TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Tebrik ederim canim Allah tamamina erdirsin. Benimde 969.8 cikmisti doktorum 2hafta sonra cagirmisti. Dedigi gunde gittigimizde hem keseyi hem bebegi hemde kalp atisini duyduk. Rabbim cumlemize nasip etsin bu duyygulari
Aminnnn inşallah canım. Transferden sonra günler nasıl geçecek diyordum. Şimdi 2 hafta nasıl geçecek diyorum :)

Canım s3nin son adet tarihi ve transfer tarihi ne idi kaçıncı gün embriyosu

Çok sağol canim. Tek transfer oldu ama doktorum bölünme olabilir dedi. Bekliyoruz bakalım. Sen ne alemdesin var mı kanaman?
Hadi bakalım hayırlısı olsun. Kanama yok suan canım ama aralarındaki fark 1 haftaya cıktı tedirginim

Çok teşekküler canim. Sana da hayirli olsun.Aynı dilekler senin için de geçerli. Yakin çıkmış hcg ler. Ikiz ola olur falan dedi mi doktorun? Tekrarladın mi testini?
Bugün eşimi durdurmadım sabah kan verdim. 1200 küsur çıktı. Doktor dün demişti ikiz olabilir değerlerin yüksek diye. Ama keseyi görmeden tam birşey demiyor tabi

Bugün eşimi durdurmadım sabah kan verdim. 1200 küsur çıktı. Doktor dün demişti ikiz olabilir değerlerin yüksek diye. Ama keseyi görmeden tam birşey demiyor tabi
benim eşim de aynı ya. Ben de vericem tekrar bugün. Iki tek farketmez sağlıcakla gelsinler de, hayırlısıyla kucağınıza alalım da.

Kizlar Bu arada 10 gun sonra ilk randevum var benim. Kese için sanırım. Şuan 4 haftalık. Kalbi de duyabilir miyiz ki?
Ikisini bir araya getirip 1 hafta ertelesem mi randevumu acaba diyorum? Sizler nasıl yaptınız?

Kizlar Bu arada 10 gun sonra ilk randevum var benim. Kese için sanırım. Şuan 4 haftalık. Kalbi de duyabilir miyiz ki?
Ikisini bir araya getirip 1 hafta ertelesem mi randevumu acaba diyorum? Sizler nasıl yaptınız?
Bana 15 gün sonraya randevu verdi Büyük ihtimal hem kese hem kalp atımı için o kadar uzun süre bıraktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…