TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Canimmmmm çok teşekkürler. Darısı tez zamanda senin başına inşallah. Ben çok inanıyorum senin de gelecek meleğin

Öbceliklr hayırlı olsun canım ben dün kesemi gördüm 4+6 da önümüzdeki çarşamba bebegimi görcem kalp atışıda duyabiliriz dedi doktorum bence en güzel günlerimiz hepsine gidip degerlendir

kızlar merhabalar çok çok heycanlıyım 5. gün 2 adet transferim olmuştu 2 nisanda bu gün test günümdü az önce aldım sonucumu 157,49 çıkmış 10. günüm iyimi sizce cumartesi günü tekrar yapıcam 3. denemem olacak ilk defa böyle bi sonucum oldu karmakarışık duygular içerisindeyim offff offff

Canımmmm hamilesinnnnn. Hayırlı olsun. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

Hadi gözün aydın canım hamilesinn. Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah

Hadi gözün aydın canım hamilesinn. Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah
çok teşşekür ederim canım inşallah 3 yıldır bugünün hayalini kuruyordum hayırlısıyla inşallah allahım isteyen hasret çeken herkese bu duyguyu yaşatsın

Öbceliklr hayırlı olsun canım ben dün kesemi gördüm 4+6 da önümüzdeki çarşamba bebegimi görcem kalp atışıda duyabiliriz dedi doktorum bence en güzel günlerimiz hepsine gidip degerlendir
Canim ben onu Bebekimsin e yazmistim. Biliyorum senin sonucunun pozitif olduğunu. Hepimiz icin dua ediyorum. Tez zamanda o da ramiza katilacak. Hem hamilenin duasi kabul olurmuş Bebekimsin

Degerin gayet guzel. Katlanarak Artar inşallah. Hayırlı olsunnnn

Kızlar meraba hamıle olan arkadaşlara hayırlı olsun. Bende 10 nisanda 5. Gün emrıyosu 2 tabe transferım oldu. Bugun 3. Gunu devırdım daha 9 gunum var...
Hamıle kalan arkadaslar ılk gunden ıtıbaren ne yasadılar (kasık agrısı vs) anlatırlarmı.

Tatlım bi sakin senle ben bir iyiz? Dertlerimiz bile farklı onun için herkeste olan sende olacak diye bir kural yok.bende hiç belirti yoktu mesela

Tatlım bi sakin senle ben bir iyiz? Dertlerimiz bile farklı onun için herkeste olan sende olacak diye bir kural yok.bende hiç belirti yoktu mesela

Canımmm 4. Denemem olunca korkularıma engel olamıyorummm... 10 yıldır beklıyorum hamıle kalmayı o yuzden boyle sabırsızım..

Canımmm 4. Denemem olunca korkularıma engel olamıyorummm... 10 yıldır beklıyorum hamıle kalmayı o yuzden boyle sabırsızım..
İşte tam bunun için sabırlı olmalısın 10 koca yıl bekledin 12 gün nedir ki? Anlıyorum bnmde ilk denemem değil rahat ol bol dua tevekkül vakti zamanı şimdiyse zaten gelecek

Merak etme cnm belirtide arama ben tam 10 yil ugrastim 5. Denememde sukur hamileyim son transferde hic dikkat etmedim dusunmedimde olacagi varsa oluyor vakti xamani geldiyse olur hersey allahtan stres yapma

Bugun 4. Gunum canım
Valla hiç belirti arama bende opuden sonra başladı kasık ağrı larım adet ağrısı gibi transferden sonrada devam etti hatta sivilce bile çıkmıştı normalde de adete yakın çıkıyo ama hiç takmadım kafama hep ben hamileyim dedim hiç olumsuz düşünmedim mübarek uç aylara girdik kandildi sürekli dua ettim kandilin ertesi cuma günü 8günde kan verdim şükür çıktı Rabbim sanada nasip etsin pozitif ol bol bol dua et duyuyo Allah bizi

Kızlar size bişey soracağım gebelik sonucunu aldıktan sonra eşinizle birlikteliğiniz oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…