Hayır sabah yapmıştımHayırlı olsun canım gecemi yaptın bu testi?
Canım tebrikler hayalet çizgi var orda hamilesinnnKizlaarr 3.gun embriyosu
Bugün transferin 8ci günü . Sabah ilk idrarimla yaptımm, sizce sevinmeli miyim
Yaa inşallah yaaa hala inanamıyorum çok teşekkürlerCanım tebrikler hayalet çizgi var orda hamilesinnn
Canım bende şimdi test yaptım sen beni yorumlasanaYaa inşallah yaaa hala inanamıyorum çok teşekkürler
Caniiiim hayırlı olsun sende de vaaarrrr
Kizlaarr 3.gun embriyosu
Bugün transferin 8ci günü . Sabah ilk idrarimla yaptımm, sizce sevinmeli miyim
Kızlarrrrr ikinizde de çizgi var. Ama daha yeni olduğu için baya silik çıkmış. Bence hayırlı olsun diyebiliriz
Canım kaçıncı gün embriyosuydu :)Canım bende şimdi test yaptım sen beni yorumlasana
5.gün embriyosuydu canım tek embriyo ve ilk deneme şuan şoktayım kan verene kadar sevinmek istemiyorumCanım kaçıncı gün embriyosuydu :)
Çoookk teşekkürler canım çoookkKızlarrrrr ikinizde de çizgi var. Ama daha yeni olduğu için baya silik çıkmış. Bence hayırlı olsun diyebiliriz
Aynı zamanda öğrendik darısı herkesin başına rabbim herkesin yüzünü güldürür inşallahhCaniiiim hayırlı olsun sende de vaaarrrr
Canım benim amiiiinnnnnn inslalah ya sevincimiz devam eder insallahAynı zamanda öğrendik darısı herkesin başına rabbim herkesin yüzünü güldürür inşallahh
Aynen canım ya bende kan verene kadar sevinemiyorum5.gün embriyosuydu canım tek embriyo ve ilk deneme şuan şoktayım kan verene kadar sevinmek istemiyorum
Bende çatlama iğnesinin etkisinden korkuyorum cnm. Ama ben çatlama iğnesi vurali 14 gün oldu onun etkisi midir acabaÇatlatma iğnesi vurulsuktan snr 12 gün boyunca hamilelik hormonu etkisi devam ettiğinden testte ikinci silik çizigi çıkaniliyormuş. Bendede çıktı sülik çizgi 11.04te çatltma vurmuştum ama umutlanmamamoz gerekiyor kan verene kadar sanırım
Kan vermeye gitmedin miKan testi yapana kadar internette bulduğum en iyi yöntem şu. Eper kan testi yapamıyorsan yaptıramıyorsan şuan çatlatma iğnesi etkisi olup olmadığını anlamadık için silik çizgi gördükten sonra 3 gün üst üste devam et yapmaya. Çizgi dahada silikleşiyor yada kayboluyorsa çatlatma iğnesi etkisidir.
Dahada netleşiyorsa pozitiftir. Ben öyle yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?