- 1 Ocak 2018
- 358
- 379
- 18
Aminnnn inşallah canım. Transferden sonra günler nasıl geçecek diyordum. Şimdi 2 hafta nasıl geçecek diyorum :)Tebrik ederim canim Allah tamamina erdirsin. Benimde 969.8 cikmisti doktorum 2hafta sonra cagirmisti. Dedigi gunde gittigimizde hem keseyi hem bebegi hemde kalp atisini duyduk. Rabbim cumlemize nasip etsin bu duyygulari
Gecer gecer :)zaman su gibi akip geciyor anlamiyorsun bileAminnnn inşallah canım. Transferden sonra günler nasıl geçecek diyordum. Şimdi 2 hafta nasıl geçecek diyorum :)
Canım s3nin son adet tarihi ve transfer tarihi ne idi kaçıncı gün embriyosuYok ikisini bir araya getirdim normal da cumartesi çağırdı bugün gittik bir promlem yok dedi bol bol dinlenme dedi tansiyon biraz düşük çıktı sadece oda çok önemli değil dedi doktorum kalp atışınınduymayı hiç beklemiyofum 4+6 günlük dedi haftaya tekrar gidicem kısmet olursa
Maşallah canım. 2018 gerçekten bereketli bir yıl bebek konusunda : )Kizlarrr çok sukur bende aldım pozitifi. 800 cıktı hcg. Sağlıcakla da devam eder inşallah. Darısı tüm isteyenlerin başına
Ayyy canım çok sevindim. Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına al inşallahKizlarrr çok sukur bende aldım pozitifi. 800 cıktı hcg. Sağlıcakla da devam eder inşallah. Darısı tüm isteyenlerin başına
Çok sağol canim. Inşallah dolar taşar buralar bebekle senin de ilerlemiş maşallah. Belli oldu mu cinsiyeti kuzunun?Maşallah canım. 2018 gerçekten bereketli bir yıl bebek konusunda : )
Çok teşekküler canim. Sana da hayirli olsun.Aynı dilekler senin için de geçerli. Yakin çıkmış hcg ler. Ikiz ola olur falan dedi mi doktorun? Tekrarladın mi testini?Ayyy canım çok sevindim. Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına al inşallah
Maşallah gözün aydın canım değerin çok güzel. 2 embriyo transferimi olmuştu ?Kizlarrr çok sukur bende aldım pozitifi. 800 cıktı hcg. Sağlıcakla da devam eder inşallah. Darısı tüm isteyenlerin başına
Çok sağol canim. Tek transfer oldu ama doktorum bölünme olabilir dedi. Bekliyoruz bakalım. Sen ne alemdesin var mı kanaman?Maşallah gözün aydın canım değerin çok güzel. 2 embriyo transferimi olmuştu ?
Hadi bakalım hayırlısı olsun. Kanama yok suan canım ama aralarındaki fark 1 haftaya cıktı tedirginimÇok sağol canim. Tek transfer oldu ama doktorum bölünme olabilir dedi. Bekliyoruz bakalım. Sen ne alemdesin var mı kanaman?
Bugün eşimi durdurmadım sabah kan verdim. 1200 küsur çıktı. Doktor dün demişti ikiz olabilir değerlerin yüksek diye. Ama keseyi görmeden tam birşey demiyor tabiÇok teşekküler canim. Sana da hayirli olsun.Aynı dilekler senin için de geçerli. Yakin çıkmış hcg ler. Ikiz ola olur falan dedi mi doktorun? Tekrarladın mi testini?
Doktor ne diyor peki bu duruma? Yok muymuş onun telafisi?Hadi bakalım hayırlısı olsun. Kanama yok suan canım ama aralarındaki fark 1 haftaya cıktı tedirginim
benim eşim de aynı ya. Ben de vericem tekrar bugün. Iki tek farketmez sağlıcakla gelsinler de, hayırlısıyla kucağınıza alalım da.Bugün eşimi durdurmadım sabah kan verdim. 1200 küsur çıktı. Doktor dün demişti ikiz olabilir değerlerin yüksek diye. Ama keseyi görmeden tam birşey demiyor tabi
Yok canım suanda normal ama açılırsa sıkıntı olur dediDoktor ne diyor peki bu duruma? Yok muymuş onun telafisi?
İnşallah canım ya. Dediğin gibi sağsalim kucağımıza alalım da ikiz tek farketmezbenim eşim de aynı ya. Ben de vericem tekrar bugün. Iki tek farketmez sağlıcakla gelsinler de, hayırlısıyla kucağınıza alalım da.
Inşallah kapanır fark canim. Stres yapmaYok canım suanda normal ama açılırsa sıkıntı olur dedi
Canım cok sevindim Allahım kucağına almayı da nasip etsin maşallahKizlarrr çok sukur bende aldım pozitifi. 800 cıktı hcg. Sağlıcakla da devam eder inşallah. Darısı tüm isteyenlerin başına
Bana 15 gün sonraya randevu verdiKizlar Bu arada 10 gun sonra ilk randevum var benim. Kese için sanırım. Şuan 4 haftalık. Kalbi de duyabilir miyiz ki?
Ikisini bir araya getirip 1 hafta ertelesem mi randevumu acaba diyorum? Sizler nasıl yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?