TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Kizlaarr 3.gun embriyosu
Bugün transferin 8ci günü . Sabah ilk idrarimla yaptımm, sizce sevinmeli miyim

Eklentiler

• PicsArt_04-22-10.34.29.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 90
Çatlatma iğnesi vurulsuktan snr 12 gün boyunca hamilelik hormonu etkisi devam ettiğinden testte ikinci silik çizigi çıkaniliyormuş. Bendede çıktı sülik çizgi 11.04te çatltma vurmuştum ama umutlanmamamoz gerekiyor kan verene kadar sanırım

Eklentiler

• 1BB96643-8D5D-40D2-8F51-7E19D29A2578.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 71
Bende çatlama iğnesinin etkisinden korkuyorum cnm. Ama ben çatlama iğnesi vurali 14 gün oldu onun etkisi midir acaba

Benimde 3. Gün embriyosu. 11.04.2018 de çatlatma iğnesi vurdum. 13.04.2018 toplama oldu 16.04.2018 transfer oldu. Şimdi 7. Gübümdeyim dün yaptım silik şekilde çıktı. Nette bayaaaa amaa byaaaa bi araştırdım çatlatma iğneainden sonra 12gün çatlatma iğnesinin içinde beta hcg vücutta kalacağından israr testi yanıltabilir diyor
Bende hepimizinkinğn pozitif olmasını istiyorum ama yinede tedbirli davranalım

Kan testi yapana kadar internette bulduğum en iyi yöntem şu. Eper kan testi yapamıyorsan yaptıramıyorsan şuan çatlatma iğnesi etkisi olup olmadığını anlamadık için silik çizgi gördükten sonra 3 gün üst üste devam et yapmaya. Çizgi dahada silikleşiyor yada kayboluyorsa çatlatma iğnesi etkisidir.
Dahada netleşiyorsa pozitiftir. Ben öyle yapacağım.

Kan vermeye gitmedin mi haber bekliyordum bende senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…