şimdi tekrar verdim. Birazdan çıkar sonuç :)
Bu arada harika yukselmis artislar iyi hayirli olsun insallah sorunsuz devam eder4.gün 11,7
6.gün 44
8.gün 102
10.gün 275
11.gün 595
Şimdi tekrar verdim. Birazdan çıkar sonuç :)
5.gün 2 tane verildi. Transfer gününden beri kasık ağrım varKacinci gun embriyosu agrin sizin hissettigin bisi var mi
Çok sevindim canımmmm. Allah sana bağışlasınBebegi mi gördüm kızlar :) teki tutunmuş yavrumun kesemizi gördük hayırlısıyla kendisiyle kalp atışlarını duymaya :)
Bir kağıt karartı içinde bir nokta kadar şey öyle mutlu ediyor ki insanı hiç birşey anlasılmıyo ama biz gelip gidip o resime bakıyoruz eşimle opuyoruz falan ne garip ya öyle bi mutlulukBebegi mi gördüm kızlar :) teki tutunmuş yavrumun kesemizi gördük hayırlısıyla kendisiyle kalp atışlarını duymaya :)
Bir kağıt karartı içinde bir nokta kadar şey öyle mutlu ediyor ki insanı hiç birşey anlasılmıyo ama biz gelip gidip o resime bakıyoruz eşimle opuyoruz falan ne garip ya öyle bi mutluluk
Çok sevindim canımmmm. Allah sana bağışlasın
12.gün değerimiz 888 :) 2 hafta sonra ultrasona çağırdı doktor :)
Bilmiyorum ki canım ya. Heralde ikisini birden bakacak hem kese hem kalp.Kaçıncı gününki canım neden o kadar geç hepsine bir mi bakacak acaba biz kesegi gördük çarşmba bebegi diger çarşamba kalp atışına bakcaz
Ben normal ultrasonda korkuyorum ona zarar gelir diye o boyutlu lara hiç cesaretim yok şimdilik igneyi jeli hep korka korka yapıyorumYa evet beyaz bi boşluk var ne degişik bir duygu :) bende istedim 4 boyutlu çıkarrtayım dur dedi doktorum da :)
Ben normal ultrasonda korkuyorum ona zarar gelir diye o boyutlu lara hiç cesaretim yok şimdilik igneyi jeli hep korka korka yapıyorum
Aynen ya. Her şeyden işkillenmeye başladık. Karnım ağrıyor bişey mi oldu, bacağım uyuştu bişey mi olduBana da karından baktı da işte elimize zır geçti ya buluttan nem kalıyorum elim sürekli karnımda Rabbim korusun şu 3 ayı bi bitirsek hayırlıyla
Bazen hiç anne olamıycam gibi geliyordu gel gör ki hala inanamıyorumAynen ya. Her şeyden işkillenmeye başladık. Karnım ağrıyor bişey mi oldu, bacağım uyuştu bişey mi olduVajinal bakacaz deseler ağlaya ağlaya ölürdüm heralde bişey olacak diye
Tebrik ederim canim Allah tamamina erdirsin. Benimde 969.8 cikmisti doktorum 2hafta sonra cagirmisti. Dedigi gunde gittigimizde hem keseyi hem bebegi hemde kalp atisini duyduk. Rabbim cumlemize nasip etsin bu duyygulariBilmiyorum ki canım ya. Heralde ikisini birden bakacak hem kese hem kalp.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?